Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/03)

428

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα σε συναντήσεις όπως και σε διαπροσωπικές σχέσεις καθώς η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου δεν θα αφήσει πρόσφορο έδαφος για να εκφραστείς. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε προσωπικές σχέσεις καθώς αυτές φαίνεται πως θα «παγώσουν» περισσότερο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις και ασφυκτικές συνθήκες, ωστόσο οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι σπασμωδικές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από απωθημένα και εξάρσεις.  Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αιτίες των ψυχολογικών σας συμπλεγμάτων, δώστε εξηγήσεις και λύσεις. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης με συγγενικό πρόσωπο μεγαλύτερης από εσάς ηλικίας, αν δεν γίνουν από πλευρά σας κάποιες συγκεκριμένες υποχωρήσεις τότε το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο, αποφύγετε τις προστριβές. Σε καταστάσεις που υπάρχουν διαφωνίες καλό θα είναι να μην παρατεντώσετε το σκοινί. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε συγκατάβαση, περιορίστε τις αιχμηρές κουβέντες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν  ανατροπές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερωτικό σας μέλλον. Εσάς τους ερωτικά εντελώς μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ελλοχεύει κίνδυνος η καχυποψία σας να μπερδέψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις, συγκρούσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δε θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα βρείτε την υποστήριξη που αναμένετε. Καλό θα είναι στις σχέσεις σας να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε κλίμα αντιπάθειας. Σας δίνω τη συμβουλή η στάση σας να έχει ειλικρίνεια, συγκατάβαση και ευθύτητα, στοχεύστε στο να γεφυρωθούν οι σχέσεις και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί φιλικοί ή οικογενειακοί. Εσείς που αισθάνεστε φορτισμένοι βγείτε έξω, ανανεωθείτε και διασκεδάστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ερωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, ελκυστική θα είναι η στάση που θα κρατήσετε, σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να αγνοήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για νέα γνωριμία δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παλιά. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, το ταίρι σας θα σας ζητήσει να κάνετε μια ανοιχτή, ξεκάθαρη κουβέντα, δείξτε σοβαρότητα και ειλικρίνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστικός ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε σήμερα, μάλλον θα σας κατευθύνουν τα συναισθήματα και οι συγκυρίες και όχι η συνειδητή σας σκέψη. Ίσως να καθυστερήσετε την διευθέτηση κάποιων ανοιχτών σας  υποθέσεων, αποφύγετε τις μακροχρόνιες αναβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε με υπευθυνότητα. Εσείς που  νιώθετε κάπως απογοητευμένοι ή αδικημένοι, δεν πρέπει να βυθίζεστε στην ανασφάλεια, επανεκτιμήστε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, αποφύγετε τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης. Διεκδικήσετε με μέθοδο και ορθολογισμό,  κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας ρίξει στην αδράνεια. Αν θέλετε να κατευθύνετε  τις καταστάσεις και τις εξελίξεις κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, δώσετε χρόνο στα γεγονότα, όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, τώρα θα κλείσετε ερωτικές καταστάσεις που αιωρούνται εδώ και αρκετό καιρό. Με πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο θα περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των εξελίξεων σας, σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις θα έχετε θετικές και άμεσες απαντήσεις. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς και συζητήσιμους, με μεγάλη ευκολία θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα σας είναι τελείως άγνωστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα στις επαφές σας ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, σε περίπτωση που η σκέψη σας είναι άστατη προσπαθήστε να ευθυγραμμίσετε επιθυμίες και ανάγκες.  Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σήμερα στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και φιλικές συναναστροφές. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά καταφθάνει θετική έκβαση. Αξιοποιήστε την υποστήριξη που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η στάση που θα κρατήσει απέναντι σας θα είναι ειλικρινής, αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, για εσάς τους ερωτικά μόνους η σημερινή όψη θα σας φέρει αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ερωτικά ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε και να προχωρήσετε σε νέα ερωτική αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και τη γοητεία σας. Ερωτικό άτομο απ’ τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένος ο εσωτερικός σας κόσμος κατά συνέπεια και οι αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιθέσεις ή κυκλοθυμίες. Κρατείστε θετική στάση στο να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις σε θέματα που εμποδίζουν την περαιτέρω εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην ψυχική σας ηρεμία, επικεντρωθείτε στο να κλείσουν οριστικά  αρνητικές  ή ψυχοφθόρες υποθέσεις.  Βγάλτε στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, θα είναι λάθος αν πιστέψετε πως μόνο εσείς έχετε δίκιο. Με τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα κρατήστε ήρεμη και συγκαταβατική στάση. Αν φανείτε κοινωνικοί και  δεκτικοί θα δημιουργηθούν καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας. Η εξέλιξη των συναντήσεων και των συνομιλιών σας θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα με συνειδητοποιημένους ελιγμούς θα προσπεράσετε σοβαρά θέματα, δεν θα θελήσετε στενάχωρες ή αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ναι μεν θα έχετε την επιθυμία για νέα γνωριμία, ωστόσο θα είστε πολύ εκλεκτικοί ως προς τις παρέες σας σε βαθμό που ίσως κάποιοι να σας χαρακτηρίσουν σνομπ. Δεχτείτε πρόταση που θα λάβετε απ ένα κοντινό σας άτομο, από προγραμματισμένη συνάντηση θα ξεπροβάλει μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ερωτική έκπληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή στις εικασίες σας ίσως να αποδειχτούν εσφαλμένες. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές μεταπτώσεις, αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος ή νευρικότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις.  Εσείς οι δυσαρεστημένοι ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας.  Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε, ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκδηλώσετε ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα. Σήμερα οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι τη σχέση σας και σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και την διάθεση σας για εξωτερίκευση, θα καταφέρετε να προχωρήσετε το δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι, καταφθάνει χαρά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε πρόταση επισημοποίησης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κρατήστε θετική τη διάθεση σας, σε ζητήματα που σας αγχώνουν προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση η χαλάρωση και η κοινωνικοποίηση. Θετική απάντηση θα δώσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν , ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναζωογόνηση επαφών και σχέσεων. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα διευρύνετε τις γνωριμίες σας, προσιτή και ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα.  Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει άνοιγμα που θα σας δώσει ώθηση για την υλοποίηση μιας συγκεκριμένης σας επιθυμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι άμεση και απολύτως συνεννοήσιμη γεγονός που θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, θα καταφέρετε να λύσετε τυχών παρεξηγήσεις. Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη ανοίγοντας προοπτική μόνιμης επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσοχή να μην χαρακτηριστείτε ως πνεύμα αντιλογίας, ίσως μέσω της διαφωνίας να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε την προσοχή. Ενδεχομένως οι πεισματικές σας διαθέσεις να μην σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις, η άλλοτε συγκαταβατικότητα σας είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί σε ισχυρογνωμοσύνη. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, αντίσταση θα βγάλετε στις απόψεις των άλλων, δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείτε εριστικοί. Διατηρήστε ισορροπημένο κλίμα, περάστε σε δυναμικές ενέργειες, προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τη βελτίωση σας. Κρατήστε προσιτή τη στάση σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξει άνοιγμα για διάφορες επαφές. Σε οικονομικά θέματα κινηθείτε προσγειωμένα, αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις ίσως και συναισθηματικές αποκαλύψεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα, θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε, και να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα σας φανερώνω πως η μέρα σας θα κλείσει με μια περίεργη έκπληξη!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια λεκτική διαφωνία. Προσοχή στις κουβέντες σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν λέξεις ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά, οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Βγείτε έξω με φίλους, οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βάλετε τάξη στην ερωτική σας ζωή, να οργανωθείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ερωτικά ζητήματα  με αίσια κατάληξη. Πρόσωπο  από το ερωτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικά μυαλά, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα ‘ρθείτε σε συνεννόηση ίσως και σε νέα ερωτική αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η διφορούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας. Κρατήστε υπό τον έλεγχο σας τις κυκλοθυμίες και τις εσωτερικές σας αντιθέσεις, είναι πολύ πιθανόν ψυχολογικά συμπλέγματα να κάνουν την εμφάνιση τους.  Αλλοπρόσαλλα ίσως και διχασμένα θα είναι τα συναισθήματα σας, κτητικότητα και διαθέσεις υπεροχής δεν αποκλείεται να κάνουν κάπως υπερβολικές τις αντιδράσεις σας. Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας θα αποτελέσουν βάση για διαφοροποιήσεις, τώρα θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την πραγματική όψη κάποιων καταστάσεων. Στον κοινωνικό σας τομέα περάσετε σε προτάσεις θα βρείτε άμεση ανταπόκριση, οι απαντήσεις που θα ακούσετε δεν θα είναι αρνητικές. Σε περιπτώσεις προσωπικών διεκδικήσεων καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση, δώστε χρόνο στα γεγονότα, εφαρμόστε τακτική και μέθοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ξεκαθάρισμα, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Η θερμή και προσιτή σας στάση θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού. Με το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε ερωτική σχέση θα υπάρξουν μεταξύ σας εξηγήσεις  που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα ίσως να μην είναι συγκαταβατικός ο τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή για εντάσεις και διχογνωμίες. Η εσωτερική σας παρόρμηση θα σας ωθήσει στο να πάρετε αποφάσεις που ενδεχομένως να είναι κάπως ανατρεπτικές. Στις επαφές σας θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις ενδεχομένως να βγουν στο φως αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν μπερδεμένες και σας δημιουργούσαν αμφιβολίες. Είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Χαλιναγωγήστε την ανάγκη σας για άμεση ριζική αλλαγή, οι διαφοροποιήσεις δεδομένων θα χρειαστούν χρόνο και μεθοδικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο  αντίθετου φύλου θα θέσει βάσεις για πολύ σοβαρές αποφάσεις που σας διαβεβαιώνω που θα σας βγουν σε καλό. Διαλύεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και σε ερωτικό πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχε ζήτημα ηθικών φραγμών. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε με το ταίρι σας, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα που το θεωρούσατε άλυτο. Αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία και χαλαρότητα στις περιπτώσεις που σας δημιουργήσουν περιορισμένα όρια, θα θελήσετε να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς να υπάρχουν φραγμοί στην έκταση που θέλετε να δώσετε στις ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια και υπάρξουν παρεκτροπές. Δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, στις πράξεις σας θα υπάρχει αισιοδοξία και τόλμη, στόχο θα έχετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με τις προτάσεις σας θα δημιουργήσετε συνθήκες για μια δραστήρια μέρα, προετοιμαστείτε για ευχάριστες απρόβλεπτες εξελίξεις. Στα πρόσωπα που θα σας δείξουν την αγάπη τους ανταποκριθείτε με θέρμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα έχουν την τάση να φέρουν στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές και ανατρεπτικές διαφοροποιήσεις. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνουν ζεστούς και πρόσχαρους δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία που αναζητούσε εδώ και πολύ καιρό. Ετοιμαστείτε, ότι ακούσετε θα είναι όλα ευχάριστα και απολύτως ειλικρινά.