Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/04)

361

Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της έξαρσης της -τους Ιχθύς- και από τη νέα της θέση θα τονίσει τα συναισθήματα και θα φέρει σε προτεραιότητα προσωπικές υποθέσεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης ενδείκνυται σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση ή να ανανεώσεις τα ρούχα σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγαπητοί Κριοί, είναι η στιγμή που μπορείτε να διευθετήσετε τα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, άσχετα με το γεγονός ότι τα νεύρα σας ίσως είναι αρκετά τεντωμένα για να διαχειριστείτε με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις τις τρέχουσες εξελίξεις. Όσο η μέρα πλησιάζει προς το τέλος της, δεχτείτε με τρυφερή και ρομαντική διάθεση μια αναπάντεχη πρόταση/έκπληξη του συντρόφου σας, ηρεμήσετε και χαλαρώστε στη ζεστασιά της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονες θα είναι οι συνομιλίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να οριοθετήσετε την ηγετική σας διάθεση ή την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειές σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αντικριστά με γοητευτικό πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φίλοι Ταύροι, είτε με θετικές είτε με λιγότερο ευνοϊκές όψεις, δημιουργείται μια κατάσταση που θα ήταν χρήσιμο και ωφέλιμο να λειτουργήσετε με λιγότερο θυμό και πείσμα και περισσότερο με την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο, έχοντας παράλληλα κατά νου, πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, έντονος ερωτισμός θα σας διακατέχει. Η μέρα ενδείκνυται για χαλαρές ερωτικές στιγμές, δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να προβληματιστεί με έγνοιες. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματά του, δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε το καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν ανέχεστε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, τις μυστικές συνομιλίες γύρω σας από πρόσωπα του περιβάλλοντος που κινείστε, αισθάνεστε την απεριόριστη ανάγκη να ξεσκεπάσετε ένα παρασκήνιο που υποβόσκει στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, είσαστε μέσα σε μια φλεγόμενη κατάσταση, που αν δεν την ελέγξετε με το επικοινωνιακό ταλέντο και την εξυπνάδα σας, τότε πολύ φοβάμαι πως οι εξελίξεις θα είναι αρκετά δυσάρεστες και ανεπανόρθωτες για το δεσμό σας ή για τις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, νωχελικές και ήπιες θα είναι οι διαθέσεις σας, κατά συνέπεια και οι πράξεις σας. Επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία και η ασφάλεια, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ζήσετε τρυφερές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που βιώνετε απόσταση ή χωρισμό, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για επανασύνδεση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Αν δείξετε την αγάπη σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσέξτε πολύ σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, τις εντάσεις και τις έριδες που είναι πιθανόν να δημιουργηθούν με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας, η όψη της ημέρας ίσως προκαλέσει αψιμαχίες με τον ερωτικό σας σύντροφο και ανταγωνιστική διάθεση στη συναισθηματική σας ζωή. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, μην επιτρέπετε στο άγχος και τις ανησυχίες σας να σπέρνουν ζιζάνια στο δεσμό σας, αψηφήστε τις παρεμβάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, σήμερα ο συναισθηματισμός σας θα σας οδηγήσει σε ονειροπολήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ευχάριστη συνάντηση θα έχετε με πρώην ταίρι που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη, ίσως και δεσμευτική κατάληξη. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για εξομολογήσεις και αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επικίνδυνες είναι οι πρώτες ώρες της σημερινής μέρας για σας, αγαπητοί Λέοντες, για να δημιουργηθεί ένα κλίμα στην καθημερινότητά σας που θα φτάσει τα νεύρα και τις αποφάσεις στα άκρα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να επιλέξετε τα επόμενα βήματα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, με σύνεση, με εγκράτεια και νηφαλιότητα. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ σας απέναντι στη δύσκολη επικοινωνία που προκύπτει με τον ερωτικό σύντροφο και τα κοντινά σας άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε ερωτικά, να βρείτε το πρόσωπο που θα γίνει το ερωτικό σας λιμάνι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες, γαληνεμένες στιγμές εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, θα ακουστούν θερμά λόγια αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κρύψτε στα κατάβαθα της ψυχής σήμερα, φίλοι Παρθένοι, το άγχος και την νευρικότητά σας για τις εξελίξεις που βιώνετε στην προσωπική και εργασιακή σας καθημερινότητα, για να μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομα. Μην παίρνετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, μην οπισθοχωρείτε σε μια υπόσχεση που δώσατε στο ταίρι σας, χαλαρώστε, ηρεμήστε και υλοποιείστε τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει στη σχέση σας, δείξτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως έχετε κάνει την σωστή επιλογή για τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η διαίσθησή σας θα είναι θετική και έντονη, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα βάλετε φραγμούς στην καρδιά σας. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να ζήσετε ανέμελα, με απελευθερωμένη σκέψη χωρίς αναστολές. Θερμή και τρυφερή θα είναι η ερωτική σας στάση. Καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αλλά και προοπτική συνάντησης με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αισθάνεστε σήμερα την ανάγκη, αγαπητοί Ζυγοί, να αλλάξετε παραστάσεις και εικόνες γύρω σας, να αποτραβηχτείτε από τη μουντάδα της κοινωνικής και προσωπικής σας καθημερινότητας, κάνοντας με φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο έναν ξέγνοιαστο περίπατο, που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας με οξυγόνο ενέργειας και φρεσκάδας. Μην γκρινιάζετε και μην πεισμώνετε με τους αγαπημένους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αφήστε τον εγωισμό στην άκρη, αφουγκραστείτε τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει η φαντασία σας, ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Τώρα στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση και η δέσμευση, σε συζήτηση με το ταίρι σας θα ακουστούν ανάλογες υποσχέσεις. Για εσάς τους ελευθέρους και μόνους προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι εντελώς καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όσο κυλάνε οι ώρες σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, τόσο και τα πράγματα γύρω σας γίνονται πιο ξεκάθαρα, η όψη της ημέρας βοηθά απεριόριστα για να ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, να παλέψετε στο πλευρό των φίλων και του προσώπου που σας ενδιαφέρει, για να υπερπηδήσετε και τα τελευταία μικροεμπόδια που ταλαιπωρούν τις φιλοδοξίες και τα σχέδια που κάνετε. Διεκδικήστε και κερδίστε τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σας, με την ειλικρίνεια και την εντιμότητά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε μια διαφορετική όψη στην πραγματικότητα που σας περιβάλει. Σήμερα θα εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση. Ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μεγάλη προσοχή σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, στις λεκτικές αντιπαραθέσεις που είναι πιθανόν να προκύψουν με τα κοντινά σας πρόσωπα, στις διαφωνίες και τις αψιμαχίες που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον, στους καβγάδες και τις εκρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί η όψη της ημέρας ταράζει την ηρεμία και την ισορροπία που πασχίζετε να επιβάλετε στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επικίνδυνες ρήξεις στις πάσης φύσεως σχέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει η επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, κάπως παθητική θα είναι η στάση σας, στο ταίρι σας θα εκδηλώσετε έντονο ερωτισμό. Στόχος σας θα είναι η συναισθηματική σταθερότητα και θα την βρείτε, έρχονται ευχάριστες ερωτικές στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού, μακροχρόνου δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας στη δουλειά σας, φίλοι Αιγόκεροι, φρενάρουν σήμερα τη διάθεσή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι προτιμότερο να επιβληθείτε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, για να κάνετε το χατίρι των προσφιλών σας ατόμων, να μην επιτρέψετε στην ακαμψία και την ασυνεννοησία να γίνουν αφορμή να χαλάσετε τις όμορφες στιγμές που σας περιμένουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αναστατώσεις, οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως υπερβολικές. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους ανούσιους καβγάδες, εστιάστε στη θετική πλευρά των γεγονότων. Θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα, αξιοποιήστε το, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση θα έχετε με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ανοίξουν προοπτική επανένωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ακόμα κι αν λυπάστε για κάποιες επιλογές που κάνατε στο παρελθόν για να κατακτήσετε τα όνειρά σας, φίλοι Υδροχόοι, να σκέφτεστε τις χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκατε, ακόμα και τώρα υπάρχει χώρος και χρόνος στη ζωή σας, για να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τα θέματα που σας απασχολούν με ήρεμη και γαλήνια στάση, η όψη της ημέρας σας προτρέπει να ποντάρετε στην εξυπνάδα και τη γρηγοράδα του μυαλού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ίσως να ξεκινήσει η μέρα σας με έναν ελαφρύ εκνευρισμό, δεν αποκλείεται να προκύψουν αρνητικές αντιδράσεις. Διακυμάνσεις και μικρά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας, δε θα λείψουν οι κόντρες, ωστόσο, θα τα βρείτε τελικά με το ταίρι σας, ο ερωτισμός σας θα ισορροπήσει την κατάσταση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αγαπητοί Ιχθύες, η μέρα έρχεται για να σας θυμίσει πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, για να κατακτήσετε την αγάπη, τη φροντίδα και τη συντροφικότητα των κοντινών σας προσώπων και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ερωτευτείτε οι αδέσμευτοι φίλοι, φλερτάρετε και μαγέψτε το αντίθετο φύλο, αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας, κάντε το επόμενο, σταθερό βήμα στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, η καρδιά σας θα αναζητήσει το όμορφο, ρομαντικό παραμύθι, που θα σας απαλλάξει από την πιεστική ή αγχωτική πραγματικότητα. Σήμερα θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το ταίρι σας. Διώξτε τις αναστολές, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα δώσει στην πραγματικότητά σας διαφορετική όψη και μορφή.