Κατερίνη: στα δικαστήρια γονείς γιατί δεν έστειλαν το παιδί τους στο σχολείο

651

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου θα δικαστούν οι Κατερινιώτες γονείς μιας μαθήτριας του δημοτικού γιατί οι γονείς αρνήθηκαν να ακολουθεί τους υγειονομικούς περιορισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση για την παρουσία των μαθητών στα σχολεία.

Δείτε εδώ το κλητήριο:

 

Επιπλέον, έχει σταλεί από ομάδες κατά της υποχρεωτικότητας κάλεσμα συμπαράστασης στους γονείς ως εξής:

ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ .

Οι γονείς αυτοί κινδυνεύουν με δύο χρόνια φυλάκιση. Και τα παιδιά τους να τα αναλάβει άλλος. Δεν κινδυνεύουν απλά με πρόστιμα και αναστολή εργασίας. Δεν έχουμε εμείς ανάγκη την στήριξή τους, αλλά αυτοί την δική μας. Γιατί αν δεν δουν αντιδράσεις, θα ακολουθήσουμε εμείς με φυλάκιση, αν δεν κάνουμε εμβόλιο στα παιδιά μας, για να πάνε σχολείο.

ΌΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΌΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΊΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΊΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΉ, ΈΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΕΙΛΉΣΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΊΟ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ. ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ ΠΟΤΈ. ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΕΛΠΊΔΑ!!!