Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών στον 23χρονο – Απολογείται τη Δευτέρα για τη δολοφονία

510

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης στον 23χρονο φερόμενο ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ο φερόμενος ως δράστης κάθισε στο εδώλιο για πέντε αδικήματα για την υπόθεση που σχετίζεται με τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη χθεσινή τους έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα το δικαστήριο του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, καθώς και απαγόρευση παρακολούθησης και παρουσίας όλων των αθλητικών εκδηλώσεων για χρονικό διάστημα πέντε ετών. Επίσης, ορίστηκε υποχρεωτική η παρουσία του δύο ώρες πριν και μετά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με αγώνες του ΠΑΟΚ στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται κοντά στον τόπο κατοικίας του.

«Δεν έχω καμία σχέση με τα αντικείμενα, δεν είμαι μέλος του συνδέσμου»

«Έτυχε να έχω στην κατοχή μου τα κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες του συνδέσμου. Δεν έχω καμία σχέση με τα αντικείμενα που βρέθηκαν». Αυτά ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο 23χρονος σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν σε βαθμό πλημμελήματος, που σχετίζονται με τα αντικείμενα που εντόπισαν αστυνομικοί κατά την χθεσινή έφοδό τους στον σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ.

Έπειτα πρόσθεσε πως ο ίδιος είχε πρόσβαση στον χώρο και τυχαία βρήκε εκεί τα κλειδιά και τα πήρε. «Δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι πηγαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο. Εγώ πήγα με τους φίλους μου, δεν γνωρίζω επίσης ποιοι άλλοι έχουν κλειδιά, όπως δεν γνωρίζω ποιος μάζεψε όλα αυτά τα αντικείμενα που βρέθηκαν».

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η εκτέλεση της ποινής του.

Απολογείται τη Δευτέρα για τη δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Σε βάρος του για αυτήν την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.