Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/03)

342

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Σελήνη περνά στον παρορμητικό Αιγόκερω σε μία θέση που δεν είναι και η καλύτερη της, καθώς προτιμά να φιλτράρει τα συναισθήματα με τη λογική, να κρατά αποστάσεις από αυτά και πολλές φορές να τα κρίνει αυστηρά. Έτσι λοιπόν σήμερα είναι πιθανό να παρατηρήσεις μία δυσκολία στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία αφορούν αισθηματικές υποθέσεις ή ακόμα και προσωπικές ανάγκες. Τουναντίον θα υπάρξει μία ευκολία στη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δώστε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια σήμερα φίλοι Κριοί, μια συναλλαγής, μιας συμφωνίας, μιας συζήτησης με συναδέλφους ή ανωτέρους, η μέρα επηρεάζει το κομμάτι των επαγγελματικών και οικονομικών σας και χρειάζεται να κλείσετε προσεκτικά τις τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές. Η επαναφορά ερωτικού προσώπου, πιθανόν θα επηρεάσει τα βαθιά σας συναισθήματα, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ηρεμία και μεθοδικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, το νου σας στις νευρικές εξάρσεις.  Με το ταίρι σας διαφωνίες και εντάσεις θα δυσκολέψουν τις συζητήσεις σας, με πεισματικό τρόπο θα επιμείνετε στις απόψεις σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, προσοχή στην υπερβολή είτε για συναισθήματα απαισιοδοξίας είτε αισιοδοξίας. Καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, μη σκεφτείτε προκατειλημμένα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις αγαπητοί Ταύροι που μπορεί να σας κοστίσουν συγκρούσεις και διαφωνίες με συναδέλφους και προσφιλή άτομα. Κάποιες αναποδιές της καθημερινότητας κυρίως στην συναισθηματική σας ζωή, θα σας εκνευρίσουν και ίσως δημιουργήσουν ανταγωνιστική διάθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, δώστε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και την συνεννόηση στον δεσμό σας από σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξει κίνδυνος να τσακωθείτε με το ταίρι σας, θα βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία με ένα καινούργιο πρόσωπο. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις εντυπώσεις που θα αφήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή η στάση σας να είναι προσεγμένη και διακριτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μια ημέρα αναθεώρησης και ανασυγκρότησης της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής φίλοι Δίδυμοι, γιατί πλανητικά δημιουργούνται οι ευμενέστερες συνθήκες για να κερδίσετε την ανταμοιβή και την καταξίωση που επιδιώκετε, ενώ παράλληλα σας προσφέρεται η δυνατότητα να αποκτήσετε και το πάνω χέρι στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Πετάξτε στα σκουπίδια ότι δεν σας αρέσει, ότι δεν σας ευχαριστεί και ότι δεν σας δίνει χαρά από το παρελθόν, κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε διπλωματικά το ταίρι σας, η στάση σας θα είναι άμεση, ενδεχομένως και κάπως άκαμπτη. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις επίμαχων θεμάτων. Ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις, ωστόσο προσοχή να μην παρερμηνεύσετε τις προθέσεις του ή τα λόγια του. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη σημασία στο ύφος που θα μιλήσετε και στον τρόπο που θα εκδηλωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αισθάνεστε την ανάγκη και την επιθυμία σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι να μιλήσετε με τα οικεία σας πρόσωπα για το παρελθόν σας, είτε αυτό αφορά μια συναισθηματική σχέση, είτε έχει να κάνει με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που ακόμα επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Η μέρα είναι σχεδόν βέβαιο πως επαναφέρει στην ζωή σας ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις καθοριστικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα θα φέρει εντάσεις στην επικοινωνία με το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις, οι κάθετες και προσκολλημένες απόψεις θα φέρουν αντιδράσεις και αρνητισμούς. Αν είστε ερωτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα είναι λάθος αν απορρίψετε με την πρώτη ματιά, σας συμβουλεύω να αφήσετε άνοιγμα για περεταίρω επαφές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση, μια αναβολή ή μια ακύρωση σήμερα φίλοι Λέοντες σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που οργανώνετε, σε ένα σημαντικό, προσωπικό σας ραντεβού, σε μια συναισθηματική πρόσκληση που περιμένατε. Μην το βάζετε κάτω και μην πτοείστε, λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε τις τυχόν αντιξοότητες και την έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας, προτιμήστε να μην ζητήσετε εξηγήσεις για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την σχέση σας, αφήστε για αύριο τις σημαντικές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ευέξαπτους θα σας κάνει η μέρα, στα λόγια σας θα βγάλετε πείσμα και ένταση, καλό θα είναι να μην το παρατραβήξετε το σκοινί. Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση, μην παρασυρθείτε από την αντιδραστικότητα σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα νιώσετε οικειότητα και έλξη, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε το τελικό αποτέλεσμα, θα υπάρξουν επικοινωνιακά γυρίσματα που θα αλλάξουν τις πρώτες εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως χρειαστεί σήμερα αγαπητοί Παρθένοι να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας σε ένα σοβαρό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα και επηρεάζει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η αναβολή ενός ταξιδιού ή μιας προγραμματισμένης συνάντησης πιθανόν σας δημιουργήσει νεύρα και θυμό, μην τα βάζετε άδικα με το ταίρι σας και μην ρίχνετε ευθύνες που σας αναλογούν στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, ξεκαθαρίστε και ξανασκεφτείτε τις ουσιαστικές σας επιθυμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες με το ταίρι σας δε θα λείψουν οι συγχύσεις και οι πεισματικές ή αντιδραστικές διαφωνίες. Θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, καλό θα είναι να μην μεγαλοποιήσετε θέματα μικρής σημασίας. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν είναι πολύ πιθανό να σας ζητήσει ραντεβού, θα σας ενθουσιάσει η επανεμφάνιση του, ωστόσο μπερδεμένα λόγια ίσως να μην σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τις πραγματικές του προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο σήμερα φίλοι Ζυγοί, αποκτήστε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, γοητευτείτε οι αδέσμευτοι από μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία, κάντε ένα νέο ξεκίνημα στην συναισθηματική σας ζωή, βάζοντας χρώματα ζωντάνιας και ρομαντισμού στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι. Αν αισθάνεστε πως η προσπάθειά σας να πλησιάσετε τον ερωτικό σύντροφο είναι άκαρπη, προσπαθήστε φιλότιμα και ισορροπημένα να ξαναφέρετε την αισιοδοξία στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, πεισματικά θα επιμείνετε στις απόψεις σας, προσοχή να μην προκαλέσετε την αντίδραση του ερωτικού σας συντρόφου. Ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε απ τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης. Με ένα οικείο σας πρόσωπο θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, η κουβέντα σας θα προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό το μεταξύ σας φιλικό ενδιαφέρον να πάρει ξαφνικά ερωτικές διαστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα αναθεωρήσετε πολλά σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γιατί βάζετε τους δικούς σας όρους σε μια σημαντική, επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία, γιατί οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι προσπάθειές σας εκτιμώνται από τα προσφιλή σας άτομα. Ανταποδώστε το φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, συντροφέψτε το ταίρι σας με πλουσιοπάροχα συναισθήματα οι ζευγαρωμένοι, απολαύστε την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας, ξεχάστε την ζήλεια και την ίντριγκα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δε θα φανείτε συγκαταβατικοί ή υπομονετικοί, τα λόγια σας μάλλον δε θα είναι συγκρατημένα. Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας σχέσης θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες ή αντιδραστικές ενέργειες, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από εκνευρισμούς της στιγμής. Η πίεση και η ισχυρογνωμοσύνη δε θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις τυχόν διαφορές που έχετε με το ταίρι σας, αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για το επόμενο στάδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάποια σημαντικά θέματα της δουλειάς σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν σήμερα φίλοι Τοξότες, κάποιες καταστάσεις που σας κυνηγούν από το χθες επανεμφανίζονται και σας ξυπνούν εικόνες και παραστάσεις που θέλετε να ξεχάσετε. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι αρκετά σημαντικές, βελτιώστε τις σχέσεις με τους οικείους σας, εκτιμήστε την βοήθεια του ερωτικού σας συντρόφου, μην κατσουφιάζετε και μην θυμώνετε για τις ευθύνες και τα λάθη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, νευρική και απαιτητική θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε από παρατραβηγμένα πείσματα. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις και θεωρίες ενδεχομένως να μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Σε περίπτωση που σας πλησιάσει πρόσωπο από τα παλιά καλό θα είναι να έχετε στάση ξεκάθαρη και όχι μπερδεμένη ή αιωρούμενη. Σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν λόγια περί επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο, μια ιδέα, ένα όραμά σας σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον αν αυτό θα συμβεί αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον σας. Το συναισθηματικό σας παρελθόν επιστρέφει προκαλώντας αναστάτωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μην αρνηθείτε μια τρυφερή συνάντηση με πρόσωπο που περιμένατε, αλλά ταυτόχρονα βάλτε τους δικούς σας όρους για ένα κοινό, ερωτικό αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Το ταίρι σας ίσως να σας ζητήσει ένα είδος συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με ψυχραιμία, σε περίπτωση που υπάρξει ένταση στα λόγια σας προσπαθήστε να ισορροπήσετε το κλίμα και όχι να ρίξετε λάδι στη φωτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θέματα σπιτιού, οικογένειας, δουλειάς, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι, είτε γιατί επανέρχονται εκκρεμότητες από το παρελθόν, είτε γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε η δική σας φροντίδα για άμεση λύση του προβλήματος. ‘Ισως υπάρξουν εμπόδια στις κινήσεις σας από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία και την επιτυχία σας, απομακρύνετε από την συναισθηματική σας ζωή τα πισώπλατα μαχαιρώματα, προστατέψτε τον δεσμό σας από τις ανταγωνιστικές βολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε εσωτερική αναστάτωση θα βρίσκεστε, θα εμφανιστεί μια ελαφριά κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας. Για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους ερωτικά μόνους θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σας δείξει άμεσα τις ερωτικές του προθέσεις, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και τον υπερβολικό ενθουσιασμό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Είναι προτιμότερο να ξανασκεφτείτε με σωφροσύνη και ειλικρίνεια τα σχέδια και τα μελλοντικά σας οράματα αγαπητοί Ιχθύες για την δουλειά σας και το αύριο της ερωτικής σας ζωής, παρά να κάνετε σήμερα επιπόλαια βήματα που δεν θα βρουν ανταπόκριση από τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει τα συναισθηματικά σας όνειρα. Η μέρα είναι πιθανόν να επαναφέρει στην καθημερινότητά σας ερωτικό πρόσωπο του χθες που παίζει ακόμα πολύ, σημαντικό και ενεργό ρόλο στην καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα θα σας φέρει μπερδεμένα συναισθήματα , σε συνδυασμό με τα απρόσμενα γεγονότα που θα προκύψουν, μάλλον δεν θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, θα ακούσετε δελεαστικά λόγια που θα σας βάλουν στον πειρασμό της δεύτερης ευκαιρίας. Αν διατηρείτε μέσα σας αισθήματα που δεν μπορείτε να τα διαγράψετε, τότε προχωρήστε σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημα, ωστόσο προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει.