Δήμος Κατερίνης – ΔΗΚΕΔΗΚ: Μαθητές Ρομά στην παιδική θεατρική παράσταση του Θεάτρου Πήγασος: “Μία ιστορία…. Σκέτη Ουτοπία!!!” (φωτο)

538

Την παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Πήγασος“Μία ιστορία…. Σκέτη Ουτοπία!!!”, παρακολούθησαν οι μικροί μαθητές Ρομά, την Τρίτη 22 Μαρτίου, συνοδευόμενοι από το προσωπικό του Παραρτήματος Ρομά του Δήμου Κατερίνης.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το παραμύθι για την αναζήτηση ενός φανταστικού νησιού και με μια δυνατή φιλία που χτίστηκε χάρη στην επιμονή και την αγάπη.

Αρωγός στη μετακίνηση των παιδιών ήταν η ΔΗΠΑΚ Α.Ε.

Με αφορμή τη δράση,  ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ κος Αστέριος Μπουσνάκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Θέατρο Πήγασος για τη θερμή υποδοχή στα παιδιά, καθώς και για τη δωρεάν παράσταση που πραγματικά απόλαυσαν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε σύμμαχο την τοπική κοινωνία, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την κοινωνική ενσωμάτωση των Ρομά στον αστικό ιστό. Θέλω, ακόμη, να συγχαρώ το αξιόλογο προσωπικό μας, για το ζήλο που επιδεικνύει συνεχώς, εντάσσοντας σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία τους μικρούς μας μαθητές».

Οι συντελεστές:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το συγκεκριμένο έργο αφορά μια  θεατρική μεταφορά του ομώνυμου, πρωτότυπου παραμυθιού της Τζοβάνας Χρήστου, σε σκηνοθεσία – θεατρική μεταφορά από το Θέατρο Πήγασος.

Σκηνικά- κοστούμια: Βέτα Χαϊλατζίδου

Μουσική σύνθεση: Νατάσα Ιωαννίδου

Ηθοποιοί: Νατάσα Ιωαννίδου, Δανάη Αμανατίδου.