Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/03)

351

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, σήμερα θα βρείτε λύσεις, η διορατικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αποφασιστικότητα και στρατηγική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσγειωμένος και μελετημένος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχία. Τερματίζετε ενοχλητικά ή πιεστικά ζητήματα μέσα στη σχέση σας, έρχεται ηρεμία και ερωτική ισορροπία. Σε περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, καταφθάνει κατάλληλο άνοιγμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Υπευθυνότητα και μαχητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά. Ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα διεκδικήσετε αλλαγές, με δυναμικές κινήσεις θα επιχειρήσετε να διορθώσετε τις αρνητικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας αποτρέψει να κάνετε τα ίδια λάθη, αποκτάτε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Μια πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες και να διευρύνετε τις ερωτικές σας γνωριμίες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεισδύσετε σε μυστήριες και κλειστές καταστάσεις. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να διεκδικήσετε την πρόοδο σας, θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στην στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τα συμβάντα θα τερματίσουν τη στασιμότητα, έρχεται αισιοδοξία στην καρδιά σας, βγαίνετε από την αδράνεια. Εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, όσο πιο άμεσα δράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα σταθμεύσει κοντά σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια γνωριμία, το γοητευτικό άτομο που θα σας πλησιάσει θα σας δώσει άνοιγμα σταθερών επαφών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Αν κρατήσετε θερμή και ειλικρινή στάση σε συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την καρδιά του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα, τώρα θα αντιμετωπίσετε με διαφορετική τακτική  το ερωτικό σας ταίρι, νυν ή πρώην. Σε περίπτωση που βρίσκετε ανιαρό ή στάσιμο το κλίμα της ερωτική σας ζωή τότε διεκδικήστε τις αλλαγές που χρειάζεστε, θα φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Εσείς οι μοναχικοί και απόμακροι αξιοποιήστε τη γνωριμία που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό και επιμονή, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Αποφασιστικοί και υπεύθυνοι θα εμφανιστείτε στην εργασία σας, σήμερα θα διεκπεραιώσετε δύσκολα ζητήματα κερδίζοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Προσοχή στα αιχμηρά σας σχόλια, ενδέχεται η παρορμητική σας ειλικρίνεια να σας οδηγήσει σε κουβέντες που ίσως να πληγώσουν ή προσβάλουν τον συνομιλητή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις και από παρελθοντικά ερωτικά πρόσωπα. Θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, θα εντοπίσετε αιτίες, θα βρείτε λύσεις. Σας φανερώνω πως αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα έχουν βάση και αξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν στο να εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε λύση διαφωνιών και σε τακτοποίηση ερωτικών υποθέσεων. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι σκέψεις σας θα είναι θετικές, απελευθερωμένες, ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με άτομο από το παρελθόν, κάντε το απαιτούμενο βήμα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης. Σήμερα μια ευχάριστη συνάντηση θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας σχετικά με θέματα που ξέρετε πως σας προκαλούν εκνευρισμό. Η ερωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η συζήτηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ναι μεν θα περάσει από εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε λάθη ή αυταπάτες. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, θα προσελκύσετε δίπλα σας καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Διαύγεια σκέψης και έκφρασης θα σας φέρουν οι πλανητικές όψεις της ημέρας, με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να γίνετε κατανοητοί και να μην αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Τολμηρά λόγια που θα ξεστομίσετε θα κλείσουν ενοχλητικά στόματα καταφέρνοντας να απαλλαγείτε από αρνητικά πρόσωπα και σχόλια. Δεν αποκλείεται σήμερα να σας θυμηθεί πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί οι ενέργειες θα είναι τολμηρές και ανατρεπτικές, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε οριστικά από ερωτικό πρόσωπο που δεν μπορεί πλέον τίποτα το μελλοντικό ή ουσιαστικό να σας προσφέρει. Παίρνετε απόφαση να τερματίσετε χρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, βάζετε φρένο στην αναμονή και στη στασιμότητα, πολύ καλά θα κάνετε και θα πλησιάζετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στη σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, αν αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία την ελκυστικότητα σας, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα σβήσετε παλιές κακές αναμνήσεις, καταστάσεις, ή σχέσεις, και θα εστιάσετε μόνο στο μέλλον. Σήμερα θα κινηθείτε αποφασιστικά και θα σας βγει σε καλό, η χρονική στιγμή ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές γι αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, υποστηρίξτε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα σας ανοίξουν πορεία καινούργιας ερωτικής σχέσης, αρπάξετε την ευκαιρία, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα υποκύψετε σε ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, η στρατηγική που θα εφαρμόσετε θα σας τοποθετήσει στη θέση του νικητή. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι η κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα περάσετε από μια εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση, αλλά θα σας βγει σε καλό. Βάζετε πείσμα και σκοπό να ξεδιαλύνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ψάξετε για την απόλυτη αλήθεια, θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, η στάση σας απέναντι στο ταίρι σας θα είναι απαιτητική και ξεκάθαρη. Αποκαλυπτικά λόγια θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, αλλάζετε ριζικά τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, επαναστατικές οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακά τα σχέδια σας. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στα ερωτικά σας ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονο ερωτισμό ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, δε θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, θα αναλάβετε τα ηνία, θα κατευθύνετε τις εξελίξεις. Θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα σας φανεί γοητευτικό και οικείο, οι πράξεις σας θα είναι αποτελεσματικές, σήμερα τίποτα δεν θα αφήστε να πάει στράφι. Η στάση σας θα είναι τολμηρή, θερμή και ερωτική, κλείνει με επανασύνδεση ερωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση. Για κάποιους από εσάς, παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας θα πάρει και πάλι σάρκα και οστά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Προσοχή γιατί σήμερα χαλιναγωγείστε σε τάσεις εκνευρισμού. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα έχετε τη δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα από τη ζωή σας, δεν θα ανεχτείτε άλλο πιέσεις, στασιμότητες, και εξαρτήσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ό,τι σας απογοήτευσε ή σας κούρασε ψυχολογικά. Σήμερα θα υπάρξουν διαπιστώσεις που θα σας βγάλουν από ανασφάλειες και καχυποψίες. Τυχαία γνωριμία θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο.