Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/01)

321

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα θα είναι πολύ υποστηρικτική ως προς τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν αυτά τα σχέδια έχουν βγει βάση προγράμματος και σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να χρειαστεί λίγο παραπάνω προσπάθεια για να φέρεις εις πέρας κάποια πράγματα από αυτά που έχεις να κάνεις, όμως να θυμάσαι πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ασυμβίβαστους, η στάση σας θα είναι κάθετη, δεν αποκλείεται να γίνετε και κάπως επίμονοι. Σήμερα μάλλον θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και χρηματικές υποθέσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέματα απόδρασης και ψυχολογικής ηρεμίας. Σε συζήτηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα βρείτε στην προσωπικότητα ενός ελκυστικού προσώπου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει γεγονότα που θα ανανεώσουν τα συναισθήματα σας. Με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, καταφθάνει χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα αρνητικά σας συναισθήματα, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζετε από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γα την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, έρχονται ξεκαθαρίσματα και νέες υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, μην κρατήσετε πιεστική στάση. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει σε προσωπική συνάντηση θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, η ερωτική σας καθημερινότητα αποκτά καινούργιο ρυθμό ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας δε θα είναι ξεκάθαρες, το μυαλό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο. Στον ερωτικό σας τομέα με το ταίρι σας ενδεχομένως να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι ίσως και δυσαρεστημένοι. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια. Δείξτε θετική διάθεση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα σας βγει σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, διπλωματική θα είναι η στάση σας και αρκετά διεισδυτική η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Σε συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες που θα δώσουν νέα προοπτική στις επαφές σας. Ειλικρινά λόγια θα ακούσετε, θα είναι καθαρά στην δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη ερωτική, στη δική σας απόφαση θα έγκειται η επανασύνδεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσοχή στις εμμονές και στην προσκόλληση, καλό θα είναι να μην επικεντρωθείτε μόνο στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε τις ανυπόμονες ή σπασμωδικές ενέργειες… Αυτό που θα σας απασχολήσει κατά κύριο λόγο θα είναι συναισθηματικά θέματα, θα εστιάσετε στις οικογενειακές σχέσεις και υποθέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ερωτική ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το παρόν σας. Εσείς οι χωρισμένοι συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αυτή τη φορά θα τα βρείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δε θα είναι αρμόνικες οι διαθέσεις σας, στο εσωτερικό σας κόσμο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αντιθέσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ’ το ερωτικό σας παρελθόν, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και εξωστρέφεια, δίκαιες θα είναι οι πράξεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια χωρίς υπεκφυγές. Σε θέματα επανασύνδεσης θα παραγκωνίσετε την αυστηρή κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πιο συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Σε προσωπική συνάντηση η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μειωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, απαισιόδοξες θα είναι οι εκδοχές σας, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν αδυναμίες και ανασφάλειες. Σε συναισθηματικά θέματα προσοχή να μην παρασυρθείτε από τις ρομαντικές σας διαθέσεις  και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης, ισορροπεί ο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ήρεμους, ερωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ανοίγεται προοπτική γνωριμίας με άτομο σοβαρό και αξιόπιστο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα ανταποκριθεί στο θερμό σας ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Εσάς τους ερωτικά μόνους πρόταση-έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε αρκετό καιρό χωρίς ταίρι τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η απογοήτευση που θα νιώθετε δε θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, προσοχή στις άτοπες ανασφάλειες, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τυχόν άδικα ή κατηγορηματικά σχόλια, είναι ώρα για συμφιλιώσεις. Στα ερωτικά σας, ένα προσωπικό ραντεβού θα πάρει θετικές διαστάσεις, εσείς που έχετε χωρίσει με το ταίρι σας θα τα ξανά βρείτε, καταφθάνει επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, ρομαντισμό και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, βασικό σας μέλημα θα είναι η ισορροπία, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη μελλοντική εξασφάλιση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ερωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η καταστάλαξη και όχι ο μετεωρισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας. Μια συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε τάξη, βασική σας επιθυμία θα είναι η απόκτηση σοβαρών σχέσεων. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν δεσμοί εμπιστοσύνης και αγάπης. Η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη ανυπομονησία και ένταση θα φέρει στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Σήμερα μια συνάντηση θα σας φέρει όμορφες ερωτικές αναστατώσεις, η δεκτικότητα σας θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας, την εμφάνιση τους θα κάνουν απαισιοδοξίες και εμμονές. Προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, η στάση σας θα είναι πεισματική με περιορισμένη δεκτικότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις φιλικές ή ερωτικές θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητα σας θα κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα έχει ως αποτέλεσμα μια συνάντηση και μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα προκύψει οριστική επανασύνδεση που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, μη κάνετε παράτολμες κινήσεις γιατί ενδέχεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνετε. Αποφύγετε την υπερβολή στις πράξεις σας, προσοχή να μην εκτεθείτε στο ερωτικό σας ταίρι, οριοθετήστε κάπως τις πεισματικές σας αντιδράσεις. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό να σας βγάλει εκτός πραγματικότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η διαίσθηση σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, σας δίνω τη συμβουλή να την ακούσετε. Εκδηλωθείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια, πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις. Καταφθάνει νέα γνωριμία με άτομο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της ερωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.