Συντετριμμένος ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα: «Θα τα κυνηγήσω όλα, θα διαλύσω τον κόσμο όλο»

433

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και την οδύνη που ζει η οικογένεια του 22χρονου φοιτητή που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα τόσο άδικα από την πτώση τοιχίου παλαιάς κατοικίας.

Ο νεαρός σπούδαζε τα τρία τελευταία χρόνια στη Λάρισα και σε ένα χρόνο θα επέστρεφε στην Κρήτη αφού θα ολοκλήρωνε τις σπουδές του.

Ο πατέρας του 22χρονου πραγματικά συντετριμμένος μιλώντας στην εκπομπή tlife, συγκλονίζει με τα λόγια του, καθώς μόλις που μπορεί να αρθρώσει τις λέξεις από την τραγωδία που βρήκε εκείνον και την οικογένειά του:

«Ήταν ένας ετοιμόρροπος τοίχος και καταπλάκωσε το παιδί. Αυτή την ενημέρωση έχω από τους φίλους του που ήταν μαζί του. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Με πήρε η αστυνομία ότι κάτι συνέβη αλλά δεν μου λέγανε. Εγώ είμαι στην Κρήτη και το παιδί μου στη Λάρισα.

Πήρα τηλέφωνο ένα φίλο του και μου είπε ότι το παιδί είχε φύγει. Όταν ηρεμήσω θα τα κυνηγήσω όλα. Θα διαλύσω τον κόσμο όλο. Δεν θα μείνει έτσι, το παιδί δεν θα φύγει άδικα. Θα ζω μόνο για αυτό», κατέληξε ο χαροκαμένος πατέρας.