10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί

646

Υπάρχουν διάσημοι έpωτες της ελληνικής showbiz που έμειναν στο παρελθόν και πολλοί είναι εκείνοι που δεν τους γνωρίζουν και όταν το μαθαίνουν, τους φαίνεται απίστευτο.

Διάσημοι έρωτες της ελληνικής showbiz:

Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης

Ένα ζευγάρι που είχε απασχολήσει πολύ τα media εκεί στα μέσα δεκαετίας του ’00 με τον χωρισμό να έρχεται τελικά το 2007.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 1

Πασχάλης Τσαρούχας – Μιμή Ντενίση

Αυτό δεν το θυμάσαι με τίποτα! Κι όμως, συνέβη. Οι δυο ηθοποιοί μάλιστα συνυπήρξαν πέρσι επαγγελματικά στο τηλεοπτικό “Your Face Sounds Familiar”. Εκείνη από τη θέση του κριτή και εκείνος του διαγωνιζόμενου.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, ρώτησαν σχετικά τον Πασχάλη Τσαρούχα. Ιδού η απάντησή του: “Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια… Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει…”

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 2

Νίκος Οικονόμου και Άννα Δρούζα

Παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν μαζί μια κόρη, την 18χρονη, σήμερα, Αριάδνη. Σήμερα, για την ιστορία, εκείνος είναι παντρεμένος με την Όλγα Λαφαζάνη και έχουν μαζί μια κόρη και έναν γιο και εκείνη είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλλα.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 3

Νίκος Καρβέλας – Ζέττα Δούκα

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι περίπου στο 2003. Η ίδια, μιλώντας για το πόσο ασχολήθηκαν μαζί της τα media εκείνη την εποχή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ήμουν σε μία σχέση η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος και αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητάς του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο”

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 4

Άλκης Κούρκουλος και Τάνια Τσανακλίδου

Παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, οι δυο τους έμειναν μαζί περίπου 5 χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και παραμένουν μέχρι και σήμερα πολύ αγαπημένοι.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 5

Σάκης Ρουβάς – Rebecca Wang

Ήταν το 2003 που ο Sakis ερωτεύτηκε την όμορφη ασιάτισσα που, πολλοί έλεγαν ότι θα γινόταν και γυναίκα του. Τελικά -προφανώς- το ειδύλλιο αυτό έληξε άδοξα και στη ζωή του μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 6

Σμαράγδα Καρύδη και Σταύρος Ξαρχάκος

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για 10 χρόνια περίπου, ωστόσο κρατούσαν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπογραμμίζουμε ότι τον καιρό της σχέσης τους απέφευγαν αμφότεροι την όποια αναφορά σε αυτή, ενώ σήμερα παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 7

Ζέττα Μακρυπούλια – Κώστας Αλιμπέρτης

Το… “1944”, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο “επώνυμος” του ζεύγους. Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε “φιλικά” όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 8

Μαρί Κωνσταντάτου – Στέφανος Κορκολής

Ναι, η πρώην κυρία Μίνωα Κυριακού και ο γνωστός μουσικός που απασχόλησε τα ΜΜΕ και για άλλους λόγους εκτός από τη μουσική του, στο παρελθόν, όχι μόνο υπήρξαν ζευγάρι, αλλά είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας. Εν έτη 1991 αυτά! Σήμερα η Μαρί Κωνσταντάτου έχει βρει ξανά τον έpωτα στο πρόσωπο γνωστού επιχειρηματία με τον οποίο έκαναν ήδη κοινή επίσημη εμφάνιση.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 9

Δούκισσα Νομικού και Χρήστος Χολίδης

Το “Χρυσό ζευγάρι” της εγχώριας σόουμπιζ υπήρξαν για δύο περίπου χρόνια μαζί. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το 2013 με τους δύο τους να κρατούν ιδιαίτερα αξιοπρεπή σχέση στον χωρισμό, όπως, εξάλλου, έκαναν και σε όλη τη διάρκεια του δεσμού τους.

10 άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι θυμούνται ότι κάποτε ήταν μαζί - Εικόνα 10