Οι Αντετοκούνμπο κλήρωσαν το σπίτι των 100.000 ευρώ

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν το βράδυ της Κυριακής την κλήρωση για το σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

369

Εδώ και λίγο καιρό είχε ξεκινήσει μία μεγάλη κλήρωση από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Τα αδέρφια θα χάριζαν σε έναν τυχερό ένα σπίτι μέσω Instagram. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και γνωρίζουμε την μεγάλη τυχερή.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε live μέσα από τον λογαριασμό των AntetokounBros στο Instagram, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, στην αρχή, να ευχαριστεί τον Θεό που ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο. Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο χάριζαν ένα μεγάλο δώρο, καθώς έδιναν ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι αξίας, 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

O διαγωνισμός είχε ξεκινήσει σε συνεργασία με τον γνωστό Youtuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη. Όμως, μετά από κάποιες αναρτήσεις του σχετικά με τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τη συνεργασία μαζί του. Στη χθεσινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσω Instagram συμμετείχε κανονικά και ο ίδιος.

Ο μεγάλος διαγωνισμός μέσα από το Instagramείχε ανακοινωθεί στις Αρχές του 2022 και μέχρι την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια του live, παρακολουθούσαν τουλάχιστον 50.000 ακόλουθοι.

Η νικήτρια βγήκε μέσα από εφαρμογή και έλαβε μήνυμα για το δώρο της. Το μήνυμα που στάλθηκε στη νικήτρια έγραφε:

«Μιχαέλα Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου»

Σε απάντησή της εκείνη έγραψε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ»

Δείτε την κλήρωση των Antetonkoubros

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AntetokounBros (@antetokounbros)