Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/03)

351

Σήμερα η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η σύνοδος των τριών αυτών πλανητών θα φέρει έντονη ενέργεια η οποία θα επηρεάσει το κλίμα όχι μόνο αυτή την ημέρα αλλά και για το επόμενο διάστημα. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια γεγονότα με ένταση, όπως επίσης και κάποια νέα ή ειδήσεις τα οποία θα αφορούν οικονομικά ζητήματα.  Θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός. Σας δίνω την συμβουλή να αποφύγετε τα αιχμηρά σχόλια που ξέρετε πολύ καλά πως θα προκαλέσουν, γενικότερα σε συζητήσεις γύρω από επίμαχα θέματα, καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η αγανάκτηση θα κάνει κοφτερά τα λόγια σας. Σε εσάς που αναζητάτε επαγγελματικά μια νέα ευκαιρία ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας προτείνει καινούργια συνεργασία, η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Μια φιλική συνάντηση θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστη κουβέντα θα ανοίξετε, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις εργασιακές έννοιες. Καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα με εξομολογήσεις και ευχάριστες υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Δεν θα τον κρύψετε τον ρομαντισμό σας φίλοι μου Κριοί, θα περάσετε σε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, σήμερα δεν αποκλείεται να κάνετε το ταίρι σας να σας ξανά ερωτευτεί. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα βρείτε στόχο στις προσεγγίσεις σας, θα πολιορκήσετε και θα κατακτήσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει τις ερωτικές σας αισθήσεις. Δώστε προσοχή στην παρόρμηση και στον αυθορμητισμό σας, σήμερα η απελευθερωμένη σας συμπεριφορά θα έχει μια τάση προς το υπερβολικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κάντε την προσπάθεια να αφήσετε να υπερισχύσει η θετική και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις δύσκολες περιπτώσεις που θα σας δημιουργηθεί άγχος ή εκνευρισμός καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι αντιδραστικά πεισματική ή επιθετική. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αφήστε διαθέσιμο χρόνο για φιλικές συναντήσεις, συνομιλίες, και διαφόρων ειδών συναναστροφές. Ο εσωτερικός σας κόσμος ίσως να περάσει από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάντε την προσπάθεια να ρεγουλάρετε την κυκλοθυμία σας, η διάθεση σας θα αλλάζει όψη και μορφή. Συμπονετική και προστατευτική στάση θα σας δείξει πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ή από τον οικογενειακό σας κύκλο, ανοίξτε με εμπιστοσύνη την καρδιά σας, φανερώστε τις ανησυχίες σας. Λύση θα βρείτε σε υπόθεση που σας κούρασε ψυχολογικά, ίσως να αφορά οικονομικό ζήτημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας με τρόπο συναισθηματικό και δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στην ζωή σας. Ο ρομαντισμός στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες, σε περίπτωση χωρισμού, εσείς οι ίδιοι θα ανοίξετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ισορροπημένο το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα έχετε τη διάθεση και την υπομονή να συνεργαστείτε με συναδελφικά σας άτομα, αποτελεσματικές θα είναι οι κινήσεις σας. Στο υπόλοιπο της καθημερινότητας σας θα υπάρξουν ευχάριστες καταστάσεις, φιλικές και κοινωνικές επαφές θα γεμίσουν τη μέρα σας. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε, θα σας βοηθήσουν οι φιλικοί και ανέμελοι διάλογοι. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να κάνετε διαφορών ειδών μικρό αγορές και ψώνια, σύνεση θα δείξετε στα έξοδα σας. Προσοχή σε οικογενειακό ζήτημα που σας φθείρει ψυχολογικά, σε περίπτωση που σας ασκήσουν πίεση καλό θα είναι να αποφύγετε τις βαριές κουβέντες, χειριστείτε την κατάσταση με αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αισθησιακούς και συναισθηματικούς, θα θελήσετε έλξη και ερωτική χημεία στις ερωτικές σας επαφές. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, ωστόσο ίσως να μην καταφέρετε τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δεν θα περάσει από εσάς απαρατήρητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σας δίνω τη συμβουλή να μην είναι έμμονος και επίμονος ο τρόπος διεκδίκησης σας, αποφύγετε να γίνετε ισχυρογνώμονες και ασυμβίβαστοι, δε θα σας συμφέρει να γίνει το κλίμα έκρυθμο ή αντίξοο. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις οικογενειακές, ωστόσο η λάθος τακτική θα οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα, άρα προσπαθήστε να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις μη προσπαθήσετε να τρέξετε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν μεστώσει. Ο ορθολογισμός και η αυτοσυγκράτηση θα σας γλυτώσουν από παγίδες και άστοχες ενέργειες, η παρορμητικότητα και το άγχος θα φέρον επιπλέον προβληματισμούς γι αυτό σκεφτείτε καλά και επιλέξτε τον τρόπο χειρισμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα μαλακώσουν οι αντιδράσεις  σας, στόχος σας θα είναι η ήρεμη αρμονική επικοινωνία μέσα σε κλίμα ρομαντισμού και όχι σκληρού ρεαλισμού. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι αυτά που αισθάνεστε, ωστόσο, ενδέχεται να νιώσετε πως δεν λαμβάνετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Προσοχή στις υπερβολές, διατηρήστε συνετά όρια, είτε πρόκειται για αισθήματα ενθουσιασμού, είτε απογοήτευσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δε θα δεχτείτε έλεγχο και περιορισμούς, εύκολα θα εναντιωθείτε και θα αντιδράσετε. Στη στάση σας καλό θα είναι να υπάρχει διάθεση συγκαταβατικότητας και συμφωνίας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις και συνεργασίες. Σοφό θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, χαλιναγωγήστε τάσεις ηγετικής κυριαρχίας. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας, πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Οι συγκύριες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτείτε σε οικονομικό επίπεδο, όμως αυτό που θα καθοδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η στάση που θα κρατήσετε σε προκλήσεις και ερεθίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένας κρυμμένος ρομαντισμός θα βγει στην φόρα, σήμερα θα αφήσετε την συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό. Εκδηλώστε απελευθερωμένα τα αισθήματα που θα νιώσετε, ωστόσο το νου σας να μην υπάρξει στις προσδοκίες ή στις απαιτήσεις σας το στοιχείο της υπερβολής. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για προβολή ίσως και εντυπωσιασμό, δεν αποκλείεται με τις πράξεις σας ή με το ύφος σας να προκαλέσετε χωρίς να το καταλάβετε, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένη στάση. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσέξτε τι θα επιλέξετε και ποια θα είναι τα βήματα σας. Σε περίπτωση που διεκδικείτε αύξηση ή οικονομική άνοδο ο τρόπος συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι μεθοδικός και προσεγμένος. Στις συζητήσεις σας δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Θα έχετε τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας ήταν τεταμένες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα θελήσετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, θα έχετε την διάθεση να περάσετε σε ένα ονειρικό επίπεδο, πλασμένο από τον ρομαντισμό και την φαντασία σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα δημιουργήσετε κλίμα αρκετά αισθησιακό, σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας δεν θα υπάρξουν ούτε διαφωνίες ούτε εντάσεις. Για τους ελεύθερους έρχεται άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα προκύψει ξαφνικός ενθουσιασμός με πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε φιλικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Περιορίστε τάσεις κυκλοθυμίας, κρατήστε υπό έλεγχο τις εναλλαγές του εσωτερικού σας κόσμου, οι ενέργειες σας θα πρέπει είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας, βγείτε από τις καθιερωμένες αντιδράσεις και επιλογές. Θα υπάρξει έξαρση στην φαντασία και στην πνευματική σας διέγερση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το επαγγελματικό ή και το προσωπικό σας κατεστημένο. Η ανάγκη σας να επεκταθείτε επαγγελματικά θα φέρει αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τις παρελθοντικές αποτυχίες. Μην κάνετε το λάθος και αδρανήσετε, κινηθείτε αποφασιστικά με τόλμη, θα υπάρξουν συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Σε οικογενειακά ζητήματα μεσολαβήστε για να δοθεί λύση και να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς αναστολές ή ταμπού. Θα εμφανιστείτε ερωτικοί, δοτικοί και ρομαντικοί, θα είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε προκειμένου να ξαναπάρει φορά η ερωτική σας ζωή. Σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι προσοχή να μην ερωτευτείτε παράφορα το λάθος πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Παίρνετε την απόφαση να χειριστείτε και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες είχατε αναβάλει. Στις τρέχουσες υποθέσεις σας αναλαμβάνετε τα ηνία, δε θα αφήσετε εκκρεμότητες να σας αγχώνουν. Στόχος σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να βάλετε τάξη σε θέματα που απορροφούν τη ζωτικότητα και την ενέργεια σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να διατυπώσετε τα παράπονα ή τους προβληματισμούς σας θα φέρει άνοιγμα βελτίωσης. Περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις, κινηθείτε μεθοδικά και συγκρατημένα αποφεύγοντας τις ακρότητες. Για εσάς τους απογοητευμένους θα υπάρξει ικανοποιητικό άνοιγμα, αλλάζετε τρόπο σκέψης, αποκτάτε δυναμική δράση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα κυριαρχήσει η ειρηνική, ερωτική, και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα βρείτε τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το ερωτικό σας ταίρι. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα θελήσετε να συζητήσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις εξουσιαστικής διάθεσης, αποφύγετε να ‘ρθείτε σε αντιπαλότητα με πρόσωπα που κατέχουν στο εργασιακό σας περιέβαλαν υψηλόβαθμη θέση. Προσπαθήστε η στάση σας να είναι διπλωματική, βρείτε τρόπο να ελιχτείτε. Η κινητικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διεκπεραιώσεις και διαφόρων ειδών οικονομικές ταχτοποιήσεις. Δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν πεσιμιστικές σκέψεις, ακμαία θα είναι η αισιοδοξία σας, θα προσεγγίσετε και θα διεκδικήσετε με δυναμισμό. Θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν που θα σας ανανεώσει, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε το πνεύμα σας, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε σε κοινωνικό επίπεδο με άτομα που θα δώσουν μια νέα διάσταση στη δημιουργική σας σκέψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ήρεμη και ερωτική θα είναι η στάση σας, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το αν η μέρα σας θα είναι ήρεμη ή έντονη αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η φιλοδοξία σας και η ανάγκη σας για κυριαρχία ή άνοδο. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσετε κλίμα ανταγωνισμού και αντιπαραθέσεων. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες οικονομικές προοπτικές, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά και μακροχρόνια γι αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπομονή. Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα καταφέρετε να τις βάλετε σε μια σχετική τάξη, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανανέωση, αισιοδοξία, και ενθουσιασμό θα σας φέρουν απρόσμενα ερωτικά συμβάντα. Η σημερινή μέρα θα ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε στις ερωτικές προκλήσεις με τρόπο αισθησιακό εκδηλωτικό ίσως και κάπως ρομαντικό. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, υποκύψτε στην έλξη που θα νιώσετε, εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδέχεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οργανωθείτε και ξεκινήστε τα εγχειρήματα σας, μην δημιουργήσετε επιπλέον καθυστερήσεις ή αναβολές. Θα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε πράξη σχέδια που από καιρό έχετε στο νου σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη δυναμική και δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργια ενδεχόμενα. Στις κοινωνικές σας επαφές, συναντήσεις και συνομιλίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να εκφραστείτε χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μιας ιδέας ή μιας επιχειρηματικής κίνησης δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προσόντα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ερωτική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός και επειδή θα το χειριστείτε με ρομαντική και απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα συμφιλίωσης ή επανένωσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε δωμάτιο για δύο.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσπαθήστε να βάλετε μπροστά τον ορθολογισμό μη παρασυρθείτε από την ορμή και την ένταση που θα έχουν τα συναισθήματα σας αρνητικά ή θετικά. Εσείς που έχετε προβλήματα και αναζητάτε λύσεις, οι συνθήκες θα γίνουν ευνοϊκές θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Σας παροτρύνω να κάνετε πράξη τη σκέψη σας θα υπάρξουν ανοιχτά ενδεχόμενα μεγάλης επιτυχίας, θα σημειωθεί άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη. Οι προτάσεις που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες, δώστε βάση, μη παραβλέψετε τις προοπτικές. Εσείς που θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία, νέες ιδέες και σωστή κρίση, μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος, κινηθείτε αποφασιστικά. Στον κοινωνικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φανείτε εκδηλωτικοί, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.
Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, προσοχή στον υπερβολικό συναισθηματισμό, θα έχετε την τάση να φιλτράρετε τα γεγονότα μέσα από τον ρομαντισμό και την φαντασία σας. Το νου σας να μην πιστέψετε πως οι ονειροπολήσεις σας είναι η απτή πραγματικότητα γιατί τότε θα πέσατε έξω στις προσωπικές σας εκτιμήσεις, η κρίση σας θα είναι τελείως λανθασμένη. Επειδή θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε, καλό θα είναι να γίνει μέσα σε πλαίσια σύνεσης και ρεαλισμού.