Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/03)

366

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Η ημέρα φαίνεται πως θα δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με αυτά που θέλεις να κάνεις και αυτά που πρέπει να κάνεις. Εσύ θα κληθείς να κρατήσεις ισορροπία και από τη μία να μην αφήσεις σημαντικές υποχρεώσεις για αργότερα αλλά συγχρόνως να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να αφιερώσεις σε κάτι που αγαπάς, καθώς αυτό θα αποτελέσει το στοίχημα της ημέρας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε, με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, οριοθετημένη κρατήστε την παρορμητικότητα σας, μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα μιλήσετε με καινούργια άτομα. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, δοτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, ο τρόπος σας ευγενικός. Σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά που απαιτείται λύση ή διόρθωση κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη ψυχραιμίας στη στάση σας, απότομες ίσως και νευρικές θα είναι οι εκφράσεις σας, προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να διεκδικήσετε ή να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Τυχαία συνομιλία με πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την έκρυθμη εσωτερική σας κατάσταση. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή, θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η συμπεριφορά σας, ίσως να προκύψουν διλλήματα και αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε και να απορρίψετε. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση να αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, σε άτομα που ήδη δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα η στάση σας θα είναι αυστηρή και καθετή. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, ενθουσιασμό θα νιώσετε για τα νέα ανοίγματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις, ίσως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δε σας ικανοποιούν. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, προτίμηση θα δείξετε στις συναναστροφές με άτομα όμοιων πεποιθήσεων ή απόψεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα τα συναισθήματα σας, θα υπάρξει δυσκολία έκφρασης ή αδυναμία εξωστρέφειας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να αποκαλύψετε αυτό ακριβώς που θα νιώθετε γι αυτό για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, σε περίπτωση που σας κυριεύσει έλξη και ερωτισμός καλό θα είναι να δείξετε ενδιαφέρον και όχι εσκεμμένη αδιαφορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα προσοχή στους υπερβολικούς ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε σκέψεις και πράξεις. Εσείς οι άνεργοι μη το βάζετε κάτω, οργανωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, σας συμβουλεύω να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, θα εμφανιστεί το άνοιγμα που προσμένετε. Κινηθείτε με τακτική, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις αποφάσεις σας. Σε περίπτωση που ακούσετε λόγια ή σχόλια που σας δυσανασχετήσουν καλό θα είναι να τα επεξεργαστείτε με ορθολογισμό, τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο. Σε οικονομικά ζητήματα οι επιπόλαιες ενέργειες θα σας στοιχίσουν γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και μέθοδο. Σε περίπτωση που οι οφειλές τρέχουν μη τις αφήσετε να ξεφύγουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόβλεπτη και απότομη θα είναι η στάση σας σήμερα, σας συμβουλεύω μέσα στην σχέση σας να αποφύγετε τα εχθρικά ή αιχμηρά λόγια. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με διάθεση  εμπιστοσύνης. Η επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα πάρει περίεργες διαστάσεις, δεν αποκλείεται μέσα από μια διαφωνία να εκδηλωθεί τελικά ερωτική έλξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Επιθυμία σας θα είναι να ισορροπήσετε ψυχολογικά, θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Θα επιδοθείτε σε δραστηριότερες που σας ευχαριστούν, φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να περάσετε σε προτάσεις ανανέωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Στα οικογενειακά σας θέματα θα δείξετε άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον, σε γονείς και αδέλφια θα προσφέρετε τη βοήθεια σας. Σε περίπτωση που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις το νου σας στις υπερβολές, μη τάξετε κάτι που θα είναι δύσκολο να το προσφέρετε, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας σήμερα, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην θετική πλευρά των προσώπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν απρόβλεπτα ερωτικά ενδεχόμενα θετικής κατάληξης, μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα ερωτική κατεύθυνση παρά το ότι το πρόσωπο που θα συνομιλήστε ενδεχομένως να είναι παλιό και όχι καινούργιο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εσείς που τον τελευταίο καιρό είσαστε κάπως απόμακροι και συναισθηματικά κλειστοί τώρα θα ανοιχτείτε και θα συζητήσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Η σκέψη σας θα είναι αναλυτική, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους. Σε συνθήκες πίεσης ή αντιλογίας προσοχή στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να μην υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, κινηθείτε με εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις λεκτικές κόντρες. Προτιμήστε τα λόγια σας να είναι ουσιαστικά και άμεσα, αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τις εκφράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας επαγγελματικής συνεργασίας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγει σε καλό. Σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά εστιάστε στον τρόπο επίλυσης, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς, μην αφήσετε τις αρνητικές καταστάσεις να διαιωνίζονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, κατόπιν μια έντονης συνομιλίας σας, θα πειστείτε πως είχατε άδικο σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε ερωτική συζήτηση θα δοθούν αναλυτικές εξηγήσεις που θα σας αναγκάσουν να παραδεχτείτε πως σε κάποια θέματα ο τρόπος σκέψης σας είναι λανθασμένος. Αν κινηθείτε και εκφραστείτε με συγκαταβατικότητα και ειλικρίνεια, τότε θα καταφέρετε να γλυτώσετε από μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ερωτικά καβγαδάκια. Για εσάς τους ερωτικά άνευ σχέσης, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα έχετε διάθεση θετική, ανέμελη και αισιόδοξη, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ίσως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με θέματα και καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, μη σκορπίσετε τα έσοδα σας. Προβείτε στην εξόφληση λογαριασμών, δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, εστιάσετε στην εξασφάλιση των ήδη κερδισμένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επαγγελματικές σας συζητήσεις καλό θα είναι τις απόψεις σας να τις εκφράσετε με επιχειρήματα, σκεφτείτε πολύ καλά τις προτάσεις που θα σας κάνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει σε θέματα οικογενειακά ή προσωπικά. Θα μπορέσετε να κάνετε καλές συνεργασίες που θα σας ευχαριστήσουν. Αφιερώστε χρόνο για τα παιδιά σας και όχι μόνο, και δημιουργήστε μια ομαδική δραστηριότητα. Ακόμη, βγείτε έξω και διασκεδάστε με το σύντροφό σας. Πηγαίνετε εκεί που σας αρέσει περισσότερο και ζήστε όμορφες και ενδιαφέρουσες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εσείς οι αναποφάσιστοι προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά αποφεύγοντας τα αρνητικά σενάρια, το κλειδί τις επιτυχίας θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία. Θα εμφανιστεί η ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο πέρα, τα γεγονότα δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους ή μπερδεμένους. Η ειρηνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να θεμελιώσετε σχέσεις, με τον τρόπο που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας. Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις ιδέες σας, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματα σας, θα μπορέσετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητα τους. Αισιοδοξία και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η κρίση σας θα είναι σωστή. Οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές και οικονομικές βάσεις, η μεταξύ σας συνεργασία θα είναι δημιουργική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και θετικοί. Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε με μια παλιά σας αγάπη , απελευθερώστε τον αυθορμητισμό σας, μην φοβηθείτε να δείξετε με σαφήνεια αυτό που σκέπτεστε ή επιθυμείτε. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ερωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Προσπαθήστε να δείξετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένες επιθυμίες και θέλω. Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις. Τα συναισθήματα σας θα πρέπει να τα κρατήστε υπό έλεγχο, αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες εναλλαγές. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απαλλαγείτε απ αρνητικές ερωτικές αναμνήσεις, να ξεφορτωθείτε ψυχολογικά βάρη και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από αναστολές και φοβίες. Εσείς οι ίδιοι με τις προσωπικές σας επιλογές θα ανοίξετε νέα ενδεχόμενα, γεγονός που θα φέρει έντονες  συναισθηματικές ανατροπές. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε τόσο πιο σύντομα θα υπάρξει έναρξη καινούργιας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σε εφαρμογή θα βάλετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, ωστόσο μη βιαστείτε αποφύγετε την ανυπομονησία. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, υπολογίστε πολύ καλά τις πιθανότητες, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη που ενδεχομένως να τα είχατε βγάλει από τις προσδοκίες σας. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα φέρει ισορροπία στις συναδελφικές σας σχέσεις, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας. Εκδηλωτική και αρκετά αποκαλυπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε. Διατυπώσετε τις σκέψεις σας, προβείτε σε προτάσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα είναι κάπως ανήσυχη η σκέψη σας σήμερα, αρκετά επίμονοι θα είστε στη διατύπωση των απόψεων σας, μάλλον θα νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε. Η απόφαση σας να αλλάξετε ριζικά κάποιες ανιαρές πτυχές της ερωτικής σας ζωής, θα σας ωθήσει σε δραστηριότητες που θα δημιουργήσουν άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας. Η ξαφνική εμφάνιση ενός ελκυστικού προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, δείξτε στάση κατανοητή και προσιτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσοχή σε τάσεις ευθιξίας ή αγανάκτησης, μέσα στην σχέση σας ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που θα δημιουργήσει εντάσεις ή μπερδεμένες καταστάσεις. Φροντίστε σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει σαφήνεια και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας αλλάξει γνώμη, θα σας κάνει να το δείτε με μάτι ερωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεκτική θα είναι η στάση σας, με θετικότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Τα καινούργια ανοίγματα ή ενδεχόμενα θα σας τονώσουν ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τον έντονο συναισθηματισμό και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Φροντίστε τα σχέδια σας, επαγγελματικά ή προσωπικά να στηρίζονται στη λογική και όχι μόνο στις επιφανειακές εντυπώσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ καλά. Διατηρήσετε σταθεροί ειρμό στη σκέψη σας, οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες τεκμηριωμένες και όχι αόριστες. Συνευρέσεις θα έχετε με τα οικογενειακά σας άτομα, προστατευτικός θα είναι ο ρόλος σας σε άτομα μεγαλύτερης ή μικρότερης ηλικίας, θα προσφέρετε τη βοήθεια σας και τη φροντίδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ναι μεν θα έχετε την διάθεση για συζητήσεις και διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, θα υπάρξει κίνδυνος να εκφραστείτε με λάθος τρόπο, ίσως να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις. Ανυποχώρητη θα εμφανιστεί  η καρδιά σας, με πείσμα ίσως και με πάθος θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στην σχέση σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, η τολμηρή σας απόφαση να αλλάξετε τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής θα σας ωθήσει σε άμεσες ερωτικές προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θετική θα είναι η στάση σας, θα είστε επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά διαλλακτικοί. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και πώς να το διεκδικήσετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εσείς οι κάπως στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας φορτίζει αρνητικά. Πνευματικότητα θα σας διακρίνει θα υπάρχει διαύγεια, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, ανάγκη σας θα είναι η ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας ζητήματα, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές ενέργειες. Αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα και τα αυξημένα έξοδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν, όμως αυτή την φορά θα κυριαρχήσουν στην σκέψη σας οι θετικές αναμνήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να περάσει στην ερωτική σας ζωή, θα σας προσεγγίσει ερωτικά και συναισθηματικά, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε ανασφάλειες ή αρνητικές προκαταλήψεις.