Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/04)

387

Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην 11η μοίρα του Κριού δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα αλλά την ίδια στιγμή δίνει και έντονη παρόρμηση, η οποία χρειάζεται προσοχή! Η παρουσία του Ερμή κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει νέα, δείχνοντας πως η πρώτη ημέρα του μήνα θα έχει έντονη κινητικότητα και πολλές πληροφορίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αφοσιωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους σήμερα, αγαπητοί Κριοί, υπάρχει εύνοια και καλοτυχία για να επιτύχετε τις βραχυπρόθεσμες επιδιώξεις σας. Δείξτε υπομονετική και συναινετική διάθεση στα προσφιλή σας άτομα, μην αρπάζεστε με το παραμικρό και μην σας εξουσιάζει ο παρορμητισμός σας. Εξετάστε με προσοχή τις μικρολεπτομέρειες της σχέσης σας, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τα αισθήματα του δεσμού σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πνοή ανανέωσης θα πέσει επάνω σας, θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα δικά του καλούπια. Για εσάς που αναζητάτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο ερωτικής ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην εκτίθεστε στους αγαπημένους σας με τις κάθετες απόψεις και τις επιθυμίες σας σήμερα, φίλοι Ταύροι, χαλαρώστε και αφυπνίστε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας για να προσεγγίσετε τους φίλους και τα κοντινά σας άτομα. Συγκεντρωθείτε στις καταστάσεις και τα γεγονότα της καθημερινότητας που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, η αστρολογική όψη της ημέρας βοηθά να εξιχνιάσετε τις κρυμμένες αλήθειες που κρύβει για εσάς ο άνθρωπος που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας, απελευθερωμένες και τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε άμεσες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας αφήσουν έκπληκτους. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού ικανό να αλλάξει βλέψεις και δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αγαπητοί Δίδυμοι, προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε έντονες και έκρυθμες συμπεριφορές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, για να μην προκαλέσετε ρήξεις με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας. Χαμηλώστε τους τόνους και στην ερωτική σας σχέση, αγκαλιάστε το ταίρι σας με εμπιστοσύνη και τρυφερότητα, μην υπερεκτιμάτε την αισθησιακή και σεξουαλική σας δύναμη, τονίστε την ευγλωττία και τη διπλωματία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, μη προγραμματισμένες συναντήσεις και η ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου θα διευρύνει τις ερωτικές σας βλέψεις. Παλιά ερωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, ωστόσο αν δε θέλετε να μπλεχτείτε με το παρελθόν τότε ολοταχώς ανοίξτε πλώρη για τα καινούργια που καταφθάνουν. Ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας από την εμφάνιση ενός ολοκαίνουργιου προσώπου που θα βρει τρόπο να διεισδύσει στη ζωή σας με στόχο το σταθερό και το μόνιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δεν αποκλείεται, φίλοι Καρκίνοι, να ταραχτείτε σήμερα με ένα οικογενειακό, προσωπικό ή και οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Μην πιστεύετε πως όλα μπορεί να πάρουν το δρόμο τους ακόμα κι αν φαίνονται εύκολα, δείξτε υπομονετική και στωική διάθεση στα προβλήματα και τα μπερδέματα που ενδεχομένως θα προκύψουν με πρόσωπα από το φιλικό και συναισθηματικό περιβάλλον που κινείστε. Ξαναβρείτε τις ισορροπίες που απαιτεί η ερωτική σας ζωή, αφιερώστε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα θελήσετε αλλαγές στη ζωή σας και το πρώτο που θα αλλάξετε θα είναι η οπτική σας γωνία. Θα διαφοροποιήσετε θέσεις και απόψεις προχωρώντας σε νέες ερωτικές αναζητήσεις. Αποκαλύψεις θα σας δώσει την ευκαιρία να εισάγετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, σας διαβεβαιώνω πως θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας, τον εαυτό σας, τις σκέψεις και τις ατομικές σας ανάγκες, αγαπητοί Λέοντες, μην κλείνεστε στο καβούκι σας και μην περιμένετε αμαχητί να κατακτήσετε τις συναισθηματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες. Μη θυμάστε μόνο τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος, σκεφτείτε εκείνες που πρόκειται να δημιουργήσετε με το ταίρι που σας ενδιαφέρει. Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι άκρως βοηθητική για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις ιδέες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα κάποια γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η καρδιά σας. Ευτυχές ερωτικό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Επιλύστε, αγαπητοί Παρθένοι, όσο περισσότερες εκκρεμότητες της καθημερινότητας σας προβληματίζουν, εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που αφορούν στην επικοινωνία σας με άτομα που θέλετε να έχετε ειλικρινείς διαπροσωπικές επαφές. Μην εκμυστηρεύεστε τα συναισθηματικά σας μυστικά και τις αδυναμίες της σχέσης σας σε ανθρώπους που επιβουλεύονται την ευτυχία σας, ξεχωρίστε με ιδιαίτερη προσοχή το σωστό από το λάθος, την αλήθεια από το ψέμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την ερωτική σας δύναμη, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών ερωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα ερωτική, θα έχει τη διάθεση να περάσει σε τολμηρές αποκαλύψεις. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ερωτικό ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Από σήμερα, φίλοι Ζυγοί, προγραμματίστε και οργανώστε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας ραντεβού, επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στην καλή επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, βάλτε γερά θεμέλια στη συναισθηματική σας ζωή και στα μελλοντικά σχέδια που κάνετε με το άλλο σας μισό. Τώρα πλέον γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πώς να συμπεριφέρεστε στο περιβάλλον που κινείστε, για να γευτείτε τους καρπούς της χαράς και της ευτυχίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα μάλλον θα εκπλαγείτε!!! Φιλική θα νομίζετε πως είναι η συζήτηση σας με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθείτε σε συνομιλία, ωστόσο προς το τέλος της κουβέντας σας, θα συνειδητοποιήσετε πως οι αποκαλύψεις σας, έχουν πάρει τελικά ερωτικές διαστάσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα φρενάρετε τον ερωτισμό που θα προκύψει, σας διαβεβαιώνω πως οι εξελίξεις δεν πρόκειται να φέρουν αρνητικές ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έχει δημιουργηθεί γύρω σας, αγαπητοί Σκορπιοί, η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, για να κάνετε πράξη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, για να εμπιστευτείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθηματικά οράματα που έχετε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τώρα που οι αστρολογικές συγκυρίες και οι όψεις της ημέρας μαζί με τους άλλους πλανήτες σας ευνοούν, απολαύστε την αφοσίωση και τη ρομαντική διάθεση του δεσμού σας, πάρτε κοινές, σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, μια συγκεκριμένη πρόταση θα ανανεώσει την καρδιά σας και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει στο να αλλάξετε τα ερωτικά σας σχέδια. Κάποιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ρουτίνα δίνοντας νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, δε θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δείχνετε πανέτοιμοι, φίλοι Τοξότες, για να κάνετε το επόμενο, σημαντικό βήμα στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η αστρολογική όψη της ημέρας ενισχύει το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά στην προβολή των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων σας. Προσελκύστε τον ερωτικό σας σύντροφο με την ευστροφία και την εξυπνάδα σας, δελεάστε τον άνθρωπο που αγαπάτε με την εσωτερική, αισθησιακή φλόγα και τον ακαταμάχητο ερωτισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από κοινότυπες ή ανιαρές καταστάσεις της ερωτικής σας καθημερινότητας. Ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας και να δείξετε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως συμπαθητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, η μέρα για εσάς έχει εγρήγορση και πρόοδο στις οικονομικές και εργασιακές σας φιλοδοξίες. Η σημερινή μέρα φέρνει προσωπική και συναισθηματική καταξίωση για τους κόπους και τις προσπάθειες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Η σημερινή αστρολογική όψη σάς βοηθά να διαισθανθείτε ποιους ανθρώπους πρέπει να κρατήσετε κοντά σας και από ποιες καταστάσεις χρειάζεται να απεγκλωβίσετε για πάντα το δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις σε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, μην κρατήσετε πιεστική στάση. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει σε προσωπική συνάντηση θα ανανεώσει τα αισθήματά σας, η ερωτική σας καθημερινότητα αποκτά καινούργιο ρυθμό ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πιθανόν να δείχνετε προβληματισμένοι για αποφάσεις ή επιλογές που καλείστε να πάρετε σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, ωστόσο οι πλανητικές όψεις της ημέρας σάς προτρέπουν να συνειδητοποιήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, να συγκεράσετε τις απόψεις και τα πιστεύω σας με τα προσφιλή και κοντινά σας άτομα, αλλά και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου με γαληνεμένα και ισορροπημένα συναισθήματα. Μην αφήνετε στην τύχη της την ερωτική σας ζωή, δώστε και πάρτε πάθος και αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα αναθερμάνει τις ερωτικές σας επαφές σας, τώρα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία. Θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με επιτυχία. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργιο πρόσωπο, ελκυστικό, θερμό, και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ψάξτε για συμμάχους και συνοδοιπόρους στις ιδέες και τους στόχους σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να πάρει συνετές αποφάσεις για το προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον, μη βιάζεστε να κάνετε την ανατροπή στην ερωτική σας ζωή, συζητήστε με το ταίρι σας τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες που κρύβει η καρδιά σας. Τώρα, οι φιλοδοξίες σας παίρνουν σάρκα και οστά, τα ερωτικά σας όνειρα φωτίζονται, χωρίς συγκρούσεις και μπερδέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Ένα δυνατό ερωτικό γεγονός θα σας θυμίσει πως διαθέτετε έντονη γοητεία, που καλό θα είναι κάπου κάπου να την χρησιμοποιείτε. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, που αν κάνετε βήματα προσέγγισης, θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, μην περιοριστείτε μόνο σε ματιές και βλέμματα.