Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/03)

450

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση σήμερα και να σε κάνει αρκετά καχύποπτο απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.  Προσπάθησε να κατευνάσεις τέτοιου είδους συναισθήματα, καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μην υπερβάλλετε στην συμπεριφορά και τις επιλογές σας σήμερα φίλοι Κριοί, μπορεί για εσάς να είναι διασκεδαστικό, για τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν όμως, ίσως είναι κουραστικό και καθόλου ευχάριστο. Ισορροπήστε και ηρεμήστε από τον φόρτο εργασίας και τις υποχρεώσεις σας, ανοίγοντας την αγκαλιά σας στην συντροφικότητα του δεσμού σας, αφήστε πίσω σας όσες καταστάσεις και θέματα σας διχάζουν, εξομολογηθείτε τις επιθυμίες και τις αποφάσεις σας στο ταίρι σας, μην δείχνετε βιασύνη και επιπολαιότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις συνομιλίες με το ταίρι σας, αποφύγετε τις εντάσεις, τα λόγια σας ίσως να δημιουργήσουν πεδίο συγκρούσεων. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ιντριγκάρει ερωτικά, αν θέλετε να προχωρήσουν οι μεταξύ σας επαφές θα πρέπει να δείξτε τη θερμή και ευγενική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τίποτα και κανείς, δεν μπορούν να αλλάξουν σήμερα αγαπητοί Ταύροι τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή, να στολίσετε τον αγαπημένο σας χώρο με πολύχρωμες ιδέες, να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Δείξτε ανιδιοτελώς την αγάπη σας στο άλλο σας μισό, μην περιμένετε ανταλλάγματα για την πίστη, την δοτικότητα και την αφοσίωσή σας σε μια ερωτική σχέση που καλύπτει τις ανάγκες της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, μια απρόσμενη συνάντηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Οι ερωτικές σας συζητήσεις ίσως να μην έχουν θετική κατάληξη, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από στάσιμες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια και τις πιεστικές ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε χαλαρά και αποστασιοποιημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φίλοι Δίδυμοι, ίσως προκαλέσουν έντονες καταστάσεις και προστριβές στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας, απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά. Προστατέψτε τον δεσμό σας από τυχόν κακοήθη σχόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα, αφεθείτε στην ζεστασιά του συντρόφου σας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί στην επικοινωνία σας, δε θα λείψουν από την πλευρά σας οι προκλητικές ή ειρωνικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που ξέρετε εκ των πρότερων πως θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναστάτωση θα σας προκαλέσει η  πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο, που ποτέ δεν έπαψε να σας ενδιαφέρει ερωτικά. Χειριστείτε τα γεγονότα με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι πολύ εύκολο σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι να οδηγηθείτε σε λάθος χειρισμούς και βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν να οδηγήσουν την καριέρα σας και τις προσωπικές σας επιλογές σε δύσβατο δρόμο. Μην αρπάζεστε με την παραμικρή λεπτομέρεια, μην αδικείτε τους γύρω σας, ρίξτε νερό στο κρασί των εκρήξεων και των παρεξηγήσεων στην σχέση σας, αφήστε για αύριο τις σοβαρές συζητήσεις και τα θέλω σας, τραβήξτε το ενδιαφέρον του δεσμού σας με την αισθησιακή διάθεση και την φλογερή σας λίμπιντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, θα υπάρξει τάση ισχυρογνωμοσύνης. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε ή κατηγορήσετε το ταίρι σας αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την κίνηση να σας προσεγγίσει. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, τα αισθήματα που θα φανερωθούν θα καταφέρουν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όσο πιο πολύ εκφράζετε την γνώμη και τις απόψεις σας σήμερα φίλοι Λέοντες, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, αρκεί να δείξετε επικοινωνιακή διπλωματία και ευγενικούς τρόπους. Πείτε όχι στις υπερβολικές κινήσεις και τις επιλογές σας που ίσως κουράσουν τους γύρω σας, μην πάτε κόντρα στο ταίρι σας, μην διαφωνείτε για ψύλλου πήδημα, μην δημιουργείτε απροσπέλαστες καταστάσεις που είναι δύσκολο να αντιστραφούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Μια συνάντηση θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει την ερωτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν εντάσεις, στη συνεχεία όμως, τα πράγματα θα πάρουν θετική τροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ξαφνικές ανατροπές μπορεί να σας ενοχλήσουν, να σας θυμώσουν και να σας βγάλουν εκτός εαυτού στην δουλειά σας αγαπητοί Παρθένοι, γιατί οι όψεις της ημέρας με τους πλανήτες, προκαλούν ασυνεννοησία και διαφωνίες στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Προστατέψτε την ερωτική σας ζωή από τις προκλήσεις κακόβουλων ατόμων, αγκαλιάστε τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, με περίσσια ζεστασιά και τρυφερότητα, δεχτείτε τις καταιγίδες και τις φουρτούνες σαν ένα πρόσκαιρο καιρικό φαινόμενο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ναι μεν θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια, ωστόσο ίσως να μην βρείτε τον σωστό τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Στην προσπάθεια σας να φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά σας θα φανείτε πιεστικοί, προσοχή στις συγκρούσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αφήστε στην άκρη ζητήματα δέσμευσης, κρατήστε στάση χαλαρή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορεί να εξάπτεστε, να θυμώνετε και να υπερβάλλετε σήμερα φίλοι Ζυγοί, όμως αντιδράτε με έναν παιχνιδιάρικο και άκρως χαριτωμένο τρόπο στις προκλήσεις και τα μπερδέματα που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που προκαλείτε το ενδιαφέρον και την προσοχή των γύρω σας και όχι το μένος και τον εκνευρισμό. Κατακτήστε με μοναδική, ρομαντική και τρυφερή διάθεση τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, χαρίστε ένα ζεστό χαμόγελο και εισπράξτε όρκους αφοσίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα κάπως ταραγμένος θα εμφανιστεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, από την πλευρά σας θα υπάρξουν αντιφατικές αντιδράσεις. Θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις που είχαν προκύψει μεταξύ σας στο παρελθόν. Θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να τοποθετήσετε τα αισθήματα σας πάνω σε νέα βάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν κάποια γεγονότα ή καταστάσεις γύρω σας, φαίνονται περίεργες, επικίνδυνες και απρόσιτες αγαπητοί Σκορπιοί, μην αντιδράτε νευρικά και σπασμωδικά, συμφιλιωθείτε με τις ιδέες και τα σχέδια των συναδέλφων σας, μπορεί να μην συμβαδίζουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας με το περιβάλλον που κινείστε, ωστόσο δείξτε προθυμία και κατανόηση για να περάσουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα, για να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σας συμβουλεύω να οριοθετήσετε τις εκρήξεις και τις εξάρσεις σας, το νου σας να μην σας παρασύρουν αισθήματα θυμού ή αγανάκτησης. Θα υπάρξει κίνδυνος να μιλήσετε αυστηρά ή να πέσετε σε ακρότητες γι αυτό καλό θα είναι να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας. Τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει το συναισθηματικό κουβάρι που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάθε πράγμα στο καιρό του είναι το σύνθημά σας για σήμερα αγαπητοί Τοξότες. Μην βιάζεστε και μην αγωνιάτε να επιτευχθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας χωρίς κόπο και προσπάθεια, μην επιμένετε σε μια συνάντηση με τον ερωτικό σας σύντροφο αν δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτό που επιθυμείτε διακαώς, συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στον δεσμό σας, αναβάλλετε για αύριο μια σημαντική συζήτηση με το άλλο σας μισό για να μην απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα, θα θολώσει κάπως το μυαλό σας, θα μπερδέψει τη σκέψη σας, ίσως να υπάρξουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Τα συναισθήματα σας θα σας ωθούν προς την καχυποψία, προσπαθήστε να ελέγξετε τον αρνητισμό σας για να αποτραπούν  οι λανθασμένες κινήσεις. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αν αφεθείτε στα πραγματικά σας αισθήματα και περιορίσετε τον εγωισμό σας, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιφνιδιάστε τους πάντες γύρω σας φίλοι Αιγόκεροι σήμερα, κάντε αυτό που δεν περιμένουν την πιο απρόσμενη στιγμή, για να καρπωθείτε την εύνοια, την δικαίωση και την καταξίωση στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Η συναισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από την φροντίδα και την στοργή του συντρόφου σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε από τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητας με έναν ξέγνοιαστο περίπατο, απελευθερωθείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την προκοπή του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, δείξτε αυτοσυγκράτηση για να μην έχετε με το ταίρι σας συγκρούσεις ή εντάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα επιθετικά λόγια. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, η επιμονή που θα δείξετε στο να δοθούν εξηγήσεις θα ρίξει φως σε σκοτεινά και μπερδεμένα σημεία. Έντονα λόγια θα φέρουν ξαφνικές ανατροπές που τελικά δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με απρόβλεπτη κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι πιθανόν σήμερα να αντιμετωπίσετε ένα βαρύ κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Υδροχόοι, ίσως τα μπερδέματα και οι ατυχίες να δημιουργήσουν απόσταση με τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σας, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε υπομονετική και συγκαταβατική διάθεση, να μην τραβήξετε το ήδη τεντωμένο σχοινί, γιατί μπορεί να σπάσει ανεπανόρθωτα. Εμπιστευτείτε στα προσφιλή άτομα και το ταίρι σας τις σκέψεις και τα διλήμματα που σας βασανίζουν, αποδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει σύγχυση στο τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε ρήξεις. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή αντιδραστικά. Με το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει ενδεχόμενο έντονων διαλόγων, ίσως να μην λείψουν τα καβγαδάκια, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, η μέρα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δεν σας συμφέρει καθόλου σήμερα φίλοι Ιχθύες, να διογκώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην δουλειά σας ή στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις, αντίθετα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και συμπάθεια, για να μην νιώσετε αδικημένοι, για να μην χάσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για το αύριο. Η τύχη είναι στο πλευρό σας, αρκεί να μην προκαλέσετε την ζήλεια του ερωτικού σας συντρόφου, γιατί ίσως αντιμετωπίσετε μια δύσβατη και αμφίρροπη εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αντιδραστικότητα σας  θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η υπομονή σας θα είναι αρκετά περιορισμένη. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, που αν φερθείτε συγκαταβατικά, τότε θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, αποκαλυπτικές κουβέντες θα ξεδιαλύνουν καχύποπτες σκέψεις. Σήμερα ίσως να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε επανασύνδεση, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή με ειλικρίνεια.