Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας 21/03

204

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης  από το Σκορπιό με το Δία  και τον Ερμή στους Ιχθύς.

Η ημέρα μπορεί να έχει μία εσωστρέφεια σε γενικές γραμμές όμως το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή δείχνει πως κάποιες  συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Η αρμονική όψη μεταξύ Σελήνης-Ερμή-Δία θα βοηθήσει την επικοινωνία αλλά και την έκφραση, κάτι που θα είναι ανακουφιστικό για αυτή την ημέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όσο περνούν οι ώρες και όσο συζητάτε με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα αγαπητοί Κριοί, τόσο μεγαλύτερο χάσμα δημιουργείται στις διαπροσωπικές σας επαφές, ίσως γιατί δεν βρίσκετε κοινή συνισταμένη συνεννόησης και κατανόησης, πιθανόν διότι υπάρχουν αντιρρήσεις και μπερδέματα με το ταίρι που αγαπάτε. Οτιδήποτε αμαυρώνει την καλή και τρυφερή σας διάθεση για το άλλο σας μισό, μπορεί να γίνει αιτία μιας επικίνδυνης ρήξης στον δεσμό σας, προσέξτε το πείσμα και τον εγωισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι ερωτικές σας ενέργειες και επιλογές θα φέρουν ουσιαστικές ανατροπές. Με δυναμικό ίσως και κάπως εξτρεμιστικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν, ξεμπερδεύετε με πιέσεις και καταναγκαστικές δεσμεύσεις. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο έναρξης ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα κρύψει την έλξη του για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δείτε σήμερα φίλοι Ταύροι την καλή και ευνοϊκή όψη της καθημερινότητάς σας, είτε αυτό αφορά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε στην δουλειά σας, είτε είναι ζητήματα που επηρεάζουν αποκλειστικά και μόνο την συναισθηματική σας ηρεμία και την ερωτική σας ισορροπία με τον άνθρωπο που στέκεται πλάι σας. Μην τα βλέπετε όλα γκρίζα και στάσιμα στον δεσμό σας, μην παρασύρεστε από εσφαλμένες σκέψεις και ανούσιες προκλήσεις, κοιτάξτε μόνο το άμεσο, κοινό, ευχάριστο μέλλον με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δυναμική θα είναι η αντιμετώπιση σας, θα αναζητήσετε την αλήθεια, θα διαλευκανθούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε κρυμμένα γεγονότα. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας απεγκλωβίσουν από πιεστικές συνθήκες και από ασφυκτικές ή στάσιμες ερωτικές σχέσεις. Κινηθείτε με οδηγό την καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, σήμερα θα προκύψει αιφνιδιαστική ερωτική συνάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αιφνίδιες και γρήγορες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας επαφών λόγω των δυσμενών όψεων που κάνει η σημερινή μέρα, είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Δίδυμοι να αποπροσανατολίσουν τις βαθιές και ουσιαστικές επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην στοχοποιείτε λάθος ανθρώπους και καταστάσεις, να μην γίνεστε εκρηκτικοί στις συζητήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα, να ρίξετε νερό στο κρασί σας και όχι λάδι στην φωτιά μιας διαφωνίας με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπική σας πραγματικότητα, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα συναισθηματικά θεμέλια της ερωτικής σας σχέσης, παύετε να εθελοτυφλείτε, τερματίζουν οι αυταπάτες σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που ενδεχομένως μέχρι τώρα να μην είχατε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν δεν γίνουν τα πράγματα και οι υποθέσεις που σας απασχολούν όπως τις έχετε προγραμματίσει και έχετε δρομολογήσει τα γεγονότα φίλοι Καρκίνοι, τότε πολύ φοβάμαι πως θα δημιουργηθούν προβλήματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές που δεν είχατε προβλέψει, για αυτό το λόγο μείνετε μακριά από τις εντάσεις και τι κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε, μην πιστεύετε πως ότι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα πάει χαμένο, ενθαρρύνετε τις προσπάθειες του δεσμού σας με στοργή και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν διχασμοί και αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε, για την ώρα αποφύγετε θέματα που χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ενεργήστε σήμερα αγαπητοί Λέοντες με ηρεμία και ψυχραιμία στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, μην επιβαρύνετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας με άγχος και υπερβολές, κάντε αυτό που εσείς νομίζετε σωστό για να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες, χωρίς να υπάρχουν απώλειες και διαφωνίες με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η αστρολογική όψη της ημέρας αυξάνει την ανάγκη σας για ασφάλεια και ισορροπία στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει από εσάς να του συμπεριφερθείτε με ξεκάθαρο τρόπο, ενδέχεται να σας θέσει όρους, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια. Αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, καλό θα είναι να μην τρενάρετε καταστάσεις που ξέρετε πως καθυστερούν την εξέλιξη. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο εκκεντρικής προσωπικότητας, θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας έντονη ερωτική έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις και μην εκφράζετε αμέτρητες απορίες στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Παρθένοι, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα πάρετε τις απαντήσεις και τις λύσεις που περιμένετε, είτε γιατί το κλίμα που επικρατεί στους χώρους που κινείστε είναι φορτισμένο από τις πλανητικές συγκυρίες, είτε γιατί δεν θα βρείτε στους οικείους σας την ανταπόκριση και την υποστήριξη που υπολογίζατε. Η συναισθηματική σας ζωή εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ξεκαθαρίσει σημεία που καθιστούσαν λανθασμένη την κρίσης σας. Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ανεξαρτησία, προσοχή στις επιλογές και στις τελικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η επιμονή και η ανυπομονησία σας σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, ίσως σας κάνουν να χάσετε το μέτρο στην επικοινωνία και την συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες και τους αγαπημένους σας φίλους, πράγμα που οφείλεται στην προσμονή και την αγωνία σας να κερδίσετε την καταξίωση και την ανταμοιβή που δικαιώνεστε. Ελέγξτε με προσοχή την ένταση και τον εκνευρισμό με τον ερωτικό σύντροφο, φροντίστε με την γλυκύτητα και την διπλωματία σας να εξευμενίσετε την αισθησιακή ατμόσφαιρα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανεκπλήρωτες επιθυμίες θα αναστατώσουν την ψυχολογία σας, χαλιναγωγήστε τυχόν παρορμητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα ελλοχεύει κίνδυνος ανούσιων συγκρούσεων. Σας συμβουλεύω να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με συγκατάβαση, καλό θα είναι οι αντιδράσεις σας να βρίσκονται υπό έλεγχο. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να βρείτε την άκρη του νήματος, θα απαλλαγείτε από ψυχαναγκαστικές σκέψεις ή επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάποιες λεκτικές διαμάχες και ίσως μερικές συγκρούσεις στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανό να αποσυντονίσουν τις ακούραστες προσπάθειές σας και να πληγώσουν τον εγωισμό και το πείσμα σας. Μην το βάζετε κάτω και μην δίνετε τόση σημασία στα λόγια και τις παρατηρήσεις των ανωτέρων σας, κοιτάξτε αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας, αποποιηθείτε από τις ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Οι αδέσμευτοι μαγνητίζεστε από την εμφάνιση ενός τρυφερού φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ένας μικρός εκνευρισμός επικρατεί στην καθημερινότητά σας αγαπητοί Τοξότες και εάν δεν αντιμετωπίσετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην δουλειά σας με αδιαφορία και ψυχραιμία, τότε πολύ φοβάμαι πως το άγχος και ο θυμός σας μπορεί να σας φέρουν σε έξαλλη κατάσταση. Προσέξτε ιδιαίτερα την τάση που έχετε να διαπληκτίζεστε άνευ λόγου και ουσίας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πατήστε φρένο στις άδικες εκρήξεις με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να επιφέρουν σημαντική ρήξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αισθαντική και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλυφτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Τώρα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, βασική σας επιθυμία θα είναι να εξηγήσετε και να αποκαλύψετε. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει με το ταίρι σας έλξη και έντονος ερωτισμός, για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει πρόσωπο απ το μακρινό παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αντισταθείτε φίλοι Αιγόκεροι σήμερα σε μια έντονα φορτισμένη μέρα στον χώρο που εργάζεστε, αλλά και στο κοινωνικό και συναισθηματικό σας περιβάλλον, για να μην εμπλακείτε σε έντονες διαφωνίες και μια ανταγωνιστική διάθεση με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, που ίσως φορτίσει τον εσωτερικό σας κόσμο και τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Μην είστε τόσο παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στον δεσμό σας που μπορεί να αποβούν μοιραίες στο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε από τη ζωή σας καταστάσεις ή πρόσωπα που πλέον έχουν κάνει τον δημιουργικό τους κύκλο και δεν έχουν τίποτα άλλο να σας προσφέρουν. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, σήμερα οι ερωτικές σας επαφές θα κλείσουν με αποκαλύψεις και εξομολογήσεις. Δεν θα απορρίψετε πρόταση από γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας με τρόπο ιδιαιτέρως ερωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει τα πάντα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι και κυρίως να ασχοληθεί με θέματα της καθημερινότητας που δεν είναι της αρεσκείας σας, γιατί θα φέρετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε, είτε αφορά ένα ζήτημα στην δουλειά σας, είτε έχει να κάνει με μια συμφωνία στις προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές, είτε επηρεάζει τη συνεννόηση και την ομοψυχία με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κρατήστε ήπια, γαλήνια και ισορροπημένη στάση απέναντι στις πάσης φύσεως εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα αναζητήσετε ελευθερία και ανεξαρτησία, δεν θα είστε σε θέση να φρενάρετε τις επαναστατικές σας αντιδράσεις, θα φέρετε ανατρεπτικές ερωτικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την σχέση που ήδη έχετε, ίσως κάποιοι απ εσάς να ακολουθήσετε πορεία διπλής ερωτικής ζωής, κάποιοι άλλοι ενδέχεται να οδηγήσετε την κατάσταση σε ακραίο σημείο. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, σας κρούω κώδωνα κινδύνου, προσοχή να μην γίνετε θύμα παρορμητικότητας ή έντονου ενθουσιασμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε την ευθύνη των πράξεων και των πλάνων που κάνετε στην επαγγελματική σας καριέρα φίλοι Ιχθύες, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε μπροστά στις συμβουλές των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας σήμερα, δίχως να εξωτερικεύετε σε αναξιόπιστα άτομα τις βαθιές συναισθηματικές σας επιθυμίες, κρατήστε μικρό καλάθι σε μια υπόσχεση από το ταίρι σας, αν δεν δείτε με τα μάτια σας τις αλλαγές και τις ευτυχισμένες εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πιέζει ή σας οριοθετεί. Με δικές σας πράξεις θα φέρετε ουσιαστικά αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σας, οι κουβέντες με το ταίρι σας θα είναι αποκαλυπτικές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας,  δεν θα υπάρξουν αναστολές ούτε εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες. Πανέτοιμοι θα νιώσετε για ερωτικές εξορμήσεις, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα αποτελέσει νέα ερωτική γνωριμία.