H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. χορηγός στην έκθεση CONNECTED του ΝΟΗΣΙΣ

407

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και στα πλαίσια της δέσμευσής της για διαρκή ανάπτυξη και καινοτομία η OLYMPIA ELECTRONICS A.E θα είναι χορηγός στην CONNECTED, μία νέα περιοδική έκθεση για την ιστορία των υπολογιστών και τη ζωή με το Διαδίκτυο, που διοργανώνει το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στον άνθρωπο έχουν αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά του, τον τρόπο που ζει, εργάζεται, ταξιδεύει, πληροφορείται, συνδέεται. Η νέα περιοδική έκθεση “CONNECTED έρχεται να ανιχνεύσει την τεχνολογική εξέλιξη πίσω από αυτή τη νέα πραγματικότητα (εξέλιξη της μηχανής: υπολογιστής, σύνδεση των μηχανών: διαδίκτυο), να αποτυπώσει την έκταση της διασύνδεσης ανθρώπων και μηχανών, να επισημάνει τις προοπτικές που αυτή φαίνεται να έχει και να θέσει ερωτήματα για τις ευκαιρίες που αναδύονται και τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Η έκθεση απευθύνεται σε μαθητές από Δ΄ Δημοτικού έως και Λυκείου.

Η OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας  τεχνολογίας αιχμής και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σύγχρονη τεχνολογία και στα οφέλη της προς τον άνθρωπο. Σκοπός της χορηγίας της στην έκθεση CONNECTED είναι να συμβάλλει με τον τρόπο της να αντιληφθούν, να κατανοήσουν, αλλά και να επαναπροσδιορίσουν  οι επισκέπτες της τον τρόπο που χειρίζονται τη σύγχρονη τεχνολογία και τη στάση που θα τηρήσουν σε αυτόν τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα πραγματοποιηθούν ομαδικές επισκέψεις των στελεχών και των εργαζομένων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση .