Στην κοπή της Βασιλόπιτας του Εμβολιαστικού Κέντρου της ΔΕΘ Α.Ε. ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης

298

Καλαφάτης: “Οι Έλληνες, όταν είμαστε ενωμένοι, κάνουμε το αδύνατο, δυνατό”

 Στην κοπή της Βασιλόπιτας του Εμβολιαστικού Κέντρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης -όπου τον υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Κέντρου, Αντισυνταγματάρχης Κωνσταντινιά Καραθανάση- παρέστη, σήμερα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης. Σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε:

“Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι με ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με απόλυτα θετικά δείγματα γραφής, σε μία δύσκολη προσπάθεια που μας έκανε όλους περήφανους. Έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι, αυτά τα χρόνια, ωστόσο δοκιμάστηκαν τα συναισθήματά μας, η αίσθηση αλληλεγγύης, η φιλοτιμία μας, χαρακτηριστικά της Ελληνίδας και του Έλληνα. Το ΕΣΥ πέρασε τις εξετάσεις του, για ακόμη μία φορά, με άριστα. Αποδείχτηκαν οι δυνατότητες ενός μοναδικού έμψυχου δυναμικού. Από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους νοσηλευτές, τους γιατρούς, το διοικητικό προσωπικό, τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με αυταπάρνηση χωρίς να σκεφτούν τις ώρες που αφιέρωσαν για τον συνάνθρωπό τους, μακριά από τις οικογένειες τους. Αποδείχτηκε, για άλλη μία φορά, ότι οι Έλληνες, όταν είμαστε ενωμένοι, κάνουμε το αδύνατο, δυνατό”!

Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι της Ανθυποσμηναγού Ειρήνης Μπαρμπαρέση.