Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/04)

410

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η Σελήνη θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Πλούτωνα και θα δημιουργήσει καχυποψία, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις επαφές σου αυτή την ημέρα. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να εμφανιστεί και στις σχέσεις σου με κοντινά σου πρόσωπα, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα και να φέρει παρεξηγήσεις. Άκουσε τη διαίσθησή σου όμως μην την αφήσεις να «μεταλλαχθεί» σε καχυποψία απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τη σημερινή μέρα, η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε για να κυλήσει ήρεμα η μέρα σας. Ακόμα, κάτι συναρπαστικό μπορεί να γίνει. Μπορεί να σας κάνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μια έκπληξη, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας γεμίσει με καινούριες, συγκινητικές αναμνήσεις. Κάποιες συζητήσεις με άτομα ψηλά ιστάμενα μέσα από τη δουλειά σας, θα σας ωφελήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τη φαντασία σας, εσείς οι ψυχολογικά κουρασμένοι ίσως να βρείτε διαφυγή σε ονειροπολήσεις. Θα ξεδιπλώσετε τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στην ένταση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση, να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη, να φανερωθούν τα αισθήματα. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ όμορφα για εσάς. Θα έχετε όρεξη για περιπέτειες και όχι μονό. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν σας να σας εμφανιστεί από το πουθενά. Μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας και να αναρωτηθείτε για το μέλλον σας. Αδειάστε το μυαλό σας από πράγματα που σας βαραίνουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε δυναμικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, ανέμελη και απροβλημάτιστη θα είναι η διάθεση σας. Συγκαταβατικοί θα είστε στο ταίρι σας, η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα περάσει την ερωτική σας σχέση σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Για εσάς τους χωρισμένους, ξαφνική αντάμωση θα φέρει επανασύνδεση. Η συνάντηση σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Take a break! Χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα ιδιαίτερα στην επαγγελματικό τομέα. Θα κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε και που περιμένατε τόσο καιρό να πραγματοποιηθούν. Αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους και χαλαρώστε όπως εσείς ξέρετε. Πιθανόν να έχετε πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, που θα σας ανεβάσουν κοινωνικά, αλλά και ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευαισθησία και έντονος συναισθηματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δε θα λείψουν συμβάντα ερωτικών εκπλήξεων. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας προτρέψει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και όχι την ψυχρή λογική, με αποτέλεσμα να δεχτείτε την επιστροφή ενός παλιού ερωτικού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι επαφές σας και θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τα αισθήματά σας. Η επανασύνδεση θα σας δώσει άνοιγμα για μια πολύ όμορφη και σταθερή ερωτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σήμερα στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, που μπορείτε όμως να ρυθμίσετε και να διεκπεραιώσετε στο ακέραιο, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και ορθολογισμός για να απομακρύνετε τα σκαμπανεβάσματα και τις παρεξηγήσεις. Η ερωτική σας ζωή, μπορεί να εμφανίσει μια αστάθεια και μια ανισορροπία, αλλά αυτό είναι κάτι που επηρεάζεται από την αμηχανία, το άγχος και τους δισταγμούς σας, παρά από ουσιαστικά διλήμματα με το ταίρι σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα έχει θερμή κατάληξη, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα προκύψουν. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, δε θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, γι’ αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να πάρετε τα πάνω σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια επικοινωνία με άτομα κύρους ή με τους συνεργάτες σας για τη δουλειά που τους παραδίνετε. Μπορεί να σας κάνει μια απίθανη έκπληξη ο έρωτας της ζωής σας ή να βρεθείτε με έναν φίλο από τα παλιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε διάθεση για ονειροπολήσεις, για ξεκούραση και όχι τόσο για εντόνους προβληματισμούς. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, δε θα σημειωθούν διαφωνίες, συνειδητά θα αποφύγετε κόντρες ή εντάσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, σας προτρέπω να δείξετε ξεκάθαρα αυτό ακριβώς που θα νιώσετε. Φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας είσαστε σήμερα σε ετοιμότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, η αστρολογική όψη της ημέρας σας ανοίγει τον δρόμο, για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να τις μεταμορφώσετε σε επιτυχημένες φιλοδοξίες και στόχους. Αναγνωρίστε στο πρόσωπο του άλλου σας μισού την αδελφή ψυχή που λαχταράτε, δείχνοντας με πράξεις πως ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, σταθείτε στο πλευρό της σχέσης σας με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας κάνει αισθαντικούς και επικοινωνιακούς, σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι θα καταφέρετε να τις κλείσετε με ισορροπία και συνεννόηση. Για όσους από εσάς είστε χωρισμένοι, μια τυχαία αντάμωση θα σας δώσει ευκαιρία επανασύνδεσης, για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα τονίζεται η γοητεία σας και είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί και θα βάλετε… βρώμικα πράγματα στο μυαλό σας. Έχετε έντονα συναισθήματα και μπορείτε να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον που αρέσετε. Εκπέμπετε ένα μυστήριο και αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα διακατέχεστε από διαλλακτικότητα, κατανόηση και έντονη διαίσθηση, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε νέα και πιο γερά θεμέλια στην ερωτική σας σχέση. Ερωτική, ανέμελη και ρομαντική θα είναι η στάση σας, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για ιδιαιτέρως θερμές επαφές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, φανείτε θετικοί στο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, θα έχει φανερά τη διάθεση να γνωριστεί μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα, είναι κατάλληλη για να δείξετε τα βαθύτερα αισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε αυτούς που αγαπάτε. Θα ονειροπολείτε και το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε φανταστικούς κόσμους. Αν είστε σε διάσταση με το ταίρι σας, αυτή η χρονική περίοδος θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε χαμένη σχέση σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε τη γνώμη και τις απόψεις του περιβάλλοντός σας. Έτσι, θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που έχετε αυτόν τον καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα με τον/την σύντροφό σας, για να έρθετε πιο κοντά. Αυτό θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και τους δυο και θα σας κάνει να αγαπηθείτε σαν την πρώτη φορά. Μια ξαφνική συνάντηση θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε με ένα φίλο από τα παλιά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μάλλον δεν θα έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, τώρα θα εγκαταλείψετε τον απόλυτο ρεαλισμό, θα αφεθείτε στις κάπως πιο ρομαντικές σας τάσεις. Απομακρύνεστε από τη σκληρή λογική, δε θα λείψουν οι ονειροπολήσεις. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με ευαισθησία και διαλλακτικότητα, θα είστε προσιτοί και συνεννοήσιμοι. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην δουλειά σας, δεν είναι καθόλου άσχημες, και αυτό το γεγονός σας δίνει φτερά για να επικεντρωθείτε περισσότερο στις δοκιμασμένες σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και φίλους, πολύ δε περισσότερο στον ερωτικό σας σύντροφο, που το τελευταίο διάστημα ίσως σας έχει βάλει σε σκέψεις για πιθανές περιπέτειες που εξαλείφονται, αν εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας και αν λειτουργήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα ενισχυθεί μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφασή σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ρυθμίστε πρακτικά και οικονομικά θέματα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να αποβάλλετε από το περιβάλλον σας καταστάσεις και άτομα που δεν θέλουν το καλό σας, για να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην συναισθηματική σας ζωή, βάζοντας τα θεμέλια και τις σταθερές βάσεις για ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση σας, πάντα όμως με νηφάλια και ήρεμη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε δυνατή διαίσθηση, εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας. Λόγια που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα χτυπήσουν ευαίσθητη χορδή στην καρδιά σας, η συγκαταβατικότητα που θα δείξετε, θα αποτελέσει γέφυρα ένωσης. Εποικοδομητικό αποτέλεσμα θα φέρουν οι συζητήσεις σας, σήμερα θα τακτοποιήσετε δύσκολα θέματα, δίνοντας οριστικές λύσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τη σημερινή μέρα, θα ονειροπολείτε πολύ στην εργασία σας. Το μυαλό σας, σας παρασύρει σε κόσμους που τους φτιάχνετε με γνώμονα τη φαντασία σας. Θα σκέπτεστε… απαγορευμένες απολαύσεις όσοι είστε σε σχέση. Κινηθείτε έξυπνα με τα δικά σας βήματα και μονό η καρδιά θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά πρέπει. Ακόμη, θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη από άτομο που δεν περιμένετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, πολύ σωστό το ένστικτο σας. Συγκαταβατική και αρκετά συμπονετική θα είναι η στάση σας, με έντονο συναισθηματισμό θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις και ερωτικές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με έναν κάπως ανεκπλήρωτο τρόπο. Σήμερα δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε καινούργια γνωριμία, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς δε θα απογοητευτείτε.