Δίκη Φιλιππίδη: Διακοπή για τις 28 Μαρτίου

399

Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, προκειμένου να παρασταθεί ο ίδιος στη διαδικασία και να συμμετέχει.

Η εισαγγελέας της έδρας είχε επίσης προτείνει τη διακοπή της δίκης λέγοντας: “Είναι αναφαίρετο δικονομικό δικαίωμα του κατηγορουμένου να παρασταθεί στο ακροατήριο. Δήλωσε μέσω των συνηγόρων του ότι θέλει να παρασταθεί και να συμμετέχει, να κάνει ερωτήσεις γιατί κατηγορείται για αδικήματα μεγάλης ποινικής απαξίας. Αν και το πρόβλημα υγείας του δεν προκύπτει από έγγραφα, θα προτείνω να γίνει δεκτό το αίτημα του προκειμένου να μπορεί να παρασταθεί ο ίδιος στο δικαστήριο”.

Νωρίτερα έφθασαν στο Πρωτοδικείο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Εβελίνα Παπούλια, η Ζέτα Δούκα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο καλλιτέχνης είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες βαριάς σεξουαλικής βίας, σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, για τις οποίες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο.

Πέτρος Φιλιππίδης- ηθοποιοί

Ο ηθοποιός, που έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού από το κατάστημα Τριπόλεως, δεν κατάφερε να παραστεί σήμερα στην δικαστική αίθουσα επικαλούμενος σοβαρό παθολογικό πρόβλημα υγείας εξ ου και το αίτημα για διακοπή της δίκης για λίγες ημέρες.

Για την υπόθεση αναμένεται να εξεταστούν περίπου 10 μάρτυρες.