Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

207

Την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, όπου συναντήθηκε με το Διευθυντή του σχολείου, κο Απόστολο Τότσικα, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κο Βασίλη Δημούση, όπως επίσης και το διδακτικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας δέχθηκε τις ευχαριστίες των παρευρισκομένων για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν τα τελευταία χρόνια τόσο με την ίδια, όσο και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κο Απόστολο Τζιτζικώστα. Στη συνέχεια, η κα Μαυρίδου διαβεβαίωσε τη Διεύθυνση πως έχουν ήδη δρομολογηθεί τα δίκαια αιτήματά της, αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που θα εξασφαλίσει καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες εκπαίδευσης για όλες τις ειδικότητες, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τη Διεύθυνση του σχολείου, ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η συνάντηση που διεξήχθη σε θερμό κλίμα ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση εκατέρωθεν, πως η εξαιρετική αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα βρίσκεται δίπλα στους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.