Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Έγκριση ποσού 230.000€ για τη διαμόρφωση του κόμβου στη διασταύρωση Δ. Δημοκρατίας με Πλαστήρα , στο Αιγίνιο

483

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα διαθέτει στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού το ποσό των 230.000€ για τη «Διαμόρφωση κόμβου στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Πλαστήρα» στο Αιγίνιο, προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στην εν λόγω διασταύρωση.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλας αναφέρει: “Ανάμεσα στις υποχρεώσεις κάθε Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών του δήμου. Με την κατασκευή του κόμβου θα εκπληρωθεί ένας από τους στόχους που θέσαμε αμέσως μετά την ανάληψη της Διοικήσεως του δήμου. Η διασταύρωση στην οποία θα κατασκευασθεί ο κόμβος βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό. Καθημερινώς διέρχονται από αυτήν πολλά οχήματα και είναι αυξημένος ο κίνδυνος προκλήσεως ατυχήματος. Ο αριθμός των οχημάτων και κατά συνέπεια και η επικινδυνότητα αυξάνεται ακόμη περισσότερο κάθε Τετάρτη που λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά Αιγινίου. Την περίοδο που πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη Αιγινίου τόσο ο αριθμός των οχημάτων όσο και η επικινδυνότητα αυξάνονται εκθετικά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Βουλευτή Πιερίας κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου για τη σημαντική συμβολή της στην επίτευξη του στόχου μας.

Συνεχίζουμε, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας.”