Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/01)

388

Σήμερα η σύνοδος Ηλίου/ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ερμής θα βρεθεί πολύ κοντά στον Ήλιο σήμερα και όντας σε ανάδρομη πορεία μπορεί να δημιουργήσει κάποια επιπλέον μπερδέματα. Καλό θα ήταν να δώσεις απόλυτη προσοχή στις λεπτομέρειες των ραντεβού και των υποχρεώσεων που έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην προκύψει κάποιο μπέρδεμα ή παρανόηση σχετικά με αυτές. Πολύ πιθανό να υπάρξουν και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε διαφωνίες και αμφισβητήσεις, βρίσκει ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση. Άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα οι θετικές εξελίξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα που θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε τολμηρές ενέργειες, θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, προμηνύεται αρχή σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία σας φανερώνω πως θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε αυθόρμητα, αυτό το άτομο θα αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, μη φέρετε εμπόδια στη ροη των γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σήμερα θα ενθουσιαστείτε, γνωριμία θα έχετε με γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είστε ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Ευχάριστα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, γι αυτό εστιάστε στο ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε και μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, φανερώστε τα συναισθήματα σας, θα ανοίξετε δίοδο θέρμων εξομολογήσεων. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο όχι μόνο θα σας αναστατώσει ερωτικά, αλλά θα αλλάξει και τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε επαγγελματικά θέματα ίσως να εμφανιστούν φοβίες και αναστολές, εμπόδια και φραγμούς θα δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ενθαρρυντικές. Αφήστε στην άκρη τις απογοητευτικές σκέψεις, τα γεγονότα θα ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αναλυτικοί θα είστε στους διαλόγους σας, θα βρείτε τρόπο να κάνετε το ταίρι σας να σας κατανοήσει, θα περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εσείς που δεν έχετε σταθερό ταίρι, σήμερα θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα είναι στο χέρι σας αν θα εξελιχτεί σε νέα ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Δε θα αναζητήσετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, η στάση σας ίσως να είναι κάπως αναποφάσιστη. Στην ερωτική σας σχέση θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που δεν είστε και πολύ καιρό χωρισμένοι, ετοιμαστείτε ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σε περίπτωση που αναζητάτε επειγόντως μια νέα ολοκαίνουργια γνωριμία, τότε ετοιμαστείτε καταλλήλως, κάτι απρόοπτο θα συμβεί. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, θερμή η αύρα σας, γι’ αυτό δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα μπλεχτεί οικειοθελώς στα ερωτικά σας πλοκάμια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα  θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, ίσως να παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Θα βρεθείτε με φίλους, αναζωογονητικές θα είναι οι συζητήσεις σας. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας τη μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, διατηρείστε το χαμόγελο και την ερωτική σας γοητεία, σήμερα θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα είναι ικανά να δώσουν νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν σας, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, φιλική και ζεστή διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της ερωτικής έλξης περνάτε σε θερμές ερωτικές πράξεις. Σήμερα θα λάβετε δημιουργικές προτάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα ειλικρινά λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος και μελλοντική έκταση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή ερωτική συνάντηση ευχάριστης κατάληξης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες ερωτικές αλλαγές, η ερωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα, σκέψεις, και επαγγελματικές ιδέες. Σε οικονομικά ζητήματα δυναμικοί θα είναι οι στόχοι σας, βγαίνετε από την αδράνεια, με αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές, προσοχή στις σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει, οι σκοποί του θα είναι ξεκάθαροι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ερωτική σας διάθεση, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο δεν θα είναι τόσο επιφανειακές όσο θα νομίζετε. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, προσοχή στον χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης, αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προμηνύεται μακροχρόνιος δεσμός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο εξωστρεφής και άμεσος τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο δυνατού και σταθερού ερωτικού δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Oι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Η ερωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυθόρμητη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε θα γίνετε προσιτοί και ελκυστικοί σε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αναζωογονητικό. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η μέρα σας κλείσει με θερμές αναστατώσεις, μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά και όχι ξεχασμένη σας αγάπη

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Προσοχή στις ψυχαναγκαστικές αντιδράσεις, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε με συνειδητοποιημένες ενέργειες, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, σήμερα με το ταίρι σας θα περάσετε στιγμές έντονης ερωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας, θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με ταχύτητα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει. Συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα λύσει ένα μυστήριο που κατά πάσα πιθανότητα είχε αποτελέσει αιτία του χωρισμού σας.