Κατερίνη: Αυτοκίνητο εισέβαλε στην αυλή σπιτιού στον Αρωνά (φωτο, videos)

1267

Περίπου στις 4 μεσημέρι της Δευτέρας 21/02 αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο νεαροί παρεκτράπη της πορείας του και εισέβαλε στην αυλή σπιτιού στον Αρωνά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που νόμισαν ότι το αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο σπίτι.

Στη θέα των καπνών που έβγαιναν από το αυτοκίνητο, οι δύο νεαροί άρχισαν να φωνάζουν “βγάλτε μας έξω”. Έσπευσε σε βοήθεια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου κατάφερε να τους απεγκλωβίσει από την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου.

Ευτυχώς οι νεαροί είναι καλά στην υγεία τους, μένει να διερευνηθεί πως έγινε το ατύχημα.

Στο σημείο το ατυχήματος έσπευσε η αστυνομία, ωστόσο λόγω του πολύ μικρού αριθμού ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ – τα δύο της Κατερίνης βρίσκονταν σε άλλα συμβάντα – οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από περαστικούς.

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Βούλγαρη που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος.

Στο σημείο αυτό παραθέτουμε την διευκρίνηση που λάβαμε από το ΕΚΑΒ Κατερίνης όπου ξεκαθαρίζει ότι “λόγω φόρτου εργασίας δεν ήταν δυνατόν να επιχειρήσει κάποιο από τα ασθενοφόρα της Κατερίνης και για το λόγο αυτό κλήθηκε ασθενοφόρο του Λιτοχώρου. Ωστόσο, πριν την άφιξη του ασθενοφόρου του Λιτοχώρου στο σημείο του ατυχήματος τηλεφώνημα από την Αστυνομία ακύρωσε την κλήση του ασθενοφόρου με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν τραυματίες¨.