Indian Wells : Εντυπωσιακά η Σάκκαρη στη 16άδα (highlights)

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, απώλεσε μόλις 3 games από την Petra Kvitova και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στις "16" καλύτερες του Indian Wells.

588

Μια εντυπωσιακή Μαρία Σάκκαρη “εξουδετέρωσε” μέσα σε 65 λεπτά την Petra Kvitova, την οποία συνέτριψε με 6-3, 6-0 και πήρε άνετα το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών τελείωσε τον αγώνα με 5 άσους και δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς της στον αγώνα. Μόνο σε ένα game κινδύνεψε, όταν σέρβιρε για την κατάκτηση του 1ου σετ στο 5-3 και βρέθηκε πίσω με 15-40.

Έσβησε και τα 2 break points σε εκείνο το σημείο και σε κανένα άλλο service game της δεν επέτρεψε στην Kvitova να φτάσει σε break points. Από το 3-3 του 1ου σετ, η 26χρονη Μαρία κέρδισε 9 games στη σειρά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου σ’ αυτή την εντυπωσιακή πρόκριση.

Η Σάκκαρη έχει πλέον κερδίσει 4 συνεχόμενα σετ απέναντι στην Kvitova, ενώ αυτή ήταν η πιο άνετη νίκη που έχει πετύχει απέναντί της. Συνολικά έχει κερδίσει 4 φορές την Τσέχα σε 7 αναμετρήσεις (4-3).

Έφτασε τις 13 νίκες στη φετινή σεζόν (13-4) η Σάκκαρη, η οποία θα περιμένει την αναμέτρηση της Elise Mertens με την Daria Saville για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο του μονού.

Θυμίζουμε πως συνεχίζει και στο διπλό, όπου μαζί με την Ajla Tomljanovic θα αντιμετωπίσει σήμερα, περίπου στις 01:30 ώρα Ελλάδας, τις Coco Gauff και Caty McNally, για τον 2ο γύρο.