Μελίνα Νικολαΐδη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

355

Η Μελίνα Νικολαΐδη  έγινε 18 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στην μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς!
Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο instagram, κάτω από τη νέα της ανάρτηση αγκαλιά με την Μελίνα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πλέον ζουν ανοιχτά τον ερώτα τους. Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της, αφού ο χωρισμός με τον Ντέμη Νικολαΐδη σηματοδότησε μια νέα περίοδο για την καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε το 2022 στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου, Βασίλη Μπισμπίκη. Λαμπερή και ερωτευμένη, η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον αγαπημένο της στην κόρη της, Μελίνα, κάτι το οποίο φάνηκε και από την παρουσία του ηθοποιού στο πάρτι των γενεθλίων της.

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4.