Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/04)

271

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Η Σελήνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο ζώδιο της έξαρσης της τον Ταύρο θα συναντηθεί με τον εκρηκτικό και έντονο Ουρανό και αυτή η συνάντηση μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές στην ημέρα! Όσο πιο διαλλακτικός είσαι απέναντι σε ακυρώσεις ραντεβού ή έκτακτες υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, τόσο περισσότερο θα καταφέρεις να προστατέψεις τη διάθεσή σου από την ένταση που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η  όψη. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η επαναστατική σας φύση προβάλλεται έντονα τις τελευταίες ημέρες φίλοι μου Κριοί, ιδιαίτερα σήμερα πιθανόν να συγκρουστείτε με τα κοντινά πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, για καταστάσεις και θέματα που εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο να σας φέρουν στα πρόθυρα μιας διάλυσης ή ενός σημαντικού ρήγματος με τις σχέσεις σας. Προστατευτείτε από τον παρορμητισμό σας, μην υπερβάλετε και μην αμφισβητείτε τα λόγια και τις πράξεις του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ίσως να μη λείψουν οι εκρήξεις από την πλευρά σας, θα αναποδογυρίσουν επιθυμίες, προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματά σας. Για τους ελευθέρους και μόνους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, ετοιμαστείτε θα σημειωθούν ερωτικές ανατροπές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δείξτε αρκετή σοβαρότητα και σταθερότητα στις αποφάσεις και τις επιλογές σας σήμερα αγαπημένοι Ταύροι, οι πλανητικές όψεις διχάζονται, φέρνουν ίσως μερικές εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, που χρειάζεται σθένος, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση να πολεμήσετε με τις ιδέες και τα πιστεύω του περίγυρου, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, παγίδες και μπερδέματα. Επιστρατεύστε το χιούμορ και την ζωντάνια σας και θα τα καταφέρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ενδεχομένως να χάσετε τον ερωτικό σας προσανατολισμό. Δε θα είναι ισορροπημένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, θα το μπερδέψετε το ταίρι σας, θα δώσετε την εντύπωση πως δεν ξέρετε τι θέλετε. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, μια ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα φέρει εξελίξεις που θα σας αλλάξουν ερωτική κατεύθυνση. Τα συμβάντα ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ήρθαν οι μέρες πλέον να αποδείξετε την αξία σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και τους συνεργάτες σας καλοί μου Δίδυμοι, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να συλλογιστείτε ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τους προσωπικούς και συναισθηματικούς σας στόχους, αν πρέπει να παραμείνετε σε μια σχέση που το τελευταίο διάστημα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα ή αν θα ήταν προτιμότερο να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση με μια νέα, αισθησιακή γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να διατηρήσετε την προσωπική σας ελευθέρια, γι’ αυτό δε θα είστε θετικοί σε ζητήματα ή προτάσεις δέσμευσης. Σε συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε αναλυτική συζήτηση στοχεύοντας στο να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πίεσης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα αναζητήσετε περιστασιακές σχέσεις, εσείς που ήδη είστε σε δεσμό προσοχή στις λοξοδρομήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αγαπημένοι μου Καρκίνοι, είναι απόλυτα βέβαιο πως σήμερα μπορείτε να διεκδικήσετε την προσωπική σας ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλετε, είτε για να προχωρήσετε στη δουλειά σας, είτε γιατί θέλετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας τα στραβά μάτια στις τελευταίες αψιμαχίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί να χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες για μια επανένωση, όμως τώρα θα δείτε φως στο τούνελ της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανίσετε αλλοπρόσαλλη στάση, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν έντονα σκαμπανεβάσματα. Οι ανασφάλειες σας θα σας ωθήσουν στο να δημιουργήσετε έναν τοίχο γύρω από τα συναισθήματα σας, σήμερα θα αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους ερωτικές αναστολές, δεν αποκλείεται να απορρίψετε το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί κάποια πράγματα γύρω σας να σας προκαλούν αδιαφορία και απάθεια, ίσως να μην θεωρείτε αναγκαίο να ενδιαφερθείτε και πάλι για την καθημερινότητά σας, με ζωντάνια και κέφι, όμως είναι πολύ σημαντικό για σας να μπείτε από σήμερα και πάλι στο τιμόνι της ζωής σας. Διαλύστε τους πύργους που χτίζατε στην άμμο, τώρα που οι δύο εκλείψεις το ευνοούν, οικοδομήστε από την αρχή τον έρωτα και την αγάπη στον δεσμό σας, απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που στέκεται αντιμέτωπη στα θέλω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανικανοποίητους ίσως και απαιτητικούς, ενδεχομένως να δημιουργήσετε προβληματισμό στο ταίρι σας. Με ισχυρή την τάση να θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις και δεδομένα, δεν αποκλείεται να βγάλετε επιτακτικό χαρακτήρα, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τον ωμό ή κάθετο τρόπο έκφρασης. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αφήσετε δίοδο συνεννόησης, θα πέσετε έξω αν προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συνειδητοποιήστε σήμερα, φίλοι μου Παρθένοι, πως τα έντονα, αστρολογικά δρώμενα των ημερών, σας καλούν να συμβιβαστείτε με τις δυσκολίες και τα προβλήματα που στέκουν απέναντί σας και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων και του ανθρώπου που αγαπάτε. Εξετάστε ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που λείπει από την ερωτική σας καθημερινότητα, και φυτέψτε το σπόρο μιας επανένωσης με το ταίρι σας, διαθέτοντας κατανόηση και διαλλακτικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ενδεχομένως να αισθανθείτε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι, έντονη δυσαρέσκεια θα νιώσετε για καταστάσεις που θεωρείτε πως σας βυθίζουν στη ρουτίνα. Προσοχή στα εικονικά αδιέξοδα και στις ακραίες θεωρίες, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τα θετικά στοιχεία. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες ή αποφάσεις, επιστρατεύστε λογική και ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπάρχει ελπίδα να σώσετε, καλοί μου Ζυγοί, τις ευχάριστες και χαρούμενες ειδήσεις που φθάνουν το τελευταίο διάστημα για τη δουλειά σας, αλλά και για την προσωπική σας καθημερινότητα. Οι όψεις της ημέρας σας κάνουν ερωτικά θαύματα, γι’ αυτό συζητήστε με ευγενικούς τρόπους και με προβεβλημένη την γλυκύτητα και την γοητεία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε για την επισημοποίηση της σχέσης σας, οι δε αδέσμευτοι φίλοι κυνηγήστε το ερωτικό σας όνειρο, φλερτάροντας με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και εκτροχιασμοί. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις, σχετικά με την στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και κρυφές φοβίες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σκηνές ζήλειας, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές ερωτικές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μια απρόσμενη ανατροπή στα σημερινά σας σχέδια, μπορεί να φέρει χαρούμενα γεγονότα και εξελίξεις για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή αγαπημένοι μου Σκορπιοί, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην αναθέτετε σε άλλους να εκπληρώσουν τις δικές σας ανάγκες. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αναδείξτε την φλογερή σας λίμπιντο και τολμήστε να διεκδικήσετε από το ταίρι σας το ενδιαφέρον και την προσοχή του με παιχνιδιάρικη και τρυφερή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, κάπως αψυχολόγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, αποφύγετε το μια ζεστή μια κρύο, καλό θα είναι να μην οδηγήσετε το ταίρι σας σε πράξεις αγανάκτησης. Για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας οδηγήσει σε λόγια ή ενέργειες που θα δημιουργήσουν κενά ή απορίες. Ξεκαθαρίστε τι νιώθετε και τι θέλετε, θα σας ζητηθούν απαντήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα μπορείτε με ευκολία, φίλοι μου Τοξότες, να δείξετε υπομονή και προσαρμοστικότητα στις επιθυμίες και τα θέλω των κοντινών σας ατόμων και του ερωτικού σας συντρόφου, να μη φλογίσετε μια κουβέντα με το ταίρι σας με θύμησες από το παρελθόν, που μπορεί να προκαλέσουν ρήξη, αλλά να στρέψετε την προσοχή σας στο κομμάτι του πάθους και των δοτικών στιγμών, που σίγουρα δε θα σας επιτρέψουν να διαφωνήσετε και να προκληθούν παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα οι επιθυμίες σας θα είναι άστατες, η ερωτική σας στάση δε θα έχει ούτε ισορροπία, ούτε σταθερότητα. Θα αποφύγετε συζητήσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, εσείς που είστε στο ξεκίνημα νέας γνωριμίας θα προτιμήσετε τις χαλαρές επαφές. Αχαλιναγώγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, δεν θα δεχτείτε περιορισμούς, οι ασυμβίβαστες διαθέσεις σας ενδεχομένως να σας φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ευθύνες, επαγγελματικά βάρη και προκλήσεις στη δουλειά σας, συνθέτουν το τοπίο που θα πρέπει σήμερα να αφήσετε για λίγο από το μυαλό σας, εκτονώνοντας την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στην εξωτερική σας εμφάνιση, στη φυσική σας κατάσταση. Κάντε μια κοντινή ή μακρινή βόλτα με τον ερωτικό σας σύντροφο, ρίξτε το έξω για λίγο έξω, μακριά από όσα θέματα σας αγχώνουν και ευχαριστηθείτε με τα προσφιλή σας άτομα όμορφες, ζεστές συγκεντρώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα αναζητήσετε πάθος και ένταση, από την άλλη θα κλειδώσετε τα αισθήματα σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ερωτικό. Σήμερα ενδεχομένως να ακυρώσετε ερωτικό ραντεβού, ο λόγος θα είναι η ξαφνική εμφάνιση ανασφαλειών που όμως στην πορεία θα αποδειχτούν ανυπόστατες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόβλεπτες συγκινήσεις φέρνουν οι πλανητικές συγκυρίες σήμερα αγαπημένοι Υδροχόοι, η όψη της ημέρας βάζει φτερά στις προσωπικές σας επιθυμίες και ικανοποιεί τις βαθιές, συναισθηματικές σας επιθυμίες με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Οτιδήποτε σας δυσαρεστεί μπορείτε να το αλλάξετε, οποιαδήποτε κατάσταση ή εμπόδιο στέκονται απέναντι από την ευτυχία σας, ξεκαθαρίστε το με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση, χωρίς εγωισμό και πείσμα, αλλά ύστερα από ώριμη σκέψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε ανεξέλεγκτες τάσεις φυγής. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις παρορμητικές, ωστόσο αν επιλέξετε να ανοιχτείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα δείτε πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεων σας, μη προβληματίζεστε χωρίς λόγο και ουσία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην ξοδεύετε και από το υστέρημα σας, καλοί μου Ιχθύες, σήμερα για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας, μη σπαταλάτε άλλο χρόνο και χώρο από την προσωπική σας ζωή σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Βοηθήστε με ανοχή, υπομονή και διαλλακτικότητα τον δεσμό σας, να λύσει τα όποια προβλήματα, έχοντας σοβαρότητα και αποφασιστικότητα στα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα δημιουργήσει μπέρδεμα στην καρδιά σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε εμφανίζεται ως δεδομένο. Κυκλοθυμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας κατανοήσει. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, το νου σας στους επικίνδυνους πειρασμούς.