Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες κυπέλλου KARATE OPEN SERIES (φωτο)

529

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου 2022 στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού το Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών “KARATΕ OPEN SERIES”. Το κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού “Ευάγγελος Πολύζος” φιλοξένησε τους αγώνες που έγιναν υπό την αιγίδα του δήμου Πύδνας-Κολινδρού και τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, της Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδος και του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου “Η Φλόγα”.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των οργανωτών, στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή 701 αθλητές με ηλικίες από 6 έως 36 ετών. Οι διαιτητές των αγώνων φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα του Αθλητικού Κέντρου ο οποίος, κατόπιν δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε πέρισυ, άρχισε να επαναλειτουργεί μετά από αρκετά χρόνια απραξίας.

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις των παρευρεθέντων στους αγώνες παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και της Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τη φιλοξενία που παρείχε ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε:

«Με χαρά είδαμε τις εκατοντάδες παιδιών και ενηλίκων που πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου ”Ευάγγελος Πολύζος”. Πρόθεσή μας είναι η συνεχής αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου και η πραγματοποίηση όλο και περισσοτέρων αθλητικών εκδηλώσεων στον πολύ όμορφο αυτό χώρο του δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά όλους τους συντελεστές της κατά γενική ομολογία εξαιρετικής αυτής διοργανώσεως που αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον».