Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας 18/03

425

Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στην 27η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να ασχοληθείς με καταστάσεις οι οποίες σε έχουν απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να  μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να εξιδανικεύσει κάποιες καταστάσεις και να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τονωτική ένεση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα της ζωής σας μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα, φίλοι Κριοί, καλοτυχία και ευχάριστα γεγονότα ξεπροβάλλουν για την προσωπική και ερωτική σας καθημερινότητα, αρκεί να μη φέρεστε εγωιστικά και υπεροπτικά στα κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σας, διάθεση που πιθανόν να σας προκαλέσει η σημερινή όψη της ημέρας. Απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς, δοθείτε ολόψυχα στον έρωτα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, βάθος θα αποκτήσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα περάσετε από διαφόρων ειδών αισθήματα, θα αναζητήσετε πειστήρια, θα υπάρξουν αποκαλύψεις. Σήμερα θα εντοπίσετε κάποιες υποσυνείδητες φοβίες σας γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προβείτε σε ουσιαστικές αλλαγές, ανατρεπτικός θα είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει διαφορετική τροπή στις ερωτικές σας εξελίξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση δείξτε ειλικρίνεια στις προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορεί να μην είναι τα πάντα τέλεια γύρω σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, αλλά δεν είναι στάσιμα, μουντά και ανασφαλή. Οι δυσκολίες και οι παγίδες που αντιμετωπίσατε στη δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα το προηγούμενο διάστημα, δίνουν τη σκυτάλη στις ευχάριστες και ελπιδοφόρες στιγμές με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, ακούστε τις συμβουλές μεγαλύτερων και εμπειρότερων από σας ατόμων, που θέλουν και επιδιώκουν μόνο το καλό σας και την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, ερωτισμό και έντονο ενθουσιασμό. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βγάλετε επίμονη στάση ή καταπιεστική συμπεριφορά. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καταφθάνει καινούργιο ερωτικό πρόσωπο. Νέες προοπτικές θα σας ανοίξει η εμφάνιση ατόμου που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητά σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τώρα οι ενέργειές σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, φίλοι Δίδυμοι, η επαγγελματική σας καριέρα και η υγεία σας απαλλάσσονται από τυχόν προβλήματα και διλήμματα, η συναισθηματική σας ζωή μεταμορφώνεται, η σημερινή όψη φέρνει στην αγκαλιά σας σεξουαλική και ψυχική ικανοποίηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να βάλουν παγίδες στην καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, στη ζωντάνια και το κέφι σας να διαγράψετε όλες τις άσχημες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να εντοπίσετε τις ψυχικές υποσυνείδητες σας αδυναμίες και να αναθεωρήσετε σχετικά με την τακτική που πρέπει να εφαρμόσετε σε θέματα υπομονής ή διεκδίκησης. Καλό θα είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή στις αλήθειες που θα σας αποκαλύψει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις. Προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και καταστάσεις στηριζόμενοι στην ειλικρίνεια αποφύγετε υπεκφυγές και μισόλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δημιουργούνται καινούριες δυνατότητες σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, τα πολύ δύσκολα τελειώνουν, τα ζόρια και οι πιέσεις που αισθάνεστε από τα πρέπει και τα θέλω σας, γίνονται ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Χρειάζεται απαραίτητα να βγείτε από το καβούκι σας, να δημιουργήσετε καινούριες επαφές, νέες γνωριμίες και συμμαχίες, να ερωτευτείτε με πάθος από την αρχή το ταίρι σας, να αναγεννήσετε τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, να αναζητήστε αλήθειες, να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, τώρα θα στηριχτείτε και θα αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Το πρόσωπο που έχετε ερωτικά στο πλάι σας θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Διώξτε τις σκιές του παρελθόντος και του παρόντος από την καθημερινότητά σας σήμερα, φίλοι Λέοντες, η σημερινή όψη τονίζει το κομμάτι εκείνο της ζωής σας που έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, με τις συνεργασίες σας, με το σπίτι σας και τον αγαπημένο σας χώρο, με τους δικούς σας ανθρώπους και τα κεκτημένα σας δικαιώματα στον ερωτικό σας δεσμό. Αισθανθείτε την ασφάλεια και τη σιγουριά στο περιβάλλον που κινείστε, μείνετε στη ζεστασιά και την τρυφερότητα του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή ό,τι μπλοκάρει την ψυχολογία σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, θα είστε σε θέση να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις. Οι ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις, που θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε για την απόμακρη και παγωμένη στάση που δείξατε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάντε επαφές και συναντήσεις σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, εκμυστηρευτείτε τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας σε άτομα που δε θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σας, η σημερινή όψη ανοίγει δρόμους για ένα κοντινό ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, απελευθερώνει τα θέλω και τις προσδοκίες σας, ενθαρρύνει την διπλωματία σας και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας, μην απογοητεύεστε με το παραμικρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα έρχονται συνειδητοποιήσεις και αναθεωρήσεις, τώρα θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, οι πράξεις σας θα είναι συνειδητές και αποφασιστικές. Θα νιώσετε ανάγκη να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις, να ξεφύγετε από αισθήματα ηττοπάθειας ή καχυποψίας. Η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα φέρει εντυπωσιακές αλλαγές που θα πλησιάσουν την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας επιθυμίας. Μην κάνετε το λάθος να φρενάρετε τον ενθουσιασμό που θα σας δημιουργήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εκτιμήστε αυτά που έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, κατακτήστε σταδιακά και σταθερά τον επόμενο στόχο σας με υπομονετική και ισορροπημένη διάθεση. Η σημερινή όψη ίσως σας σπρώξει να διεκδικήσετε εγωιστικά και με υψηλούς τόνους τη φροντίδα και την προσοχή από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο, οπλιστείτε με συναισθηματισμό και ευαισθησίες, μην επιτρέπετε στις μικροεντάσεις με το ταίρι σας να δημιουργούν επικίνδυνο ρήγμα στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει το έναυσμα να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, να αναζητήσετε αιτίες που πηγάζουν από το υποσυνείδητο σας. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ότι σας πνιγεί ή σας καταπιέζει θα καταφέρετε να αναστυλώσετε την ψυχολογία σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα βγάλει στο φως αλήθειες που ουσιαστικά θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Καταφθάνει πρόσωπο με σοβαρές ερωτικές βλέψεις για εσάς, καλό θα είναι να ανταποκριθείτε με ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι όψεις της ημέρας σηματοδοτούν σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, την απαρχή μιας περιόδου που μπορείτε να εξισορροπήσετε τα πρέπει και τα θέλω της καθημερινότητάς σας, να αμβλύνετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, να δείξετε ψυχραιμία και αισιοδοξία μπροστά στους καινούριους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, είτε αυτοί αφορούν τη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σας ζωή, που χρειάζεται άμεσα το ενδιαφέρον και την φροντίδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε αλλαγές σε οτιδήποτε δε σας αφήνει να εξελιχθείτε, θα σας ωθήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων ή μεθόδων με στόχο την ερωτική σας εξέλιξη. Σε περίπτωση που βιώνετε μια αποτυχημένη ερωτική σχέση θα νιώσετε στενά τα όρια, ίσως να επιδιώξετε να αντικαταστήσετε το ταίρι σας. Συζητήσιμη και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, για εσάς τους ερωτικά προς αναζήτηση θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα και απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και εσάς σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, σας δίνονται δυνατότητες και εχέγγυα για να ξεπεράσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να πετύχετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Κάποιος σημαντικός κύκλος της ζωής σας ίσως χρειαστεί να κλείσει σύντομα, για να δημιουργηθούν νέες προοπτικές και καινούρια οράματα για την ατομική σας ευημερία, καθώς και για την εξέλιξη της σχέσης σας. Μην αμελείτε να δείχνετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, χωρίς ιδιοτέλεια και νάζια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να αναλάβετε ρίσκα, να δοκιμάσετε και να πετύχετε. Με αυτοπεποίθηση και στρατηγική θα περάσετε σε διεκδικήσεις, ο μεθοδική σας τακτική δε θα αφήσει το περιθώριο να πάνε στράφι οι κινήσεις σας. Ο τρόπος που θα αξιοποιήσετε ένα συγκεκριμένο συμβάν, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά. Έρχεται ερωτική κατάληξη που όχι μόνο θα έχει αίσιο αποτέλεσμα, αλλά θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει σταθερός μακροχρόνιος δεσμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ασχοληθείτε σχολαστικά με τις λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη σημασία στην καθημερινότητά σας, φίλοι Αιγόκεροι, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους πρακτικούς σας στόχους. Ανακαλύψτε το μυστικό κλειδί που μπορεί να σας οδηγήσει στην ιδανική συναισθηματική σχέση, οι μεν αδέσμευτοι κάνοντας μια τρυφερή, νέα γνωριμία, οι δε ζευγαρωμένοι ανοίγοντας τα φύλλα της καρδιάς στις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, έχοντας καλοπροαίρετη και συγκαταβατική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει έντονη ανάγκη για εξέλιξη και για ριζικές αλλαγές, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ανασφάλειες γεγονός που θα σας οδηγήσει σε ανατρεπτικές επιλογές. Η μέρα θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας, θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές. Θερμή θα είναι η στάση σας, θα βιώσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές, θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία που είχε κλονιστεί τον τελευταίο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, φέρνει αισιόδοξα και ευχάριστα μηνύματα για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και την προσωπική σας καταξίωση, κοινωνικές γνωριμίες και καινούριες συναισθηματικές σχέσεις για τους αδέσμευτους φίλους, που θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Μια δελεαστική πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο δε σας αφήνει ασυγκίνητους, καλό θα είναι λοιπόν να αφεθείτε με ξεγνοιασιά και σιγουριά στα τρυφερά χέρια του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα φέρει μια ελαφριά ταραχή στον εσωτερικό σας κόσμο, που όμως θα σας βγει σε καλό γιατί θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλήμματα και λάθος κατευθύνσεις. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποια σκοτεινά σας συναισθήματα, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την αδύναμη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα βάλει τα πράγματα σε τάξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ένα ευμενέστερο και φωτεινότερο διάστημα εγκαινιάζεται από σήμερα, φίλοι Ιχθύες, που αν βάλετε σε τάξη τις προσδοκίες και τους στόχους σας και αν εκμεταλλευτείτε τις παραμικρές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, είναι σχεδόν βέβαιο πως επεκτείνεστε προσωπικά και συναισθηματικά. Αν σχεδιάζετε την επισημοποίηση της σχέσης σας, είναι μια όμορφη μέρα για μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας, αν είστε μόνοι ερωτικά ένα κεραυνοβόλο ειδύλλιο πιθανόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, δε θα λείψει ο διχασμός, θα εμφανιστούν αμφισβητήσεις, θα αναζητήσετε αποδείξεις. Τώρα θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις, να βρείτε πού είναι η αλήθεια, πού το ψέμα, και από πού προέρχεται η αυταπάτη. Σήμερα θα δώσετε βάση στα ερωτικά σας ζητήματα, θα φροντίσετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, στοχεύοντας στην σταθεροποίηση των αισθημάτων και στη μελλοντική δέσμευση.