Πάτρα: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την Ρούλα Πισπιρίγκου / η Ρούλα χορήγησε τις θανατηφόρες ουσίες

455

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, που δεν δόθηκε από γιατρούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε και άλλη μια θανατηφόρα ουσία.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μάνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με βάση τα στοιχεία που διαβίβασε το τμήμα ανθρωποκτονιών στην εισαγγελία. Η κατηγορία πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Αυτή τη στιγμή η δικογραφία βρίσκεται στον ανακριτή που προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης. Η μάνα των τριών παιδιών θα μεταφερθεί στην Ευελπίδων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία και στη συνέχεια θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, απ’ όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Σημειώνεται ότι ο λόγος για τον οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών, παρόλο που η προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πάτρας, είναι ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας επήλθε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που χορήγησε τις θανατηφόρες ουσίες στην 9χρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο enikos.gr.

Οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζουν ότι από τη δικογραφία τεκμηριώνεται με απόλυτο τρόπο το πώς χορηγήθηκαν οι ουσίες στην άτυχη Τζωρτζίνα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όταν και κατέληξε τον Ιανουάριο. Και ότι, επίσης, τεκμηριώνεται πως η μητέρα ήταν η μόνη που βρισκόταν σε θέση να τις χορηγήσει στο παιδί, που είχε υποστεί τετραπληγία έπειτα από ανακοπή.

Σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Εκτιμάται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι ο πατέρας δεν φαίνεται να εμπλέκεται, καθώς δεν βρισκόταν στην Αθήνα όπου και κατέληξε η Τζωρτζίνα.