Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας “Η Πρωτοπορία” συμμετείχε στην Πανελλαδική Απεργία

388

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” (ΣΙΥΝΠ), χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν τη μάχη της απεργίας και ορθώσανε το ανάστημά τους απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση, διαδηλώνοντας ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημά μας, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των εργαζομένων από τη ΔΕΥΑ Δήμου Δίου Ολύμπου όπου, όπως τόνισε στην ομιλία του ο Μπ. Ντότσικας, μέλος του ΣΙΥΝΠ και της Επιτροπής Εργαζομένων, «οργανώσανε τα βήματά τους και συγκρότησαν Επιτροπή Εργαζομένων του ΣΙΥΝΠ, δε σκύβουν το κεφάλι και διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους». Ιδιαίτερη αναφορά από τον ομιλητή έγινε για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία όπου «… για το κυνήγι του κέρδους, οι ιμπεριαλιστές ξαναχαράζουν τα σύνορα με το αίμα των λαών».

Τον αγωνιστικό χαιρετισμό στην απεργιακή συγκέντρωση του ΣΙΥΝΠ, απηύθηνε το παράρτημα Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και συνταξιουχικά σωματεία της περιοχής. Ο Φ. Ντιμπέλος, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Λιτοχώρου, απευθύνοντας χαιρετισμό στην απεργιακή συγκέντρωση, τόνισε πως «η μόνη λύση για εργαζόμενους και συνταξιούχους είναι να βγούνε στο δρόμο και να αγωνιστούν για τα δίκαια αιτήματά τους».