Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά για πρώτη φορά μέσα από τα κρατητήρια – “Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία γιατί φοβάται ότι…”

416

Η Ρούλα Πισπιρίγκου “σπάει” τη σιωπή της μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μετά τη σύλληψή της, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την μεγαλύτερη κόρη της, Τζωρτζίνα. Η μάνα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” στο Star.

Τα όσα είπε, είναι αποκαλυπτικά. Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά αν αντέχει, εκείνη απαντά: “Όχι”. Και προσθέτει: “Δεν γίνεται… αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο”.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, τον Μάνο Δασκαλάκη, ανέφερε ότι μίλησε μαζί του σήμερα το πρωί: “Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε θα υπερασπιστεί την κατηγορία. Για να τον πάρουν για δουλειά και για να μπορέσει να έχει χρήματα να μου δίνει. Απ’ ότι κατάλαβα μου είπε ότι θα υπερασπιστεί ότι… εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου, από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω. Για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ”.

Όταν ερωτήθηκε εάν είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την απάντηση του Μάνου, είπε: “Όχι βέβαια”.

“Μου λέει, μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου, παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει πού είμαι; Έχουν πέσει όλοι, μου λέει, να με φάνε, με έδιωξαν από τη δουλειά. Του λέω, σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει πού είμαι; Μου λέει κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;”.

“Εσένα, δεν σε σκέφτεται καθόλου που είσαι μέσα;”, την ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την ίδια να απαντά: “Ούτε καν… Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει, και μου λέει, τι λες είσαι με τα καλά σου να περάσω εγώ μέσα απ’ όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω; Κι όταν θα καταθέσω, μου λέει, αυτό το πράγμα να ξέρεις ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι”.

Η καταγγελία ότι η Ρούλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ – “Όποιος περνούσε, έριχνε και μία”

Νωρίτερα, η ίδια εκπομπή μετέδωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου κρατείται μετά τη σύλληψή της. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι το ίδιο ισχυρίστηκε και η μητέρα της 33χρονης, που την επισκέφτηκε χθες στη ΓΑΔΑ.

“Έχει φάει πάρα πολύ ξύλο από πολλούς αστυνομικούς. Σαν να λέμε ότι όποιος περνούσε, έριχνε και μία. Όλοι ζητούσαν να μάθουν για ποιο λόγο το έκανε. Έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο κεφάλι”, είπε ο Γιώργος Σόμπολος. “Αυτό που μου είπε η Ρούλα μου το επιβεβαίωσε η μητέρα της, που της έδειξε όλες τις μελανιές στα πλευρά, στο χέρι, στο κεφάλι, στα μάτια”, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. για τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου.