Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/03)

365

Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 11η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με το Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο φέρνει αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Τα νέα ξεκινήματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια ευνοούνται, μιας και φαίνεται πως θα υπάρξουν θετικές συγκυρίες για αυτά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώστε. Θετική θα είναι διάθεση σας και η σκέψη σας, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από παρελθοντικές απογοητεύσεις ή αποτυχίες. Θα έχετε τη δύναμη να εκτοπίσετε τις αρνητικές εικασίες, οι φιλικές προτάσεις θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν, εστιάστε στην ψυχαγωγία σας. Αν είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο θα μιλήσετε και θα συζητήσετε μέσα σε κλίμα συμφιλίωσης, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις που θα φέρουν κατανόηση. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που συχνά πυκνά οι απόψεις σας αντικρούονται, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν ομαλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αισιόδοξους θα σας κάνει η σημερινή μέρα, ανήσυχη και άστατη θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, στόχος σας θα είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός. Απρόσμενα γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις, τώρα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, και ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κουβεντούλα και ότι άλλο προκύψει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αισιοδοξία θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τις ενέργειες σας, σήμερα θα νιώσετε απελευθερωμένοι από συναισθηματικούς φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, θα φανερώσετε σκέψεις, θα προχωρήσετε σε προτάσεις. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δημιουργικές θα είναι κάποιες συγκεκριμένες ιδέες σας, η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα με τα όποια θα ανοίξετε συζητήσεις που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά. Σήμερα στις συνομιλίες σας δε θα υπάρξει αρνητική διάθεση, θα είναι καλή μέρα για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν, θα έχει κατάληξη για μια συνάντηση που πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτική έκταση. Το πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε, είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην ερωτική σας ζωή με την προοπτική να παραμείνει σταθερά για χρόνια. Έρχεται άνεμος, ερωτικός, θερμός, και με γρήγορη ταχύτητα, προμηνύεται καινούργια ερωτική γνωριμία, σας συμβουλεύω να μην κλείσετε την δίοδο επικοινωνίας που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αεράτος και άνετος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε δύσκολα θέματα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε την αρνητική κριτική ή επιρροή θα βάλουν στη σωστή τους θέση ανθρώπους που προσπαθούν να σας κατευθύνουν. Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της. Με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναπτερωθείτε και να αναζητήσετε νέες διεξόδους ψυχικής απόδρασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συνεννόηση θα υπάρξει στους διαλόγους σας σήμερα με το ταίρι σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε με την εμφάνιση και την έκφραση σας να προσελκύσετε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις, που η εξέλιξη τους θα στηριχτεί στις συζητήσεις που θα γίνουν δίνοντας ιδιαιτέρως θετική τροπή στις επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους κάπως περιέργους, το νου σας στις ερωτήσεις που θα κάνετε, θυμηθείτε πως πάνω απ όλα θα πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από προβληματισμούς και σκέψεις, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ψυχολογική ισορροπία. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις. Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Με αγάπη και ενδιαφέρον θα προσφέρετε την φροντίδα σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως την χρειάζονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε διαφόρων ειδών συζητήσεις, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία οικείοι και προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας και ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Απρόσμενες εξελίξεις θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, κατά πάσα πιθανότητα θα μείνετε έκπληκτοι από τις εξομολογήσεις που θα προκύψουν. Δείξτε άφοβα την έλξη και τα πραγματικά σας αισθήματα, οι εξελίξεις θα είναι απολύτως θετικές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τις υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα με πρόσωπο που θέλετε να αποκτήσετε στενές και συστηματικές επαφές. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας, προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας και η σκέψη σας ίσως να μην καταφέρετε να λύσετε δύσκολα θέματα που αφορούν εσάς και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα προχωρήστε άφοβα στα ερωτικά βήματα που έχετε σχεδιάσει, εκφράστε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας χωρίς ενδοιασμούς. Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, με ισορροπία θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, στις συζητήσεις σας θα αποφύγετε υποσχέσεις περί δεσμεύσεων, η στάση σας θα είναι διπλωματικά ευέλικτη. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα οι επαφές που θα έχετε θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας και τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με πρόσωπα που είχατε πολύ καιρό να δείτε, ανανεώνονται παλιές σχέσεις. Καταφθάνει θετική απάντηση σε μια πρόταση σας, θα πάρετε χαρά που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό σας. Εσείς που έχετε άμεση ανάγκη την ανανέωση μην κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στον εαυτό σας, κοινωνικοποιηθείτε, δραστηριοποιηθείτε και τολμήστε να προσεγγίσετε. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια από αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα έχετε ανοίγματα άμεσης εξέλιξης, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στην διάθεση σας, άμεσος, οικείος, και επιτυχημένος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα εμφανίσετε έντονη τη διάθεση για καινούργιες γνωριμίες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, σας συμβουλεύω να ανοίξετε δίοδο περεταίρω επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα δεδομένα της καθημερινότητας σας, θα διασκεδάσετε και θα ξεδώσετε. Στις επαφές σας και στις συναντήσεις σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης, έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε θα είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε και να τα κρίνετε με σωστή αντίληψη, δεν θα πέσει έξω η διαίσθηση σας. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, δε θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, σήμερα στις συζητήσεις σας θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεφύγετε από θέματα που σας στριμώχνουν συναισθηματικά, με έξυπνους ελιγμούς θα αποφύγετε πιέσεις και δεσμεύσεις. Έρχονται αλλαγές και ευχάριστα ερωτικά ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος. Η θερμή και απελευθερωμένη ερωτική σας στάση, θα αλλάξει τη συμπεριφορά ενός προσώπου, που θα τολμήσει τελικά να σας εκδηλώσει τις ερωτικές του διαθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η έντονη διαίσθηση σας θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά. Σήμερα οι θετικές σας διαθέσεις θα απελευθερώσουν την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει ο οραματισμός σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα απουσιάζουν τα σκαμπανεβάσματα, οι απόψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις σταθεροποιούνται και ισορροπούν, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Κοινωνική και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, οι προτάσεις σας θα βρουν θετικές απαντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας σήμερα, έντονες ερωτικές συζητήσεις ίσως να σας μπερδέψουν ή να σας προβληματίσουν. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να εξιτάρει για τα καλά τις αισθήσεις σας, ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανιστούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να υπάρξει αστάθεια στην ψυχολογία σας. Απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει ερωτικό άνοιγμα που το περιμένετε εδώ και πολύ καιρό, αν το αξιοποιήσετε καταλλήλως και δεν αδρανήσετε, τότε θα καταφέρετε να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας και περάστε σε άμεσες προτάσεις. Πλησιάστε, προσεγγίστε και προτείνετε, αποδοχή θα βρουν οι προτάσεις σας, θα είστε σε θέση να ασκήσετε θετική επιρροή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κάνετε μια εκδρομή ή να βγείτε από τα καθιερωμένα δρομολόγια σας. Εσείς οι πιεσμένοι κοινωνικοποιηθείτε, συναναστραφείτε με φίλους και πρόσωπα που ξέρετε πως μπορούν να σας υποστηρίξουν συναισθηματικά. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ευχάριστες και ανέμελες συζητήσεις. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα εριστικά σχόλια, δεν θα θελήσετε να δημιουργήσετε εκνευρισμούς, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η συναισθηματική αρμονία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ερωτικό κλίμα θα επικρατεί στην καρδιά σας, θερμές θα είναι ο διαθέσεις σας. Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ερωτική κατάληξη, θα προκύψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα φέρουν στις επαφές σας ένταση και έλξη. Απρόοπτη συνάντηση θα φέρει όμορφη ερωτική εξέλιξη που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Θα σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό και την ορμή των αισθημάτων σας, ανταποκριθείτε στα ερωτικά μηνύματα που θα λάβετε, το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με ήρεμη και χαλαρή διάθεση θα σκεφτείτε τα θέματα που σας προβληματίζουν, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αγχωμένες αποφάσεις και επιλογές. Διαφοροποιείτε τα πλάνα σας, θα δώσετε μια δημιουργική έκταση στις επιθυμίες σας, οι κινήσεις σας θα είναι συγκρατημένες. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, δεν πρόκειται να την πατήσετε λόγω εντόνου ενθουσιασμού. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αλλαγές στις βλέψεις σας, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν τη σκέψη σας προς άλλη κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει έντονη ανάγκη για επικοινωνία, με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις και εκτενείς ερωτικούς διαλόγους. Σήμερα θα έχετε την περιέργεια να μάθετε και την ανάγκη να εξηγήσετε, μια αποκάλυψη θα σας κάνει να αναθεωρήσετε απόψεις, τώρα θα πειστείτε πως τα αισθήματα που τρέφει για εσάς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι απολύτως αληθινά, δεν υπάρχει υποκρισία ή ψέμα. Θα φανερωθούν αισθήματα, θα ξεκλειδωθούν καταστάσεις, που τελικά θα βάλουν τάξη στο συναισθηματικό σας κόσμο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα συναναστραφείτε, θα συναντηθείτε και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες απ αυτές που τονώνουν τις διαθέσεις και τις σχέσεις. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα προσέγγισης αυτή τη φορά δε θα αναστείλουν τη δράση σας εσωτερικές φοβίες ή αναστολές. Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Εσείς που θέλετε να βγείτε από τα προκαθορισμένα, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει συμπάθεια και διάθεση για επικοινωνία, θα δοθεί έκταση στις προσωπικές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, ενέργεια, ζωτικότητα και ελευθερία θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, σήμερα δεν θα υπάρξουν ερωτικές αναστολές ούτε ενδοιασμοί. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τελικά τι ακριβώς νιώθει για εσάς, ίσως να εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πως το ενδιαφέρον του είναι ερωτικό και όχι φιλικό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δεν θα ξοδέψετε τον χρόνο σας κυνηγώντας το αβέβαιο ή το αόριστο, ανάγκη σας θα είναι να αποφορτιστείτε, να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και πίεσης. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δείξετε ενδιαφέρον σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με ανανεωτική κατάληξη, θα αναζητήσετε ανέμελες επαφές και στιγμές. Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει με τις γνωριμίες που θα έχει να εισχωρήσετε σε καινούργιο κοινωνικό κύκλο. Σε θέματα που ρίχνουν την ψυχολογία σας θα είστε σε θέση να βρειτε πρακτικές λύσεις, τακτοποιείτε ζητήματα και εκκρεμότητες στις προσωπικές σας σχέσεις. Συναισθηματικά σταθεροποιήστε και κατασταλάζετε, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπία, την ασφάλεια και το δημιουργικό αποτέλεσμα.
Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμό θα είναι το κλίμα στη καρδιά σας και οι τάσεις αισιοδοξίας που θα σας διακατέχουν, θα σας οδηγήσουν σε θερμές ερωτικές πράξεις. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο ερωτικό γεγονός φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα δώσει τέλος στις επιφυλάξεις, τώρα θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, παίρνετε απόφαση να σταματήσετε να καταπιέζετε τα ίδια σας τα αισθήματα. Ανοίγεται πορεία έντονης ερωτικής σχέσης με κατάληξη που δεν θα σας απογοητεύσει.