Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας 19/03

309

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο Ζυγό με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα ζητήματα καρδιάς και φαίνεται πως οι συζητήσεις για προσωπικές υποθέσεις θα έχουν την τιμητική τους. Μία ευχάριστη εξέλιξη ή μία ευχάριστη συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ένα από τα ρεαλιστικά σενάρια για σήμερα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούριους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Συναρπαστικό θα είναι το καινούργιο ερωτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη δυναμική και κυριαρχική πλευρά του χαρακτήρα σας, εσείς που είστε σε σχέση προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα τυχόν ανιαρά δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, οι προτάσεις που θα κάνετε θα έχουν θετική απάντηση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια γνωριμία, κινηθείτε πρόσχαρα και αισιόδοξα, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δημιουργικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, στις εργασιακές σας υποθέσεις θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του και θα σας βγει σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, έρχεται απρόσμενη ερωτική πρόταση που θα δώσει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής. Η σοβαρή και ειλικρινής συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα σας βάλει στη διαδικασία αναθεωρήσεων, τώρα θα διαφοροποιήσετε τις βάσεις επάνω στις οποίες στηρίζεται ο δεσμός σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, ενδεχομένως να σας εξιτάρει το κοινωνικό του γόητρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ουσιαστικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Στην ερωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία, δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα αναδομήσετε τη σχέση σας, κλείνετε ανοιχτές υποθέσεις, δίνετε οριστικές απαντήσεις. Ώριμος και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σωστή σας κρίση θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που δεν θα αποδειχτούν λανθασμένες, όλες οι ενέργειες σας θα είναι οργανωμένες. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε σε άμεση διεκδίκηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εποικοδομητικές εξελίξεις θα υπάρξουν, εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την κατάλληλη δουλειά. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε διεκδικήσεις. Μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, εσείς που περνάτε στάδιο ερωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε, το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας φερθεί με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με σοβαρότητα θα χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, έντονη θα είναι η θέληση σας για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδος. Φανείτε τολμηροί στον ερωτικό σας τομέα, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα σας πλησιάσει το πρώην ερωτικό σας ταίρι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε υπεύθυνα και ώριμα. Σήμερα θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στη στάση σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως η μέρα θα φέρει απρόοπτα σύμπαντα που θα σας ενθουσιάσουν. Την εμφάνιση του θα κάνει ερωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη που θα φέρει εξελίξεις πολύ διαφορετικές απ αυτές που περιμένατε, καταφθάνουν ευχάριστες ανατροπές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθεί και γεγονός επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, εσείς οι ερωτικά μόνοι ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσα σε οικείο περιβάλλον, θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην κρύψετε την ερωτική συμπάθεια και έλξη που θα νιώσετε. Σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, επικοινωνιακοί και αρκετά δυναμικοί, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ερωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Έρχεται απρόσμενη εξέλιξη, καταφθάνει σταθερό ταίρι στη ζωή σας!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επιμονή, ρεαλισμός και σταθερότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα αναθεωρήσετε σχετικά με υποχωρήσεις στις οποίες προβήκατε στο παρελθόν. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, θα αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, οι αγορές σας ενδεχομένως να έχουν επενδυτική προοπτική. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής πρότασης. Από σήμερα καταφθάνουν απρόοπτες και θετικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις, να κλείσετε πεδία συγκρούσεων, να τερματίσετε αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις νέες ερωτικές εξελίξεις που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ή τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες, υπεύθυνες, και απολύτως συνειδητοποιημένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες σας, μια δημιουργική πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση θα κλείσει υπέρ σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την άμεση βοήθεια σας. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική σας κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Σήμερα ίσως να δυσκολευτείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο που θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Κινηθείτε αποφασιστικά, οι φιλοδοξίες σας θα βρουν τρόπο υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις εντάσεις, με το ερωτικό σας ταίρι δεν θα λείψουν οι διαφωνίες. Για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να τρενάρετε καταστάσεις που απαιτούν τελεσίδικες αποφάσεις. Θετικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δε θα υπάρξει αποτυχία. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Σήμερα θα σας ενθουσιάσει η νέα ερωτική γνωριμία που θα κάνετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διαφωνίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις με το ταίρι σας, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν κόντρες και εγωιστικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα τη λάβετε άμεσα και θα είναι θετική. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση για συζητήσεις, διεκπεραιώσεις και διεκδικήσεις. Θα την κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να μιλήστε ξεκάθαρα στο ερωτικό σας ταίρι, για όσους από εσάς αναζητάτε δέσμευση περάστε σε ουσιαστικές προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, μια ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αναστατώσει σκέψη, καρδιά και λογική. Οι πράξεις σας θα είναι απελευθερωμένες και αυθόρμητες, θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να τονώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Στις προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν θα είναι αποθαρρυντικές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έρχεται καινούργια επαγγελματική πρόταση συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο άμεσης επιτυχίας, ωστόσο προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα ανοίγματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες, είναι πολύ πιθανό να γίνει ξεκίνημα νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας για κατάκτηση, οι προσεγγίσεις σας θα είναι προσεγμένες, θα έχουν δυναμισμό και ωριμότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να πλησιάσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία με ένα γοητευτικό πρόσωπο, οι επαφές σας θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις.