Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/03)

442

Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η αέρινη Αφροδίτη συναντά τον αυστηρό Κρόνο στον Υδροχόο και η συνάντησή τους μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στην έκφραση των βαθύτερων αναγκών αλλά και των συναισθημάτων σου. Σήμερα δεν είναι μία ημέρα με πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν αισθηματικές υποθέσεις αλλά και για να εκφράσεις  τα συναισθήματά σου ή κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να επικοινωνήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η ηγετική σας διάθεση, η δυναμικότητα και το πάθος σας, θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανυπομονησίας ίσως και πίεσης, γι αυτό θα είναι λάθος αν βιαστείτε να απαιτήσετε άμεσα αποτελέσματα και οριστικό κλείσιμο υποθέσεων. Συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως να ανάψει λίγο τα αίματα γεγονός που θα τρενάρει την προοπτική οριστικού αποτελέσματος. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήσετε  αισιόδοξη στάση, ωστόσο αποφύγετε βιασύνες και εγωιστικές απαιτήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, εξουσιαστική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος σας απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απαιτητικός, ωστόσο θα καταφέρετε κατόπιν συζητήσεων να λύσετε επίμαχα ζητήματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, μετά χαράς θα δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Η θερμή συνομιλία που θα ανοίξετε θα καταλήξει σε πρόταση για ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει τολμηρούς και αντιδραστικούς, η στάση σας θα είναι κάθετη, δεν αποκλείεται να γίνετε και κάπως επίμονοι. Σήμερα μάλλον θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και χρηματικές υποθέσεις, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα απόδρασης και ψυχολογικής ηρεμίας. Σε συζήτηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα βρείτε στην προσωπικότητα ενός ελκυστικού προσώπου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος ερωτικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας απαισιοδοξίες ή λοξοδρομήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μείνετε μακριά από υποσχέσεις γιατί δε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Η μέρα θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα με καινούργια πρόσωπα. Καταφθάνει γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, ενδέχεται να εμφανιστείτε δύσκαμπτοι, ίσως και αδιάλλακτοι. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε οικονομικές συμφωνίες. Στα ερωτικά σας, ευχάριστη συνομιλία θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους ελεύθερους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από ασφυκτικές ερωτικές καταστάσεις, η σκέψη σας και τα αισθήματα σας ενδεχομένως να βρίσκονται σε σύγχυση. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια, προσπαθήστε να διατηρήσετε με το ταίρι σας μια σχετική ισορροπία. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα βρείτε τα σωστά λόγια για να πλησιάσετε ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μάλλον θα αναβάλετε την αποφασιστική δράση, θα αποφύγετε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις, σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές καταστάσεις που πιέζουν ή ρίχνουν την ψυχολογία σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, απ την μια θα θέλετε να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις, από την άλλη στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από ασφυκτικές υποθέσεις, έστω κι αν γνωρίζετε πως αυτές οφείλονται για τη στασιμότητα σας. Για όσους από εσάς νιώθετε κάπως βαριά την ψυχολογία σας, να ξέρετε πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αλλάξετε την ατμόσφαιρα. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας παρασύρει ερωτικά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για φορτωμένες εργασίες, υποχρεώσεις και βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Συναισθηματική αναστάτωση θα σας φέρει η συνομιλία σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ίσως να μην λείψουν οι εντάσεις. Σε οικογενειακό σας ζήτημα, ναι μεν θα σκεφτείτε και θα αντιδράσετε λογικά, ωστόσο δε θα είστε σε θέση να αναλάβετε δημιουργική δράση, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση σε υπόθεση που απαιτείται λύση. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής εξέγερσης. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις ή εκνευρισμούς. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα πάρει διαστάσεις που οι εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική συμπεριφοράς, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Με πείσμα και πάθος θα εκφράσετε τα επιχειρήματα σας, το νου σας να μην σας συνεπάρει η ορμή και η ανυπομονησία. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες ερωτικές σας εκκρεμότητες, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να δώσετε ομαλό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε τελικά να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Έντονος θα είναι ο ερωτισμός σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο οι βλέψεις σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σημειωθεί άνοιγμα νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αυτό θα σας στοιχίσει σε εργασιακές συζητήσεις. Αυτά που θα σας διατυπώσετε  ή που θα προτείνετε θα πρέπει να στηρίζονται επιχειρηματολογικά, τεκμηριώστε και εξηγήστε με σαφήνεια. Στα αισθηματικά σας, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να ζητήσει επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, στην προσπάθεια σας να εξουσιάσετε ίσως να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα. Εσείς που επιθυμείτε νέα γνωριμία, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα κυνηγήσετε με μεθοδική τακτική στόχους και επιθυμίες, δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, με σοβαρό και ώριμο σκεπτικό θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα είναι πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά διαγράφοντας το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς επιθυμείτε. Το ισχυρό σας πείσμα δε θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο προσοχή να μην ξυπνήσετε την αντιδραστικότητα του ερωτικού σας συντρόφου. Το καθετί θέλει τον τρόπο του και τον χρόνο του, αποφύγετε πιεστικές ή εγωιστικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ναι μεν θα είναι ενισχυμένη η διάθεση σας να κυνηγήσετε και να εξουσιάσετε, ωστόσο πρακτικά η στάση σας θα δημιουργήσει δυσκολίες. Δώστε βάση στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι σταθερά, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, αυτά που θα ακούσετε θα αλλάξουν τη γνώμη και τις βλέψεις σας. Σήμερα θα βρεθείτε με φίλους, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απομονωθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματικές εντάσεις και ερωτικές συγκρούσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας, εστιάστε στον ερωτισμό και την ασφάλεια που σας προσφέρει το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την κάθετη ή αυστηρή στάση. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή στον τρόπο που θα φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σας δίνω τη συμβουλή να φρενάρετε για λίγο τα επαγγελματικά σας βήματα, δε θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, και τελεσίδικες συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την ανάγκη να περάσετε με το ταίρι σας σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, θα εμφανιστούν κόμποι σε θέματα δεσμεύσεων ή οριστικών υποσχέσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, απότομες θα είναι οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας ακραίες καταστάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σκέψη σας θα είναι στρατηγική και διπλωματική, στην πράξη όμως, ενδεχομένως να παρασυρθείτε από την παρορμητικότητα σας και να υποκύψετε σε σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στη διάσταση της αντιδραστικότητας σας, σε εργασιακά ζητήματα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, θα υπάρξει κίνδυνος μετά να το μετανιώσετε. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που οι απόψεις τους σας προκαλούν εκνευρισμό, είναι πολύ πιθανό είναι να παρατηρηθούν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αστάθεια θα υπάρξει στο συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις βιαστικές ή επιπόλαιες. Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα, ωστόσο θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε ερωτικά. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα φέρει μεγάλη αναστάτωση τόσο στη σκέψη σας όσο και στην καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά κάποια νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα. Για να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα οριοθετήστε την πεισματική σας στάση, τοποθετήστε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, κοινωνική η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε και ερωτισμό και εκνευρισμό, και πάθος και ζήλεια. Κάπως μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας, ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια η εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε τις πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να μην καμουφλάρετε τις προθέσεις σας, δείξτε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε και θέλετε.