Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/03)

409

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή στον Υδροχόο.

Η επικοινωνία μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα, καθώς η Σελήνη και ο Ερμής θα συναντηθούν μέσω μιας δυσαρμονικής όψης, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, πιθανό και κάποιες εντάσεις. Το πείσμα είναι αυτό που θα ρίξει «λάδι στη φωτιά» για αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγεις, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που θέλεις να εξελιχθούν ομαλά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν υπό βεβιασμένες συνθήκες ή υπό την επήρεια έντονου άγχους. Τώρα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, οι συναντήσεις σας θα είναι ήρεμες και αναζωογονητικές, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις. Σήμερα θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας αλλά και με την σωματική σας κατάσταση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φανείτε δεχτικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσειη σημερινή μέρα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας να εκδηλωθείτε ερωτικά, μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπλήξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος ερωτικής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μειώνονται οι αντιδραστικές σας τάσεις, η οπτική σας θα δώσει συναισθηματική μορφή στη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε παλιές ενέργειες, τώρα θα εντοπίσετε ποιες καταστάσεις και ποιες φοβίες σας οδήγησαν σε λάθη. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος άτομα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Η θετική σας διάθεση και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Σε χαλαρωτικές δραστηριότητες θα επιδοθείτε, κάντε προτάσεις για εξόδους και αποδράσεις θα γίνουν αποδεκτές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ένα τυχαίο συμβάν που θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση. Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ερωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα. Ενδέχεται να αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σας κάνει τολμηρούς και εξωστρεφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεκτικότητα και συμπόνια θα δείξετε στα πρόσωπα που σας περιβάλουν, θα είστε συγκαταβατικοί και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική διάθεση, θα δικαιολογήσετε και θα κατανοήσετε. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος βελτίωσης. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τα συμπεράσματα και τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα είναι εύστοχες, διορθώνετε λανθασμένες παρελθοντικές πράξεις, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ενέργειες σας ήταν λάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικειοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει ερωτικά. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος έρωτας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σκέψη σας θα γυρίζει στα παλιά θα επανέρχεται στο παρόν το νου σας να μην μπερδευτείτε συγκρίνοντας με λάθος κριτήρια. Προσοχή στης ονειροπολήσεις σας, σήμερα ενδεχομένως να μην καταφέρετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις ανταγωνισμού. Σήμερα σε συνάντηση που θα έχετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε αρνητικό ζήτημα, βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις, η στάση σας θα είναι χαλαρή και συνεργάσιμη. Εσείς οι συναισθηματικά ανήσυχοι ή ταραγμένοι θα βρείτε την ηρεμία και την εσωτερική σας ισορροπία, τερματίζετε εντάσεις, σβήνετε τα κακώς κείμενα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, με διαλλακτικότητα, και με έντονη την διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις. Θα διακατέχεστε από μια μικρή συναισθηματική αστάθεια, όμως το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας απελευθερώσουν από αναστολές ή επιφυλάξεις. Σε περίπτωση που νιώσετε ατίθασο τον αυθορμητισμό σας μην τον διακόψετε, θα σας οδηγήσει σε τολμηρές πράξεις που θα καταλήξουν σε ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις. Σε περίπτωση που δεχτείτε να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή η κατάληξη δεν θα σας απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, σας συμβουλεύω να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά σε ένα καινούργιο επαγγελματικό σας εγχείρημα, ουσιαστικά αυτό το άτομο θα σας προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες μια συζήτηση θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Μιλήστε ξεκάθαρα, περάσετε σε προτάσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας θα δείτε πως το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, το ποσό που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικό, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανατρέψουν σκέψεις και τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποτινάξετε αυτό που σας πνιγεί, τότε να ξέρετε πως τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας. Θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής, που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κινηθείτε χωρίς άγχος, προσπαθήστε να μείνετε πιστοί σε αυτό που πραγματικά είστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εμπνευσμένη δημιουργική και απελευθερωμένη θα είναι η φαντασία σας, αυξημένη θα είναι η πνευματικότητα σας. Κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα οικογενειακό σας ζήτημα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας άτομο, θα τα βρείτε και θα συνεχίσετε τις επαφές σας χωρίς αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης, προχωρήστε στους διακανονισμούς σας με διαλλακτική διάθεση το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις θα συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές αρκεί να κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Εσείς που είστε τσακωμένοι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρείτε δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε και να ακούσετε υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ερωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε πρόσωπο που θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης. Σε επαγγελματικά θέματα και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία που αν την χάσετε θα είναι δύσκολο να την ξαναβρείτε, αποφύγετε την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ρουτίνα της ερωτικής σας καθημερινότητα σας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θα θελήσετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας σχέδια. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα ονειροπολήσετε σήμερα, προτίμηση θα δείξετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν και σας υποχρεώνουν να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία ίσως να σας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας κάπως πιο χαλαρά αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση. Μάλλον θα δείξετε προτίμηση σε επαφές κοινωνικές που να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανέμελα και απελευθερωμένα. Σε προτεραιότητα θα βάλετε τη σωματική και πνευματική σας ξεκούραση, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον οικογενειακό ή φιλικό, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να αποφορτιστείτε από έγνοιες και προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ερωτικά απελευθερωμένη ίσως και ατίθαση θα είναι η στάση σας. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού. Νέα ερωτική πρόταση θα σας ανοίξει καινούργια και διαφορετική ερωτική κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις των προηγούμενων ήμερων ίσως και περιόδων. Συμφιλιωτικές θα είναι οι ενέργειες σας, διορθώνετε λάθη, αναθεωρείτε. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα φιλικά ή επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στις καινούργιες περιπέτειες και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στην ζωή σας, καλό θα είναι να περιορίσετε την ανυπομονησία σας, η σημερινές όψεις θα σας φέρουν κάποιες μικρό καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιασύνες, τη σκληρότητα και τον ψυχρό ρεαλισμό. Χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν δε θα παρεκκλίνετε από τις προτεραιότητες σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε χρόνο στις βλέψεις σας, δεν θα κάνετε περικοπές στις επιθυμίες σας λόγω ανυπομονησίας. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα έχετε την διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, για βελτίωση και για μελλοντικά σχέδια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία την ερωτικής σας ζωής, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα. Προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, φροντίστε όλες οι αποφάσεις, οι ενέργειες, και οι πράξεις σας να είναι συνειδητές, καλό θα είναι να υπολογίσετε τις συνέπειες και τα επακόλουθα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αισιόδοξος θα είναι τρόπος σκέψης σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα και δημιουργικές συμφωνίες. Εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας βιογραφικά και ενέργειες εύρεσης θα έχουν θετική κατάληξη, οι προσπάθειες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Σήμερα θα εστιάσετε στην έκφραση και στον τρόπο ομιλίας σας, θα προσέξετε την κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα την προσωπικότητα που βγάζετε προς τα έξω. Θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπαθείς, θετικά θα είναι τα σχόλια που θα ειπωθούν για εσάς, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας με δημιουργικό τρόπο, θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, τώρα θα είστε σε θέση να ρισκάρετε ερωτικά, να τα παίξετε όλα για όλα. Θα  φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στην ερωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, ωστόσο αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες παθιασμένες πράξεις. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις, αλλά πάντα με μέτρο και με ισορροπημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω, ταυτοχρόνως εφαρμόστε μεθοδική και προσχεδιασμένη τακτική, μην αφήστε τίποτα να αιωρείται. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες είχατε βιώσει διχασμούς και συναισθηματικά μπερδέματα, τώρα θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, τυχόν φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές θα καταφέρετε να τις εντοπίσετε και να τις εξηγήσετε. Η αυτοψυχανάλυση που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση και διέξοδο. Αν προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα τα καταφέρετε, σκεφτείτε λογικά, επικεντρωθείτε στις χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις. Θα υπάρξουν οικογενειακές επαφές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια.
Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα στις ερωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό ερωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με πρόσχαρες συναντήσεις, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη. Ίσως να σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης που θα αναστατώσει την καρδιά και τη σκέψη σας.