Πάτρα: Οι δραματικές ώρες της Τζωρτζίνας πριν καταλήξει

432

Αποκαλύψεις “φωτιά” για τις μαρτυρικές στιγμές που βίωσε η άτυχη  Τζωρτζίνα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία της. Η 33χρονη φέρεται να έκανε πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της κόρης της, σε διάστημα μόλις 13 ωρών, εντός του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η 9χρονη. Ο εφιάλτης που βίωσε αυτό το παιδί δεν έχει προηγούμενο και τα νέα στοιχεία για την σοκαριστική υπόθεση στην Πάτρα “παγώνουν” το αίμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, από την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, προκύπτει η χρονική ακολουθία των όσων διαδραματίστηκαν στο μονόκλινο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα. Η κατηγορουμένη, όπως μεταδόθηκε, φέρεται να είχε χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την προηγουμένη του θανάτου του παιδιού, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι στις 11πμ το παιδί παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία κι άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά. Περίπου 25 λεπτά αργότερα, στις 11.25πμ παρουσίασε παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση. Την ίδια ημέρα, στις 2.30μμ καταγράφηκε ακόμη ένα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση. Στη συνέχεια, ακόμη δύο επεισόδια: στις 6.30μμ διάρκειας 1,5 λεπτού και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα.

Η χαριστική βολή με 6,5mg ανά mL αίματος δόθηκε στις 2.28μμ στις 29 Ιανουαρίου 2022. Όταν οι νοσηλευτές βρήκαν την άτυχη Τζωρτζίνα, απνοϊκή μέσα στον θάλαμό της, με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Παρά τις προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, επί μία ώρα, το παιδί δυστυχώς κατέληξε.

Σε ποια επεισόδια ήταν παρών ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη, σε χώρο που βρισκόταν μαζί και το παιδί, στις 14 Απριλίου του 2021, όταν καταγράφηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ακόμη ένα περιστατικό της Τζωρτζίνας. Η 9χρονη, τότε, είχε επιβιώσει έπειτα από 55 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο, είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και τετραπληγία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών ακόμη δύο φορές, στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2022.

Η 26η Ιανουαρίου ήταν η ημέρα εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου κάθισε όλο το βράδυ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως, τότε δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο στο παιδί.

Από εκεί και έπειτα, μέχρι το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου, μόνη με το παιδί ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.