Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/01)

379

Σήμερα το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Ο Ερμής μόλις «πάτησε» την τελευταία μοίρα του Αιγόκερου συνεχίζοντας την αναδρομή πορεία του, όμως από σήμερα  μιας και άλλαξε ζώδιο φαίνεται πως θα αλλάξει και τις προτεραιότητές σου.  Δώσε προσοχή σε επαγγελματικές  και οικογενειακές υποθέσεις καθώς μπορεί να φανούν αρκετά απαιτητικές από εδώ και πέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας φίλοι Κριοί αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο γρήγοροι, περισσότερο απαιτητικοί για τις προσωπικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, λόγω της  ημέρας που τονίζει τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό σας, αρκεί βέβαια να μην χρησιμοποιήσετε αυτές τις αρετές σας για να εξουσιάσετε τις απόψεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων, γιατί σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και άσκοπες εκρήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος έρωτας την καρδιά σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με ένστικτο, αυτοπεποίθηση και ελκυστική γοητεία. Πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε την ερωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι από εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη ερωτική σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μερα αγαπητοί Ταύροι, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση σε σημείο να μην έχετε διάθεση ούτε καν να μιλήσετε με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μην σιωπάτε μπροστά στις προκλήσεις και την ανταγωνιστική ατμόσφαιρα που προκύπτει στον δεσμό σας, βάλτε τα πράγματα στην θέση τους ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ερωτικό σας ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα μείνετε πεισματικά προσηλωμένοι μόνο στο δικό σας τρόπο αντίληψης. Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις που θα έχει το ταίρι σας, η στάση που θα βγάλετε ενδεχομένως να είναι κάπως αυταρχική ή απαιτητική. Αν εστιάσετε στην ερωτική πλευρά των καταστάσεων, τότε θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Για τους ερωτικά μόνους θα προκύψει καινούργια γνωριμία!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Υπάρχουν δυνατότητες για θετικές αλλαγές και ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας φίλοι Δίδυμοι που ξεπροβάλλουν σήμερα, ύστερα από κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στις επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Κάντε κοινά σχέδια με τους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις μικρολεπτομέρειες που σας αγχώνουν και φορτίζουν την ψυχική σας ηρεμία, μην προκαλείται με τον τρόπο σας αποστάσεις με το ταίρι σας αλλά σύσφιξη της σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, έντονο ερωτισμό θα έχουν οι ενέργειες σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους  έρχονται ευχάριστες εξελίξεις και συναντήσεις, η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τους λογούς που σας είχαν χωρίσει, ξεκινάτε νέα ερωτική αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Καρκίνοι να προκαλέσει εκνευρισμό και άγχος στις σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμα και για τα μικρά και τα ασήμαντα, να προσπαθείτε να ισορροπήσετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα, ενώ παράλληλα αναδύεται η επιθυμία σας να συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας, αλλά και να αναστατωθείτε από κάποιες ειδήσεις που επηρεάζουν την ενότητα της σχέσης σας που ίσως κινδυνέψει από τρίτους, αστάθμητους παράγοντες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, προσοχή στις εντάσεις. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει τις διαθέσεις σας. Την εμφάνιση του θα κάνει ερωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη, σήμερα θα σημειωθούν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φίλοι Λέοντες, σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ούτε να πιέσετε τον ερωτικό σας σύντροφο οι ζευγαρωμένοι με εγωιστική και επίμονη διάθεση, αλλά να προβάλλετε τον ερωτισμό και τα εσωτερικά σας χαρίσματα για να κερδίσετε μια αληθινή υπόσχεση, έναν συναισθηματικό όρκο που περιμένετε εδώ και καιρό, να μην επιδεικνύετε τόσο πολύ τις επιθυμίες σας, αλλά να δείξετε κατανόηση και υπομονή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, μεθοδικούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, στις ενέργειες σας θα υπάρχει σχεδιασμός, οι πράξεις σας δε θα είναι σπασμωδικές. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι ερωτικές σας προσδοκίες, θα είστε εξοπλισμένοι με ενιστικό και διαίσθηση. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα καταφέρετε να ξανά κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρείτε ενδιαφέρον στην παρουσία ενός γοητευτικού ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν αποκλείεται να ακούσετε σήμερα και να δεχτείτε μια σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειες και τους κόπους σας αγαπητοί Παρθένοι, ωστόσο θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας, να δουλέψετε για την ενότητα της σχέσης σας, δίχως να φοβόσαστε να εξωτερικεύσετε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες στο ερωτικό σας ταίρι, δείχνοντας ενθουσιασμό και καλή διάθεση σε μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, κρύβοντας την αμηχανία και την πλήξη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας αιφνιδιάσει η πρόταση συνάντησης που θα λάβετε. Θα υπάρξει ξαφνικό ερωτικό γεγονός, που θα δημιουργήσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Το πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει κίνηση προσέγγισης, η δεκτική σας στάση θα φέρει θερμή και άμεση κατάληξη. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μοναχικούς ένα ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση τους, αφήστε τον ενθουσιασμό σας να σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί έναρξη σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι αστρολογικές συγκυρίες φίλοι Ζυγοί, σας προκαλούν σήμερα να βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, να θέσετε όρους και όρια στον εαυτό σας, να παρασυρθείτε οι αδέσμευτοι από μια απελευθερωμένη και ανέμελη αισθησιακή γνωριμία, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαύστε την ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας, προτιμήσετε μια ιδιαίτερη και αποκλειστική έξοδο με το ταίρι σας, παρά την πολυκοσμία και τον θόρυβο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή να μην προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, το νου σας να μην γίνετε θύμα ζήλειας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια εντελώς απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης με πρόσωπο που ναι μεν οι χαρακτήρες σας θα είναι διαφορετικοί, η έλξη σας όμως, θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα κάντε απεριόριστα σχέδια για το προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον και να τα κάνετε πράξη ζωής από τη στιγμή που θα έχουν σαν στόχο να φέρουν ισορροπία και αρμονία και στην ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως μπορεί να βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα ενός κεραυνοβόλου και ξαφνικού έρωτα οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαμβάνετε την σταθερότητα της σχέσης σας με τρόπο που θα κλονίσει αισθησιακά την αγκαλιά σας με τον έρωτα του συντρόφου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επιρρεπείς σε συναισθήματα ζήλειας, προσοχή να μην παρεξηγήσετε τις καταστάσεις και οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Ένταση θα υπάρξει στους διαλόγους με το ταίρι σας, αντιδραστικά θα είναι τα λόγια σας. Η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια όλο σας τον ερωτισμό. Εσείς οι ερωτικά μόνοι πολύ καλά θα κάνετε και θα φλερτάρετε, θα βρείτε το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι περίεργες πλανητικές όψεις αγαπητοί Τοξότες επηρεάζουν σήμερα το κομμάτι εκείνο της προσωπικής σας ζωής που αφορά τις δοκιμασμένες, μακροχρόνιες σχέσεις σας, για αυτό καλό θα είναι να προσαρμόσετε τις επιθυμίες, τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας με τα αντίστοιχα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων και του ανθρώπου που έχετε επενδύσει την αγάπη σας. Οι αδέσμευτοι γοητεύεστε από το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας, ενός ένθερμου, νέου ειδυλλίου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοούμενα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη επηρεάζει φίλοι Αιγόκεροι την διάθεσή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως τις εσωτερικές ανάγκες και τα θέλω σας, για αυτό το λόγο επιστρατεύσετε την λογική σας αφήνοντας στην άκρη τον υπέρμετρο εγωισμό και τις αγωνίες σας. Είναι σίγουρο πως τα ζητήματα καρδιάς και οι συναισθηματικές σας ανησυχίες, παίρνουν τον δρόμο της ηρεμίας και της ισορροπίας αν επιλέξετε μία δεκτική και δοτική τακτική με τον ερωτικό σας σύντροφο, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, έντονο το προαίσθημα σας, ωστόσο προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, στρατηγικές κινήσεις θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σε περίπτωση που επιδιώξετε επανασύνδεση το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα ξεδιπλώστε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους προμηνύεται νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η πρακτική και λειτουργική πλευρά της ζωής είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, είτε γιατί σας απασχολούν οι κοινωνικές σας επαφές, είτε γιατί έχετε αποφασίσει να βάλετε γερά θεμέλια στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον με το ταίρι σας. Αφεθείτε στην ζεστασιά και την ρομαντική διάθεση του συντρόφου σας, για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ζωντανέψετε πάγια, ζεστά αισθήματα αγάπης στην σχέση σας, οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε ένα ζεστό, νέο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κινηθείτε ενστικτωδώς και θα σας βγει σε καλό, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία σήμερα η γοητεία σας θα προσελκύσει δίπλα σας το κατάλληλο άτομο, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε το πρόσωπο που θα σας πολιορκήσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα φίλοι Ιχθείς, και ενώ το μυαλό σας μπορεί να γυρίζει σε χίλια δύο πράγματα και υποθέσεις εσείς καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας τις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποχρεώσεις. Μειώστε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, απαλύνετε την κούραση και την ένταση της καθημερινότητας. Σας προτείνω να μην κάνετε σήμερα μια οποιαδήποτε καινούρια αρχή και να περιμένετε να έχει μεγάλη διάρκεια, αρκεστείτε στις μικρές, ερωτικές απολαύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η  σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με γοητεία, ερωτισμό και έντονη διαίσθηση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την επανένωση σας. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα γίνετε το επίκεντρο ενδιαφέροντος ενός συγκεκριμένου ατόμου ελκυστικής εμφάνισης. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγετε δρόμος ερωτικών περιπετειών.