Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/03)

436

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία, η οποία χρειάζεται διαχείριση καθώς στην υπερβολή της μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα. Από τη μία ο Δίας  φέρνει εύνοια  στα σχέδια και τις κινήσεις σου, από την άλλη όμως δημιουργεί και μία τάση για υπερβολή η οποία ενισχύεται από τον Ποσειδώνα. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να αποφύγεις μεγάλα ανοίγματα και αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα μέσα σε αυτή την ημέρα, μιας και θα υπάρχει η τάση να μη δεις καθόλου ή να υποτιμήσεις τους «κινδύνους». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σχεδιάστε προσεκτικά σήμερα φίλοι Κριοί τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, μην βιάζεστε να αποκομίσετε τα οφέλη από τους κόπους και τις προσπάθειές σας, αν δεν προγραμματίσετε και αν δεν οργανώσετε με μελετημένες κινήσεις και επιλογές τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό αρχίζει στην συναισθηματική σας ζωή, εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας, μην πιστεύετε σε ψευδαισθήσεις και κάλπικους όρκους, η μοίρα σας στέλνει πρόσωπο που μπορεί να καλύψει τις ερωτικές σας ανάγκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την οξυδέρκεια και την διαύγειά σας, η επικοινωνία σας θα πάει πολύ καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε ερωτικά θέματα που τον τελευταίο καιρό σας προβλημάτισαν. Σήμερα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, λύνονται παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, δείξτε τη θετική και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, η μέρα θα λύσει συναισθηματικούς κόμπους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ξεφύγετε σήμερα αγαπητοί Ταύροι από την ρουτίνα της καθημερινότητας, οι ευκαιρίες για να βρείτε μια λύση στα επαγγελματικά σας μπορεί να μην απεριόριστες, είναι όμως κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, γι’ αυτό μην κωλυσιεργείτε να κάνετε τις σωστές επιλογές στα προβλήματα που σας βασανίζουν. Κρατήστε όσο μπορείτε περισσότερο την ψυχραιμία σας στην ερωτική σας ζωή, μην αρπάζεστε με το παραμικρό με το ταίρι σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο μιας αμφίρροπης κατάστασης που διαιωνίζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, συμβιβαστική, ευγενική και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα τις ζυγίσετε τις καταστάσεις, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Φίλοι Δίδυμοι, είναι μια εξαιρετική μέρα για σας, που καλείστε να δημιουργήσετε ζεστή και εποικοδομητική επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, να διαπραγματευτείτε μια σημαντική συμφωνία, ενώ παράλληλα να επαναφέρετε την ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Η ερωτική σας ενέργεια είναι στο ζενίθ, για το λόγο αυτό όσοι από σας είστε ζευγαρωμένοι, δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας, οι δε αδέσμευτοι ανταποκριθείτε τρυφερά στο φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει τις αντιδραστικές τάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο εγκάρδιοι και πιο συγκαταβατικοί, ουσιαστικά θα έχετε τη διάθεση να μπείτε συναισθηματικά στη θέση του άλλου. Η μέρα θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές που είχατε ζήσει οι δυο σας στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εμπιστευτείτε τις δονήσεις των πλανητών σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, για να βάλετε τάξη στην δουλειά σας, δίνοντας προτεραιότητα στα επείγοντα και σημαντικά θέματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την οικογένεια και τον ερωτικό σας σύντροφο, η σημερινή μέρα ανοίγει τον δρόμο για μια υπέροχη, τρυφερή μέρα με το ταίρι σας, αρκεί να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στο πάθος και την απόλυτη αφοσίωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια, ζωτικότητα, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας, θα υπάρξει συναισθηματικό ξάφνιασμα από πρώην ταίρι σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να περάσετε σε επανεκτιμήσεις. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία και σωστή συνεννόηση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φανείτε δυναμικοί και τολμηροί σήμερα φίλοι Λέοντες, η πλανητική διάταξη επιτάσσει και επιβάλλει να πάρετε τα πράγματα που σας απασχολούν στα χέρια σας, επιδιώκοντας να μπει οριστικό τέλος στις δυσκολίες και τα προβλήματα της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, με θετικό για σας αποτέλεσμα. Μην αφήνετε την αλαζονεία και τον εγωισμό σας να παρασύρουν την καρδιά σας σε μια δυνατή σύγκρουση με το ταίρι σας, εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να εκφραστείτε ήπια και τρυφερά στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, συναισθηματική και επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, θα γίνετε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε καινούργιο ερωτικό κύκλο στη ζωή σας. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ανοίξτε τα μάτια σας στις διαφορετικές αλήθειες αγαπητοί Παρθένοι που μπορεί σήμερα να σας παρασύρουν θετικά σε ένα ταξίδι συζητήσεων και ξεκαθαρισμάτων στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Μην γίνεστε κτητικοί και απότομοι με το ταίρι σας, χαρίστε στον εαυτό σας και την σχέση σας, την αίσθηση της ξεγνοιασιάς και της ευχαρίστησης, με ζεστή και ρομαντική διάθεση, αποφεύγοντας την παγίδα ενός καβγά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς εδώ και πολύ καιρό. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας πείσει πως είναι για σας το άλλο σας μισό, έρχονται δυνατές ερωτικές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα δρώμενα σήμερα φίλοι Ζυγοί και ρίξτε την προσοχή και τον ενδιαφέρον σας στον εαυτό σας, στο άγχος και τα νεύρα σας, γιατί είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια αρμονική και ισορροπημένη ατμόσφαιρα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ξεχάστε για λίγο τις κόντρες και τις εντάσεις με το ταίρι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επενδύστε στα καλλιτεχνικά ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο, καλλωπίστε την εμφάνιση και τον ψυχισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα, ηρεμία και ώριμη σκέψη. Σήμερα δε θα έχετε διάθεση για αντιδραστικές κινήσεις, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επισημοποίηση σχέσης, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, θα σας δοθεί άνοιγμα για να περάσετε το δεσμό σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποτιμείστε σιωπηλά σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί τις εκκρεμότητες και τις προκλήσεις που γυροφέρνουν την επαγγελματική σας καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δικαιώστε τα κοντινά πρόσωπα και τους συνεργάτες σας όπου χρειάζεται, ανταμείψτε τις προσπάθειες και τους κόπους που έχετε καταβάλει, ποντάροντας σε μια καινούρια πραγματικότητα που ανατέλλει στην ζωή σας. Αγκαλιάστε με σιγουριά τον άνθρωπο που αγαπάτε, αν αισθάνεστε πως σας έχει προσφέρει τον ίδιο του τον εαυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τώρα θα εστιάσετε στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις. Αν κάποιοι από εσάς διατηρείτε χαλαρή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι’ αυτό ίσως να θελήσετε να δώσετε στις επαφές σας μια όψη κάπως πιο δεσμευτική. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, προμηνύεται ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο σκοπό φίλοι Τοξότες και το πεπρωμένο σας διαγράφει σήμερα μια ευνοϊκή και ανατρεπτική πορεία, για να ξεπεράσετε τα σκαμπανεβάσματα και τις παρεξηγήσεις στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή, για να κάνετε σχέδια για το κοντινό μέλλον της σχέσης σας. Αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει στην αγκαλιά του συντρόφου σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τις πρόσφατες διαμάχες στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε με ειλικρίνεια επιθυμίες, αλλά και παράπονα. Όσο πιο ξεκάθαροι γίνετε στο ερωτικό σας ταίρι, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η συνεννόησή σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε συναισθηματικές πληγές. Για εσάς που θέλετε να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι, σας δίνω τη συμβουλή να περάστε σε δυναμική δράση, κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Διαύγεια στο νου και στις σκέψεις σας είναι απαραίτητη σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, για να μπορέσετε να δείτε με διαύγεια τα πράγματα και τα θέματα που σας απασχολούν και να εξετάσετε ταυτόχρονα τις εξελίξεις από διαφορετικό μάτι. Αν σας έχει επιβαρύνει η συναισθηματική μοναξιά και η ρουτίνα της προσωπικής σας ζωής, είναι μια μέρα που μπορείτε να προσελκύσετε και να γοητέψετε το αντίθετο φύλλο, χωρίς όμως να περιμένετε σημαντικές αλλαγές από την μια στιγμή στην άλλη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία. Αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, μη φοβηθείτε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Περάστε σε ερωτικές προσεγγίσεις, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα καινούργια γνωριμίας, γοητευτικό και ευγενικό πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα φίλοι Υδροχόοι είναι να σκεφτείτε και να εξωτερικεύσετε τις μαγικές εκείνες λέξεις που θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο και την ευημερία και θα ανοίξουν διάπλατα τις προοπτικές για θετικές και καλότυχες αλλαγές. Η ερωτική σας διάθεση δυναμώνει, για αυτό το λόγο μπορείτε να εξαλείψετε με τον πιο ευνοϊκό τρόπο οποιαδήποτε σύγχυση και αντιπαλότητα έχει δημιουργηθεί με το ταίρι σας, δίχως να υπάρξουν άσχημες επιπτώσεις στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα βγάλει την τρυφερή και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θερμοί και συγκαταβατικοί θα είστε με το ερωτικό σας ταίρι, αυτή τη φορά θα βρείτε την απαιτούμενη συνεννόηση, έρχονται στιγμές γαλήνης και ερωτικής ισορροπίας. Για εσάς που προσμένετε ευκαιρία νέας γνωριμίας, η μέρα θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα κερδίσει τις εντυπώσεις σας. Αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, θα προκύψει αναζωογονητικό γεγονός.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δώστε αγαπητοί Ιχθύες το παρόν σε όλες εκείνες τις καταστάσεις και τα γεγονότα που σήμερα μπορούν να μεταμορφώσουν την λύπη σας σε χαρά και τις επαγγελματικές σας ανησυχίες σε ανταμοιβή και προσωπική καταξίωση, χωρίς να προβάλλετε εγωιστική και εξουσιαστική στάση στους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα. Αν ο έρωτας έχει χτυπήσει την καρδιά σας, απολαύστε στιγμές συντροφικότητας και τρυφερότητας με το ταίρι που αγαπάτε, ξορκίζοντας την ζήλεια και τις ίντριγκες των προηγούμενων ημερών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε ερωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική ερωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.