Δεν έχουν καμία σχέση: Ο Νίκος Μουτσινάς με τον πατέρα του είναι σαν “δύο ξένοι”

560

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως το « Σεσουάρ για δολοφόνους», «Οι απελπισμένοι», «Ψέκασα την Ελίζα», «Τα Βαφτίσια», «Βερβερίτσα», «Οι από πάνω», κ.ά.

Τέλος έχει κάνει και guest συμμετοχές στις σειρές του Mega «Μαρία η άσχημη», «Το Κόκκινο Δωμάτιο», «Singles 3» και «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Μουτσινάς: Η αδυναμία στη μητέρα του και οι σχέσεις με τον πατέρα του

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που έχει μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά του.

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, οι γονείς του είχαν χωρίσει πριν ακόμη γεννηθεί εκείνος.

Αν και ο Νίκος Μουτσινάς είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του Φρόσω, καθώς μεγάλωσε μαζί της, έχει κάνει κάποιες σπάνιες αναφορές στον πατέρα του, Θανάση.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δηλώσει πως με τον πατέρα του δεν ήταν πολύ κοντά, ωστόσο τον έχει συγχωρέσει και πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Πάντα υπήρχε η διάθεση να έχουμε σχέση με τον πατέρα μου, απλώς υπήρχε ένα βουνό – η Φρόσω – που μπορούσε να τρελαθεί στην ιδέα ότι θα αγαπήσω και άλλον άνθρωπο. Τώρα το βουνό δεν υπάρχει. Ο δρόμος άνοιξε. Δεν είναι εύκολο όμως. Εγώ είμαι 40, τα αδέρφια μου 30 και ο πατέρας μου, 60, δεν είμαστε σε ηλικία που καταπίνουμε τον συγγενή. Θέλω χρόνο», είχε δηλώσει σχετικά με τον πατέρα του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς έχει δηλώσει πως το κοινό στοιχείο που έχει με τον πατέρα του είναι η σιωπή, ενώ από την μητέρα του κληρονόμησε την γκρίνια.

«Έχω σχέση με τον μπαμπά μου, μπορεί να μην είναι όπως ήταν η σχέση με τη μαμά μου. Άλλωστε, οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Η μαμά ήταν πιο show-woman, ο μπαμπάς μου είναι πιο σοβαρός, πιο μετρημένος, αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου.

Δεν ήμουν μαμάκιας. Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου.

Ο πατέρας μου ζει. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είχε χωρίσει με τη μητέρα μου πριν πολλά χρόνια. Είναι μια ωραία σχέση όσο μπορώ εγώ και τη συντηρώ. Μιλάμε, βρισκόμαστε. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου είναι πιο έντονη η παρουσία του. Χωρίσανε πριν γεννηθώ. Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος. Η μητέρα μου δεν άφηνε πολύ χώρο στον πατέρα μου. Τον έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.