Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/03)

356

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ωθήσουν στο να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν, Ηγετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, προσοχή σε τάσεις κυριαρχίας, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Σε τόνωση θα βρίσκεται η δυναμικότητα σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους και νέες ιδέες ή επιθυμίες. Θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε καινούργιες αναζητήσεις και σε οικονομικές διεκδικήσεις. Εσείς που κοπιάσατε θα λάβετε την ανταμοιβή που αναμένετε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον οικονομικό, τα γεγονότα και τα αποτελέσματα θα σας φέρουν αισιοδοξία θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η διάθεση σας με έντονη την ανάγκη να απαλλαγείτε από καταπιεστικά δεσμά και από ασφυκτικές καταστάσεις. Στις προσωπικές σας συζητήσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, προσοχή στις νευρικές αντιδράσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι ντυμένος στα κόκκινα, στις σχέσεις σας θα αναζητήσετε βάθος και ένταση. Πάθος, ερωτισμός και κτητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν, σήμερα βασικός οδηγός των πράξεων σας θα είναι η κρυφές ενδόμυχες σας επιθυμίες. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας από το ταίρι σας και επειδή θα διακατέχεστε από τάσεις μυστικοπάθειας, οριοθετήστε την αινιγματική σας συμπεριφορά για να μην υπάρξουν περίεργες παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλωθείτε ψυχικά σε ανταγωνισμούς, κόντρες και προκλήσεις ισχύος. Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Εσείς που ψάχνετε νέα εργασία, δημιουργική θα είναι η πρόταση που θα σας γίνει, έρχεται ευνοϊκό άνοιγμα. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να συλλάβετε μια νέα επιχειρηματική ιδέα, αλλάζουν οι στόχοι σας ίσως και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι έντονος, θα καταφέρει να σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πιο αισιόδοξο και πιο απελευθερωμένο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν θα φανείτε συμπαθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι Ταύροι, η σημερινή όψη θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, ωστόσο από την άλλη πλευρά προσοχή σε συναισθήματα ζήλειας, σήμερα ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως καχύποπτοι. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει δίοδο για να μπορέσετε να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα σας βγουν σε καλό, μια περίεργη πληροφορία θα σας ανοίξει για τα καλά τα μάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δε θα σας αφήσουν αδιάφορους οι επαγγελματικές εξελίξεις, θα υπάρξει άνοιγμα για αλλαγές βελτίωσης. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, εσείς που θέλετε να προωθήσετε κάποιες νέες σας ιδέες θα ανοίξετε επικοινωνιακές επαφές με σκοπό να δικτυωθείτε και να δημιουργήσετε δίοδο νέων συνεργασιών με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η συμμέτοχη που θα λάβετε σε συλλογικές δραστηριότητες θα στρώσουν έδαφος για νέες γνωριμίες. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι δημιουργική και οικονομικά προσοδοφόρα, σας συμβουλεύω να τη μελετήσετε με ενδιαφέρον. Εσείς που δεν έχετε σταθερή επαγγελματική θέση ή εργασία προσπαθήστε να διευρύνετε τους ορίζοντας σας, μη διστάσετε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε διαφορετικό αντικείμενο ασχολίας από αυτό που είχατε στο παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανεβασμένος θα είναι ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας, στην προκείμενη φάση αυτό που θα αναζητήσετε στις επαφές σας θα είναι η απελευθερωμένη έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, θα είναι λάθος αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μάτι χαλαρό. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η προοπτική της σταθερής σχέσης, τότε φανείτε ξεκάθαροι, προσοχή στο τι θα αφήσετε να εννοηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Παίρνετε τα πάνω σας θα νιώσετε ενδυναμωμένοι, δε θα σας πτοήσουν οι μικρό δυσκολίες ούτε θα προσκολληθείτε στα αρνητικά. Ορθοποδείτε ψυχολογικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε απαισιόδοξες σκέψεις και εκδοχές, θα χειριστείτε τις καταστάσεις ανάλογα με την ροη εξέλιξης που θα έχουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι οι υποθετικές σας εικασίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποδείξει πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας, θα σας στηρίξει σε θέμα επαγγελματικό που τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί σε έντονο βαθμό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας συνεπάρει το συναίσθημα και θα υπάρξει η τάση να παρασυρθείτε από αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Η συνάντηση σας με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, ενδεχομένως η λογική και το συναίσθημα να βρεθούν ξαφνικά σε αντικρουόμενες πλευρές. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λείψουν τα διλλήματα, γι αυτό σας φανερώνω πως αν πράξετε με βάση το ένστικτο σας, τότε τίποτα δεν επρόκειτο να πάει στραβά. Κινηθείτε διαισθητικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κινηθείτε μεθοδικά και θα επιμείνετε, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις ή στις προσδοκίες που θα έχετε, ο πήχης δε θα πρέπει να ξεπερνά το εφικτό. Εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας κυνηγήστε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές, προχωρήστε σε καινούργιες συνεργασίες. Σε οικονομικά θέματα σας συμβουλεύω να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οφειλές, βάλτε σε τάξη και πρόγραμμα διεκπεραίωσης τις υποχρεώσεις σας. Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε προσιτοί και συζητήσιμοι ωστόσο κάποια πλευρά σας θα την κρατήσετε κλειστή. Σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα αποφύγετε τις εντάσεις και τις σκηνές κυριαρχίας θα δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Στρατηγική θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα, γι αυτό επιλέξτε να χειριστείτε την κατάσταση με οργανωμένες κινήσεις και όχι με αυθόρμητες πράξεις. Εκδηλωτικοί και πολύ συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα ενθαρρυντικά λόγια που θα ακούσετε θα δώσουν νέα ώθηση στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας . Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί, φιλικές παρέες και ανέμελες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ξενοιάσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματική και αρκετά παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα αναζητήσετε διαφόρων ειδών περιπέτειες, θετικοί θα είστε στα καινούργια ενδεχόμενα σοβαρά ή περιστασιακά. Επαφές στενού τύπου θα ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η καρδιά σας, τώρα θα αποδειχτεί κατά πόσο τολμηροί μπορείτε να γίνετε. Πρόσωπο που έχετε καιρό κρυφά στο στόχαστρο σας, θα σας πλησιάσει με στάση ιδιαιτέρως εκδηλωτική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες καλό θα είναι να βγείτε από την αδράνεια και να ανασυγκροτήστε τη δράση σας. Βάλετε στην άκρη ηττοπάθειες και πεσιμιστικές σκέψεις, για να υπάρξουν αλλαγές θα πρέπει να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αποκαρδιωτικό. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για ξεκαθαρίσματα σχετικά με ζητήματα που δυσκολεύουν τις επικοινωνιακές σας συνθήκες.  Αν κινηθείτε άμεσα και δραστικά θα καταφέρετε να διορθώσετε ή να διαφοροποιήσετε κάποια συγκεκριμένα θέματα εργασιακά ή προσωπικά. Σε κοινωνικό επίπεδο δεκτική θα είναι η στάση σας, συναντήσεις θα υπάρξουν με φίλους. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν προτάσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δώστε βάση στην διαίσθηση σας, το όμορφο προαίσθημα που θα νιώσετε για συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα, να είστε σίγουροι πως θα  βγει αληθινό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και δεν θα χάσετε. Ξαφνική ερωτική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που ως κατάληξη θα έχει ένα  αποκαλυπτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική και ιδιαιτέρως ερωτική, χαρείτε τις θερμές στιγμές που θα υποκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε επαγγελματικά θέματα μεθοδική θα είναι η σκέψη σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική βήματα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις μικρό δυσκολίες που ενδεχομένως να εμφανιστούν. Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, οι αντιδράσεις σας θα είναι ψύχραιμες και όχι παρορμητικές. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά. Σχετικά με την μελλοντική σας πορεία αφήνετε στην άκρη τις ανυπόστατες φοβίες, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας αποτρέψει από ηττοπαθείς σκέψεις. Σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες η ταχύτητα των γεγονότων σας δημιούργησε άγχος τώρα θα καταφέρετε να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι αφήστε το προαίσθημα σας να σας καθοδηγήσει. Η ερωτική, θερμή και οικεία σας στάση θα σας βοηθήσει να τραβήξετε κοντά σας πρόσωπα, που θα βρουν το παρουσιαστικό σας ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αναστάτωση θα προκαλέσει στην καρδιά σας ένα συγκεκριμένο άτομο, οι μεταξύ σας επαφές θα δώσουν άνοιγμα για καινούργια ερωτική πορεία που πολύ γρήγορα θα πάρει ευχάριστες διαστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις, κάποια άτομα ίσως να σας προκαλέσουν με τις εξουσιαστικές τους διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στοχεύστε στις εποικοδομητικές συμφωνίες, στη συνεννόηση και στην ομαλή συνεργασία. Μια δημιουργική πρόταση που θα σας γίνει θα σας δημιουργήσει άνοιγμα επαγγελματικής βελτίωσης ταυτοχρόνως θα τονωθεί η εμπιστοσύνη προς τις ικανότητες σας. Το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης σας επιλογής θα είναι θετικό, θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας προσδοκίες. Σε οικογενειακά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε, και να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Θα γίνουν συζητήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις διαφωνίες σας ή να τερματίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίσετε ή να οριοθετήσετε την σεξουαλικότητα σας, εκφραστείτε ελεύθερα, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η μέρα σας θα κλείσει με μια ιδιαιτέρως ερωτική νύχτα. Για σας που δεν μπορείτε να βγάλετε από την σκέψη σας πρώην ερωτικό σας ταίρι και η συναισθηματική σας φόρτιση σας καταβάλει, σας φανερώνω πως θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε τέλος σε συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εσείς οι φιλόδοξοι και αφιερωμένοι στην καριέρα σας διάσταση θα δώσετε στις βλέψεις σας, θα προβείτε σε ενέργειες επέκτασης και κατοχύρωσης, προσοχή στις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων σας. Επιθυμία σας θα είναι να αποδείξετε την αξία σας, κάποιες ενέργειες σας στόχο θα έχουν να ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Σε τυχόν δυσκολίες ή μπερδεμένες καταστάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, οι εικασίες σας δε θα πρέπει να βασιστούν σε παλιές αποτυχίες. Όπου χρειάζεται διαλεύκανση δώστε χρόνο στα γεγονότα, φανείτε παρατηρητικοί, οργανώστε τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα έχει ιδιαιτέρως ευνοϊκή εξέλιξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, σας δίνω τη συμβουλή να χειριστείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και οργανωμένη σκέψη. Η μέρα σας θα έχει επαφές και εξελίξεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, σήμερα θα παρθούν αποφάσεις. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να συγχυστείτε, προσπαθήστε να ελέγξετε τις απότομες ή νευρικές αντιδράσεις , σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες. Σε θέματα οικογενειών υποθέσεων καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, πράξτε με εγκράτεια και συγκατάβαση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι διαισθητικές σας ικανότητες θα βρίσκονται στα ύψη σήμερα. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Μέσα στην σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις, που θα δημιουργήσουν νέες και ευχάριστες καταστάσεις. Η ερωτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδέχεται να αναζητήσετε περιστασιακές σεξουαλικές επαφές άνευ δεσμεύσεων και υποσχέσεων.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσοχή σε αντιδραστικές ενέργειες που θα απορρέουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή απωθημένα. Αν υπάρχουν υποθέσεις και όνειρα που για κάποιον λόγο έμειναν στη μέση προσπαθήστε να περάσετε στην υλοποίηση τους, μη χάσετε επιπλέον χρόνο επιρρίπτοντας ευθύνες στους τρίτους. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθηση σας, τίποτα δεν έχει χαθεί, περάσετε σε διεκδικήσεις. Αν έχετε θέληση να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να διαφοροποιήστε τα επαγγελματικά σας δεδομένα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα της αλλαγής. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις σας φιλικές ή οικογενειακές, λύνετε ζητήματα που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση.
Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ενδέχεται να ‘ρθουν στην μνήμη σας παρελθοντικές σχέσεις και σε περίπτωση που παγιδευτείτε σε κακές αναμνήσεις, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας πλήγωσε. Σήμερα θα έχετε την δύναμη να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους που σας πνιγούν ψυχολογικά, θα δώσετε τέλος σε καταστάσεις που φράζουν την ερωτική σας εξέλιξη.  Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας, στοιχεία που καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε καταλλήλως.