Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος υποδέχτηκε την κυπελλούχο ομάδα βόλεϊ Κορασίδων (Κ18) του Πιερικού

428

 Την ομάδα κορασίδων (Κ18) του Πιερικού,  που, για 3η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το κύπελλο κορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας και θα αγωνιστεί στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης:  ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σαρρής, ο team manager των ομάδων Πιερικού, Αρχελάου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Χρήστος Τασχουνίδης, καθώς και γονείς των αθλητριών.

«Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας κάνοντας με την κατάκτηση του κυπέλλου υπερήφανη την Κατερίνη και τους φιλάθλους της. Τιμούμε τον σύλλογο της πόλης μας, με τη μεγάλη παράδοση στο χώρο του αθλητισμού και όλους τους συντελεστές για τη σημαντική αυτή διάκριση. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό πιστεύω, ότι, θα συνεχίσετε εξίσου καλά και στο πρωτάθλημα. Χαίρομαι ιδιαίτερα και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει ανάμεσα σε διοίκηση, παίκτες, προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας» σημείωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο, ο κος Τασχουνίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε για τη διαχρονική στήριξη. Επιδίωξή μας είναι να φέρουμε τους νέους και τις νέες στο βόλεϊ, ένα άθλημα στο οποίο τείνει να έχει παράδοση η Κατερίνη».