Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/03)

331

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας φέρνει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή στο να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα διευρύνει τον ορίζοντα σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η διπλωματία στις ερωτικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα τονώσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται αλλαγές στην ερωτική σας καθημερινότητα, καταφθάνει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα τα πάτε μια χαρά, ομαλά θα κυλήσει η μέρα σας. Θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα ερωτικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους βιώνετε χωρισμό, σε προσωπική συνάντηση ανοίγεται ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα βρείτε ηρεμία και συναισθηματική γαλήνη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά αναζητώντας ισορροπία και δέσμευση. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας ανεκδήλωτη ερωτική έλξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας  συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογίζατε. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη και κοινωνική. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας, με το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη το γνωρίζετε, θα δώσει ερωτική έκταση στις επαφές σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού θέρμης εξέλιξης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, προσοχή στα ψυχολογικά αναποδογυρίσματα, ίσως να υπάρξουν εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας, θα έχετε τη θέληση να ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, συμπαράσταση και αγάπη θα σας δείξει το ταίρι σας, η πρόταση που θα σας κάνει θα ανανεώσει τη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι παγωμένο θα δοθεί έναυσμα για συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και ξεμπλοκάρισμα. Ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσει σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Αν είστε ερωτικά μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, θα εμφανιστεί στο δρόμο σας ελκυστικό πρόσωπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα είστε συγκαταβατικοί, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα με δημιουργικό τρόπο θα κλείσουν οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βασική σας ανάγκη θα είναι η συμφιλίωση και οι επανασυνδέσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Καταφθάνει συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν συναισθηματική σταθερότητα, ερωτική πίστη και δεσμευτικές υποσχέσεις. Σήμερα με το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει ερωτική ισορροπία, θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες προτάσεις. Για τους ερωτικά μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, θα σας εντυπωσιάσει ένα ελκυστικό πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με οξυδέρκεια και κοφτερή αντίληψη θα σας εξοπλίσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, σας δίνω τη συμβουλή να ακολουθήσετε το προαίσθημα σας. Η όψη της ημέρας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα έχετε απρόοπτες συναντήσεις, θερμό ραντεβού θα έχει κατάληξη ερωτική ένωσης. Η επαφή που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα ανοίξει πορεία επανένωσης, ξεκάθαρα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Πρόταση διασκέδασης θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, έρχονται τυχερά ανοίγματα. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Στα ερωτικά σας απρόοπτο τηλεφώνημα θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ερωτικές υποθέσεις που εσείς οι ίδιοι τις είχατε αφήσει στη μέση. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές και επειδή θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε μεθοδικά. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές υποσχέσεις. Για όσους από εσάς είστε ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη ευκαιρία να στρώσετε τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πραότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις ερωτικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η  όψη της ημέρας θα σας κάνει συζητήσιμους και εκφραστικούς, θερμή θα είναι η στάση σας στις διαφόρων ειδών ερωτικές σας επαφές. Συνάντηση με το πρώην ερωτικό σας ταίρι θα πάει πολύ καλά, προχωρήστε ανεπιφύλακτα σε επανασύνδεση, θα έχετε τη δυνατότητα να καταλήξετε σε δεσμευτικό αποτέλεσμα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα έχετε τη διάθεση για προσεγγίσεις, σήμερα θα φλερτάρετε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις ενός ιδιαιτέρως γοητευτικό ατόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ωστόσο προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε σχέση στις επαφές σας θα υπάρξει συγκαταβατικότητα, εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα μέσα στη σχέση σας, μαλακώνουν οι διαθέσεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με περισσότερη κατανόηση και διαλλακτικότητα, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας. Όσοι από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας δοθεί η σωστή ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα την κυνηγήσετε την καταξίωση και την αναγνώριση, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, ενδέχεται να εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας  επαγγελματικές ή ερωτικές, θα προτιμήσετε τα σταθερά βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οργανωμένες θα είναι οι κινήσεις σας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει. Εσείς οι ερωτικά μόνοι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, προσπαθήστε οι προσεγγίσεις σας να γίνουν με τρόπο διακριτικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, η γοητεία σας θα ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που έχετε ταίρι, σήμερα οι συζητήσεις σας θα αφορούν μελλοντικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων. Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης, το αν θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, θα φανείτε συναισθηματικά και ερωτικά κατασταλαγμένοι. Η διπλωματική και θερμή σας στάση θα δημιουργήσει ανάμεσα σας εσάς και το ταίρι σας κλίμα σταθερότητας και αμοιβαίας ερωτικής έλξης. Παίρνετε την απόφαση να προσεγγίσετε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο, με δική σας πρωτοβουλία θα ολοκληρωθούν οι επαφές σας καταλήγοντας σε έναρξη σταθερής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί με ευχέρεια λόγου, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να πείσετε για τις ικανότητες σας. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί, ειρηνικοί, και αρκετά διπλωματικοί. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση θα έχετε συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεστε, σας συμβουλεύω να δεχτείτε αυτό που θα σας προτείνει. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στη σκέψη σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε επαφές που θα είναι στο χέρι σας να έχουν ως κατάληξη τη σταθερή σχέση.