Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/01)

268

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη.

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη και από τη νέα της θέση θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάς. Αυτή η Σελήνη θα σου υπενθυμίσει πως κάποιες στιγμές χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητα και να «το ρίξεις λίγο έξω». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινήστε την ημέρα σας φίλοι Κριοί έχοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις δυνάμεις και τις αντοχές σας για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το επαγγελματικό και προσωπικό σας μέλλον, τέτοια ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αναταραχές με τους οικείους σας, πολύ δε περισσότερο με το ταίρι σας, ούτε να υπάρχει περιθώριο για καβγάδες και εντάσεις στον δεσμό σας. Επενδύστε στην εξυπνάδα και την ευστροφία σας, μην σας δελεάζουν οι εύκολες λύσεις και τα μεγάλα λόγια που δεν γίνονται πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ερωτικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι ιδιαιτέρως θερμό, θα ακουστούν προσωπικές και εξομολογητικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές, τώρα ξεκλειδώνονται τα αισθήματα. Αυτή τη φορά δεν θα βάλετε φρένο στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο που κινείστε αγαπητοί Ταύροι, ούτε να επιμένετε να παρθεί σήμερα μια σοβαρή απόφαση που αφορά στο μέλλον της σχέσης σας, είναι προτιμότερο να αφουγκραστείτε τα χτυποκάρδια του συντρόφου σας, συμφιλιώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις με το ταίρι σας, ακολουθώντας πάντα το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας, γιατί είναι ίσως ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να σας οδηγήσει στην ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αυθορμητισμός και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τη στάση σας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που από την αρχή της συνομιλίας σας θα νιώσετε αμοιβαία οικειότητα. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, παίρνετε την απόφαση να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, στροφή θα κάνει η καρδιά σας. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, με το ταίρι σας θα μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η μέρα φίλοι Δίδυμοι, ενθαρρύνει όλες τις επαγγελματικές προσδοκίες, τα κοινωνικά σας πιστεύω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους, τα σχέδια και τα όνειρα που κάνετε σε προσωπικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας, έχοντας ένα πλατύ, αληθινό χαμόγελο, προωθώντας την εσωτερική ανωτερότητα και την ευφράδεια του λόγου σας και ταυτόχρονα απομακρυνθείτε από τυχόν παγίδες και παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια εντελώς τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αν τολμήσετε να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε θα δημιουργηθεί άνοιγμα για έναρξη σχέσης. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει το κλίμα στην καρδιά σας. Θα διαθέτει ελκυστική προσωπικότητα και έντονη ερωτική γοητεία, σας συμβουλεύω να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι καλότυχες, σημερινές αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν χαρούμενα γεγονότα αγαπητοί Καρκίνοι, αλλά και σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές και συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σας, καθώς και έναν σαρωτικό ερωτισμό που παρασύρει μοναδικά και ευχάριστα την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, με τρόπο παιχνιδιάρικο και αισθησιακό, δίχως να χρειαστεί να επιστρατεύσετε γκρίνια, πείσμα και εγωισμό, έχοντας σαν οδηγό στα επόμενα βήματά σας, το ένστικτο και την διαίσθησή σας για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε και να εξωτερικεύσετε, έρχονται όμορφες συναντήσεις και θερμές συζητήσεις που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, τα αποκαλυπτικά σας λόγια ανοίγουν δίοδο επανασύνδεσης. Τώρα θα καταφέρετε να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάντε επαγγελματικά και προσωπικά όνειρα φίλοι Λέοντες σήμερα, βάζοντας σε κάθε φιλοδοξία σας ένα ατσάλινο λιθαράκι σοβαρότητας και σταθερότητας, που θα βοηθήσει να στηθούν με ειλικρίνεια και αισιοδοξία οι πάσης φύσεως σχέσεις σας. Απαγκιστρώστε την ερωτική σας ζωή από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που ίσως στερούν την ευχαρίστηση και την ευτυχία με το ταίρι σας, ασχοληθείτε πειθαρχημένα αλλά και με δυναμισμό με τις λεπτές ισορροπίες του δεσμού σας, έχοντας καλοπροαίρετη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί και δεχτικοί, δε θα λείψουν οι ονειροπολήσεις. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται τυχερό γεγονός που θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστη εξέλιξη, αυθόρμητες θα είναι οι μεταξύ σας εκδηλώσεις. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, ραντεβού που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας θα κλείσει με συμφιλίωση, τώρα θα βρείτε τρόπο να λύσετε τις διαφορές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ισορροπήστε τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τις παγίδες που αφορούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Παρθένοι, μετριάστε τους υψηλούς τόνους και την έκρυθμη συμπεριφορά στα προσφιλή σας άτομα, στους συναδέλφους και στο ταίρι που αγαπάτε, βγάλτε τον δεσμό σας από την μουντάδα και την στασιμότητα, κάνοντας πρωτότυπες, συναισθηματικές επιλογές με το άλλο σας μισό. Ίσως να περάσετε σκληρές και κοπιαστικές στιγμές, ωστόσο ανταμείβεστε από την τρυφερότητα της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, τερματίζουν τάσεις κυκλοθυμίας. Ευχάριστα γεγονότα θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ερωτικές αναστατώσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Θα υπάρξουν εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα, ίσως αποτελεί σημείο αναφοράς φίλοι Ζυγοί για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις, για αυτό το λόγο μην αφήνετε να πηγαίνουν χαμένες οι ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στην δουλειά σας, πολύ δε περισσότερο στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, γιατί είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε με ευχαρίστηση και τρυφερότητα τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ρίσκο για να πετύχετε τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και φλογερή διάθεση στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται να επιστρατέψετε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, για να ξεφύγετε από το γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας την ζεστασιά και την ζωντάνια του συντρόφου σας, ελευθερώνοντας τα θέλω της καρδιάς σας και τις εσωτερικές ανάγκες στο ταίρι σας, με τρόπο που μαρτυράει πως οι ανατρεπτικές, αισθησιακές αλλαγές μπορούν να στεριώσουν τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, εκδηλωτική η στάση σας, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θελκτικοί θα φανείτε στα άγνωστα άτομα. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σας δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Πίσω από μια τυπική συνομιλία, θα κρύβετε γνωριμία με καινούργιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και οργανωτικότητα φίλοι Τοξότες, οι γρήγοροι επαγγελματικοί και προσωπικοί σας σφυγμοί, καθώς και τα άμεσα σχέδια που κάνετε στην συναισθηματική σας ζωή, επηρεάζουν μοναδικά τους παλμούς της καρδιάς σας, έτσι ώστε να μην περάσει απαρατήρητο για τους αδέσμευτους ένα φλερτ που είναι ήδη στα σκαριά. Οι ζευγαρωμένοι ζήστε ευχάριστες, ζεστές εξελίξεις στον δεσμό σας, γιατί το ταίρι σας εφευρίσκει τρόπους να σας γοητέψει, γιατί η ευτυχία απαιτεί συνεχή αγώνα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης σας και η εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξουν τα τυχόν αρνητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα έχει την προοπτική σταθερής σχέσης. Σήμερα το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας μιλήσει απελευθερωμένα χωρίς φραγμούς ή υπεκφυγές θα καταλάβετε τι είδους βλέψεις έχει για εσάς. Έρχονται απρόσμενες αναστατώσεις που θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάντε αγαπητοί Αιγόκεροι την εσωτερική σας ενδοσκόπηση, κρίνετε αν χρειάζεται να συλλογιστείτε περισσότερο τα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας ή αν πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αναθεωρήστε την στάση και την συμπεριφορά σας απέναντι στα προβλήματα και τις δυσκολίες του δεσμού σας, πραγματοποιήστε μια ριζική ανανέωση στην εμφάνισή σας, βρείτε χρόνο και χώρο για τις δικές σας ανάγκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα αφήνετε στην άκρη τις έγνοιες, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, θα περάσετε ανέμελες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα έχετε προσωπικό ραντεβού, με δική σας πρωτοβουλία ανοίγετε συζήτηση συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Προμηνύεται έναρξη δεσμού, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δρέψτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Υδροχόοι, δείξτε σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα και τις δυσκολίες των συναδέλφων και των φίλων σας, δοκιμάζοντας τον δρόμο της ηρεμίας και της συναινετικής συμπεριφοράς. Αγκαλιάστε σήμερα το ταίρι σας με περίσσια δοτικότητα και αφοσίωση, διώξτε από τον δεσμό σας τα σχόλια και τις κακόβουλες συζητήσεις, διαχειριστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια τις στιγμές με το σύντροφό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμο, φεύγουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, ανάγκη σας θα είναι να απελευθερωθείτε και να ανανεωθείτε. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, εσείς που είστε χωρίς σχέση καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα κάνει την εμφάνιση του.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μια ήρεμη, χαλαρή και σχετικά άνετη και ισορροπημένη ημέρα ανατέλλει αγαπητοί Ιχθύες, όπου οι επαγγελματικές σας επιλογές και οι προσωπικές σας αποφάσεις απαγκιστρώνονται από στάσεις και συμπεριφορές που εκνευρίζουν την εσωτερική σας γαλήνη και τα θέλω της καρδιάς σας, αφού συγχωρείτε τα λάθη και τις προκλήσεις που προέρχονται από το άλλο σας μισό, σα να είναι απαραίτητο να ξεδιαλύνετε μέσα σας τι ακριβώς ζητάτε από την αγάπη και σας δυσκολεύει να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, αφήνετε στην άκρη την ψυχρή πραγματικότητα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες ερωτικές αλλαγές. Προχωρήστε χωρίς επιφυλάξεις, φανερώστε τα αισθήματα σας, θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά και το ενδιαφέρον πρόσωπου που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό.