Εθιμοτυπική επίσκεψη της  Υφυπουργού Υγείας  και αρμόδιας σε θέματα ψυχικής υγείας, κας Ζωής Ράπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

349

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου. υποδέχτηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας την Υφυπουργό Υγείας και αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, κα Ζωή Ράπτη, στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής της επίσκεψης. Η Υφυπουργός συνοδευόταν από τον Δρ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, τον Δρ. Κωνσταντίνο Χρίστογλου, Υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, τους βουλευτές Πιερίας, κο Φώντα Μπαραλιάκο και κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, την εκπρόσωπο του βουλευτή, Σάββα Χιονίδη, κα Ευδοκία Κίτσιου και λοιπούς συνεργάτες.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα θέματα ψυχικής υγείας που απασχολούν τους πολίτες ιδιαιτέρως κατά την περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας Covid – 19. Η κα Μαυρίδου τόνισε την ανάγκη στήριξης των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν τέτοιους είδους προκλήσεις, ενώ επεσήμανε την πρόθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά, του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κου Απόστολου Τζιτζικώστα, να υποστηρίξει πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώσουν την ψυχική υγεία των πολιτών.