Θετικός στον κοροναϊό ο Ντάνιελ Κρεγκ

394

Οι παραστάσεις του θεατρικού «Μακμπέθ» με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που σηματοδοτούν την επιστροφή του διάσημου ηθοποιού στο Μπρόντγουεϊ, κάνουν μια προσωρινή παύση καθώς ο ηθοποιός βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Η παραγωγή ανακοίνωσε με tweet ότι, ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις για μερικές μέρες «λόγω κάποιων θετικών τεστ Covid 19 εντός του θιάσου».

Συμπρωταγωνίστρια του Ντάνιελ Κρεγκ στην παράσταση είναι η Ρουθ Νέγκα, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουέϊ στορόλο της Λαίδης Μακμπέθ.

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που παρουσιάζεται στο Longacre Theatre, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony, Σαμ Γκολντ, είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου.

Η τελευταία εμφάνιση του Κρεγκ στο Μπρόντγουεϊ ήταν το 2013, με το έργο «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Μάικ Νίκολς, με συμπρωταγωνίστρια τη σύζυγο του Κρεγκ, Ρέιτσελ Βάις.

Είχε προηγηθεί το ντεμπούτο του το 2009, με τον Χιού Τζάκμαν στο έργο του Κιθ Χαφ «A Steady Rain».

Ο Κρεγκ και ο Γκολντ είχαν συνεργαστεί ξανά το 2016, σε μία off Broadway παράσταση του «Οθέλλου».

Και άλλες παραγωγές υψηλού προφίλ αναγκάστηκαν να διακόψουν τις παραστάσεις τους λόγω κορωνοϊού, όπως το μιούζικαλ «The Music Man», όταν βρέθηκαν θετικοί και οι δύο πρωταγωνιστές, ο Χιου Τζάκμαν και η Σάτον Φόστερ.