6 celebrities που έχουν… καβούρια στις τσέπες

154

Η ζωή των αστέρων του Χόλιγουντ είναι για πολλούς αξιοζήλευτη και ο λόγος δεν είναι άλλος από την πολυτέλεια του χρήματος και της δόξας.

Τα πανάκριβα ρούχα και τα σπίτια, που μοιάζουν με παλάτια, είναι μέρος της ζωής των περισσότερων από αυτούς, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν αυστηρή οικονομία, παρά τα εκατομμύρια που έχουν στoυς τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Παρά τις αμύθητες περιουσίες τους, πολλοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities δεν είναι γνωστοί, για τη γενναιοδωρία τους.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές αγαπούν τα κουπόνια ή αποφεύγουν τα φιλοδωρήματα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Ακολουθούν 6 από αυτούς που θα έκαναν καλή παρέα με τον… Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Τι κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε κατάστημα με ρούχα… από δεύτερο χέρι;

parker

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι γνωστή μέσα από τον ρόλο της Κάρι Μπράντσο, που λάτρευε τα ακριβά ρούχα και αξεσουάρ των πιο πολυτελών οίκων μόδας στον κόσμο. Ουκ ολίγες φορές, τα σύνολα που επέλεγε να φορά στα επεισόδια του Sex and the City, ήταν η τελευταία λέξη της μόδας. Τα «χρυσά» συμβόλαια με επώνυμα brands δεν άργησαν να έρθουν και οι διαφημιστικές καμπάνιες, στις οποίες πρωταγωνίστησε, έφεραν μόνο μερικά από τα έσοδα που σιγά σιγά εκτόξευσαν την καθαρή αξία της περιουσίας της στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά, οι φήμες λένε, ότι μπορεί για τον εαυτό της να αγοράζει τα τελευταία Manolo Blahnik που κυκλοφόρησαν στην αγορά, στα παιδιά της όμως αγοράζει μεταχειρισμένα ρούχα.

Ένα κουπόνι για τη Lady Gaga

gaga

Η Lady Gaga είναι αναμφίβολα, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως. Η ίδια πλέον έχει διευρύνει τους ορίζοντές της, εξαπλώνοντας το ταλέντο της και στην έβδομη τέχνη, με τα περισσότερα σχόλια για το ταλέντο της στην υποκριτική, να είναι θετικά. Αυτό βέβαια, φαίνεται και από το προσωπικό της ταμείο, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Παρά το γεγονός, ότι τα έσοδά της ολοένα και αυξάνονται, τα πηγαδάκια της showbiz αναφέρουν συχνά την αγάπη της Gaga για τις εκπτώσεις. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η διάσημη και πάμπλουτη σταρ, προτιμά να αγοράζει πράγματα με εκπτωτικά κουπόνια.

Τα παζάρια της Μαντόνα

madonna

Όταν πρόκειται για τη βασίλισσα της ποπ, δεν είναι δύσκολο να αναρωτηθεί κανείς πόσα λεφτά μπορεί να έχει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Από το 2020, η καθαρή περιουσία της Μαντόνα είναι περίπου 850 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες στον κόσμο. Ωστόσο, όταν θέλει να αγοράσει κάτι, οι κακές γλώσσες λένε, ότι αρχίζει τα παζάρια, ζητώντας μάλιστα, τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Ο Usher προτιμάει το αυτόγραφο από το φιλοδώρημα

usher

Και το ταμείο του διάσημου τραγουδιστή Usher, μετρά πολλά εκατομμύρια, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να μην είναι και πολύ γενναιόδωρος με τους υπόλοιπους. Πιο συγκεκριμένα, ο Usher δεν θέλει να αφήνει τιπς στα εστιατόρια ή τα μπαρ, όπου συχνάζει. Μία φορά μάλιστα, προσπάθησε να αποφύγει το φιλοδώρημα στο σέρβις ενός εστιατορίου που δείπνησε, αντικαθιστώντας το με αυτόγραφό του. Αυτή την ιδέα θα λάτρευαν και η Τζένιφερ Λόπεζ ή η Μέριλ Στριπ, οι οποίες επίσης ακούγεται, ότι δεν είναι και οι πιο γενναιόδωρες πελάτισσες.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

dicaprio

Μπορεί να κράτησε λίγο αλλά ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έζησε για ένα διάστημα τη ζωή του πάμφτωχου Τζέικομπ στον Τιτανικό και όλα δείχνουν ότι μάλλον αυτό τον επηρέασε. Ο διάσημος χολιγουντιανός αστέρας και κάτοχος Όσκαρ, είναι αρκετά πλούσιος, αλλά όπως ακούγεται, δεν του αρέσει να ξοδεύει χρήματα. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο Ντι Κάπριο, δεν ξοδεύει λεφτά, παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Πρόκειται για μια τακτική που εφαρμόζει εδώ και χρόνια, ώστε να μπορεί να κάνει αποταμίευση και να δουλεύει όποτε θέλει και όχι όποτε έχει ανάγκη.

Το παλιό είναι αλλιώς

lawrence

Η περιουσία της Τζένιφερ Λόρενς ξεπερνά τα 160 εκατομμύρια δολάρια. Το 2015 και το 2016 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο. Αν και βγάζει πολλά χρήματα ως ηθοποιός, εξακολουθεί να μένει στο ίδιο διαμέρισμα και έχει το ίδιο αυτοκίνητο από την αρχή της καριέρας της, όταν κανείς δεν την ήξερε.