Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/01)

373

Σήμερα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Ο Άρης περνά στο ζώδιο που βρίσκεται σε έξαρση -δηλαδή σε μία πολύ καλή θέση για εκείνον- τον Αιγόκερω. Από τη νέα του θέση θα ενδυναμώσει την τόλμη, την πυγμή αλλά και τη θέληση, για να κάνεις κάποια πράγματα και θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο στις επιδιώξεις σου. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες καθώς αυτές θα αυξηθούν κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται εδώ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, σήμερα προσοχή στα ψυχολογικά αναποδογυρίσματα, θα υπάρξουν απότομες εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα σας, προσοχή στις νευρικές αντιδράσεις, ίσως να υπάρξει έλλειψη αυτοσυγκράτησης. Ορμητική θα είναι η δράση σας, στόχο βάζετε να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις ακρότητες. Σήμερα θα υπάρξουν ερωτικές αποκαλύψεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, η καρδιά σας αλλάζει κατεύθυνση, σκεφτείτε λογικά και όχι υπό συναισθηματική έξαρση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σας συμβουλεύω να διατηρήσετε την υπομονή σας, σήμερα στις υποθέσεις σας θα υπάρξουν δυσκολίες. Διαφωνίες και εντάσεις θα βρείτε στην εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, εστιάστε στις φιλικές συναναστροφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας, ελλοχεύει κίνδυνος βιαστικών και επιπόλαιων επιλογών. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση προσοχή στον τρόπο διεκδίκησης σας, οι πιεστικές ενέργειες θα φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας καλό θα είναι να χειριστείτε τα γεγονότα με συμβιβαστική διάθεση, αν η στάση σας είναι ανυποχώρητη θα δημιουργήσετε κλίμα έντασης και διαφωνιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα περάσετε από έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας, ωστόσο η στάση σας θα είναι αρκετά επιφυλακτική. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εκμυστηρεύσεις, αν κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή θα φρενάρετε την έναρξη σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη μπέρδεμα θα φέρει στο σκεπτικό σας, σήμερα η στάση σας θα είναι επαναστατική, οι κινήσεις σας αλλοπρόσαλλες και σπασμωδικές. Ένα γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να συναντηθείτε με το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ίσως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε, μάλλον δεν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα νιώσετε κάπως αιωρούμενοι, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας. Στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες δεν θα εμφανιστείτε και τόσο συνεργάσιμοι, μάλλον δεν θα καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας. Χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, το νου σας στις διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να είναι κάπως απαισιόδοξος ο τρόπος σκέψης σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, καλό θα είναι να αποφύγετε πεισματικές απόψεις και εμμονές.  Επικεντρωθείτε σε θέματα  που μπορούν να σας προσφέρουν ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές, με το ταίρι σας αποφύγετε τις συζητήσεις για θέματα που σας αγχώνουν. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια ανατρεπτική συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη αρνητικές θα κάνει τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Σήμερα εντελώς απρόοπτα θα συμβεί συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση θα νιώσετε  ανάγκη για εκτόνωση. Σε πρόταση για ραντεβού ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε άμεσα, ίσως η στάση σας να φέρει εμπόδια στην εξέλιξη. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις εγωιστικές αντιδράσεις, θα είναι λάθος αν θεωρήσετε το ταίρι σας δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι αρνητικές σας σκέψεις θα σας δημιουργήσουν διστακτικότητα, σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστείτε αναποφάσιστοι. Φρένο θα βάλετε σε επαγγελματικούς σχεδιασμούς, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Αν σκεφτείτε με αισιοδοξία θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν συναισθηματικούς κόμπους. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, περιορίστε τάσεις ανασφάλειας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα καλό θα είναι να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε διαφορετική γνώμη, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια όρια στις αντικρουόμενες απόψεις σας. Για τους ερωτικά μόνους κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, αφήστε περιθώριο περαιτέρω επαφών.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα κάπως μαζεμένη και ανασταλτική θα είναι η στάση σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα σημειωθούν αλλαγές, η αδράνεια που θα εμφανίσετε δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Πρόσωπο που τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν είστε ερωτικά μόνοι δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον, κινηθείτε με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας για σήμερα τουλάχιστον δεν θα τακτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Για τους ερωτικά μόνους, η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, μη αφήσετε τις ανασφάλειες να περιορίσουν τη δράση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα μπερδέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές εικασίες, τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Μια περίεργη συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που τελικά θα αποδειχτούν θετικές και όχι αρνητικές όπως στην αρχή θα υποθέσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας δημιουργήσει τάσεις εμμονής, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας ή κτητικότητας. Σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, αν δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση θα γίνουν λάθη που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Για την ώρα προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, εστιάστε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τώρα θα είναι μετρημένες οι κινήσεις σας, επιφυλακτικές οι πράξεις σας. Κάπου θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας, θα θυμηθείτε παλιές πληγές, θα θελήσετε να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, συναναστραφείτε με φίλους, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αγχώδης και ανυπόμονη θα είναι στάση σας, η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες ενδεχομένως και άστοχες. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας ή διανύετε περίοδο χωρισμού, σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και ζητήματα που δημιούργησαν μεταξύ σας συναισθηματική απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε επαγγελματικά συμβούλια και διεκπεραιώσεις. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη από τάσεις απαισιοδοξίας. Μην προχωρήσετε τις οικονομικές σας συμφωνίες, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε σε πρόσωπα που να μπορούν να σας χαλαρώσουν και όχι να σας προβληματίσου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σας. Ο τρόπος που θα διεκδικήσετε ενδεχομένως να είναι δύσκαμπτος και κάθετος, προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα αρνητικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, ωστόσο απ πλευρά σας ίσως να μην υπάρξει ενδιαφέρον για περεταίρω επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σήμερα σε κάποια ζητήματα θα δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στα ερωτικά σας, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας, προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η πεισματάρικη και διεκδικητική πλευρά του χαρακτήρα σας, με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, αδιάλλακτη θα είναι η στάση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, εσώψυχα απωθημένα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει, μη καμουφλάρετε το ενδιαφέρον σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές ή άτοπες. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο το άγχος σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίσταση ή αντίδραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αναποφάσιστους, συναισθηματική αστάθεια θα υπάρξει από πλευράς σας. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, προσοχή στην υπερβολική απαισιοδοξία ή αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, στο ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί, ξεκαθαρίστε αισθήματα και βλέψεις.