Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο

338

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: “Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και διεκδικούμε για τους αγρότες μας”.

 

Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο συναντήθηκε στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  κα Σοφία Μαυρίδου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και εν γένει ο πρωτογενής τομέας της Πιερίας, με τη συζήτηση να διεξάγεται σε κλίμα ουσιαστικού διαλόγου και με πρόθεση γόνιμης συνεργασίας.

Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, με τον κ. Λυκουρέντζο να εκφράζει τη στήριξη του ΕΛΓΑ στον αγρότη και στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, εστιάζοντας στην αποδοτικότερη δυνατή λειτουργία του Οργανισμού, μέσα από την αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Από την Πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κο Λυκουρέντζο για την εγκάρδια συζήτηση που είχαν δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Η συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα αποτελεί προτεραιότητα για εμάς ως περιφερειακή αρχή. Έχουμε το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στις ανάγκες των παραγωγών, με στόχο την άμεση επίλυση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα άμα τη εμφανίσει τους. Η παρουσία του ΕΛΓΑ ως αρωγού στην προσπάθειά μας είναι για εμάς πολύ σημαντική».