Κοπή πίτας ΔΗΠΑΚ : Παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας

298

Παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας, προς όφελος του δημότη, χαρακτήρισε τη ΔΗΠΑΚ ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κατά την κοπή πίτας του ΔΣ και των εργαζομένων της Επιχείρησης, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Ο κ. Κουκοδήμος, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΠΑΚ για το σημαντικό έργο που παρουσιάζει η Επιχείρηση, σημειώνοντας ότι πετυχαίνει τους στόχους της και θέτει νέους, έχοντας στην πρώτη γραμμή τους εργαζομένους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνω από τα μέλη της διοίκησης και από τον δήμαρχο, είναι η κινητήριος δύναμη για τη ΔΗΠΑΚ είπε από την πλευρά της η πρόεδρος Ασημίνα Πούλιου. Η κ. Πούλιου, έκανε λόγο για ουσιαστικό έργο που επιτελεί η ΔΗΠΑΚ, το οποίο διαχέεται στην κοινωνία, στηρίζοντας κάθε αξιόλογη κοινωνική και πολιτιστική δράση. Η πρόεδρος των Δημοτικών Πάρκινγκ, ευχήθηκε στους εργαζομένους καλή και αποδοτική χρονιά, τονίζοντας πως η ίδια θα συνεχίσει να τους αντιμετωπίζει ως βασικούς συνεργάτες στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους δημότες.

Στην επικοδομητική συνεργασία η οποία αποτυπώνεται με έργα και δράσεις, στάθηκαν στις σύντομες τοποθετήσεις τους, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Κώστας Ρέχας, το μέλος του ΔΣ και πρ. Πρόεδρος Νίκος Κατανάς, καθώς και το μέλος του ΔΣ Θεοφάνης Τερζόπουλος.